vineri, 28 februarie 2014

Orasul Oaselor (Instrumente Mortale #1) de Cassandra Clare in editie tie-in

New York Times Bestseller
Serie tradusă în peste 30 de limbi

Filmul Oraşul Oaselor, produs de Sony Pictures Entertainment şi avându-i în distribuţie pe Lily Collins (Oglindă, oglinjoară, Romeo şi Julieta) şi Jamie Campbell Bower (Amurg, Harry Potter) a fost difuzat în România începând din toamna lui 2013.

„Stranie, întunecată şi sexy. Una dintre cărţile mele preferate.”  Holly Black

„Atmosfera creată de Clare este exact ce trebuie, împletind elemente din filme horror neogotice şi fantasy, în stilul lui Neil Gaiman. Fanii lui Buffy, spaima vampirilor se vor îndrăgosti pe loc de această serie.” PublishersWeekly

„O aventură fabuloasă, plină de surprize şi răsturnări de situaţie fantastice amintind de seria Harry Potter şi asta este un superlativ!”  teensreadtoo.com

În timp ce se îndreaptă spre Clubul Pandemonium din New York, Clary Fray nu bănuieşte că va fi martoră la o crimă. Şi mai ales la o crimă comisă de trei adolescenţi care au pe braţe tatuaje bizare şi mânuiesc arme neobişnuite. Aceasta este prima dată când Clary întâlneşte vânătorii de umbre, războinici porniţi să ucidă demonii de pe pământ şi să menţină controlul asupra vampirilor şi vârcolacilor. Cu această ocazie, îl cunoaşte şi pe Jace, un tip superb, cu plete aurii. Clary este atrasă în lumea lui după ce mama ei dispare în chip misterios şi ea însăşi este atacată de un demon.

Dar de ce-ar fi demonii interesaţi de o mundană oarecare, cum este ea?

Şi cum de s-a trezit Clary dintr-odată că are darul Vederii?

Vânătorii de umbre sunt gata să afle.

Puteţi vedea aici trailerul filmului:

2 comentarii:

Jacqline spunea...

Filmul a fost ok, dar nu m-a dat pe spate...
Probabil ca am avut asteptari prea mari de la aceasta ecranizare, avand in vedere povestea si actorii alesi sa-i interpreteze pe Clary si Jace.

Mirela spunea...

Cartea a fost super dar fimul nu prea mia placut...dar totusi as vrea si varianta asta sa o am in biblioteca