marți, 18 februarie 2014

Recenzie Niciodată împreună? de J.A. Redmerski

Bestseller New York Times, USA Today şi Wall Street Journal.

Camryn Bennett, o tânără în vârstă de douăzeci de ani, crede că ştie exact în ce direcţie se îndreaptă viaţa ei. Însă după o noapte de pomină la cel mai extravagant club din Raleigh, North Carolina, şochează pe toată lumea, inclusiv pe sine, când se hotărăşte să renunţe la singura viaţă pe care a cunoscut-o vreodată şi să ia totul de la început. Având la ea doar poşeta şi telefonul mobil, Camryn se urcă într-un autobuz Greyhoud, gata să se găsească pe sine însăşi. În schimb, îl găseşte pe Andrew Parrish.
Sexy şi provocator, Andrew o face să simtă dragostea şi pasiunea în feluri pe care Camryn nu şi le ar fi imaginat niciodată. Însă bărbatul din viaţa ei ascunde un secret. Îi va apropia acesta definitiv sau îi va distruge ireversibil?

„Niciodată împreună? te face dependent de stilul său alert şi seducător. Empatizezi cu povestea lui Camryn, o tânără insensibilă la orice emoţie. Singurul care o poate face să renască este fermecătorul Andrew, deviza lui e trăieşte clipa.  RT Book Reviews

Erotism şi pasiune, într un roman de cinci stele.

J.A. Redmerski locuieşte în North Little Rock, Arkansas, împreună cu cei trei copii ai săi şi un câine maltez. Iubeşte televiziunea şi cărţile nonconformiste.

Daca v-a atras atentia acest volum si doriti sa-l cititi, il puteti achizitiona de pe site-ul librariei online Libris. Pe site-ul librariei online Libris puteti gasi carti din toate genurile literare, inclusiv carti in limba engleza.
Multumesc librariei online Libris pentru acest volum si pentru tot sprijinul acordat.

RECENZIE.
Camryn, o fata de douazeci de ani care tocmai a trecut printr-o perioada dificila, nesigura in legatura cu ce-si doreste sa faca cu viata ei, decide sa porneasca intr-o calatorie, cu autobuzul, de-a lungul tarii.
In acea calatorie il intalneste pe Andrew, un baiat seducator, care ii devine partener de drum, prieten si sprijin si alaturi de care descopera iubirea, invata sa aiba incredere in ea si sa faca totul pentru a obtine ceea ce-si doreste.
Camryn a trecut prin multe in ultimul an si jumatate din viata ei. Iubitul ei si-a pierdut viata intr-un accident de masina, parintii ei au divortat, fratele ei este in inchisoare, iar cea mai buna prietena a abandonat-o cand avea mai multa nevoie de ea. Camryn se teme tot mai mult ca viata ei va fi la fel ca cea a parintilor ei, monotona, trista si complacandu-se intr-o relatie nefericita. Asa ca intr-o zi decide pur si simplu sa plece intr-o calatorie de-a lungul tarii, asa cum planuia candva cu Ian, in speranta ca va reusi sa se descopere pe ea insasi si sa afle ce-si doreste de la viata.
Singuratica, precauta si nefericita, Cam este surprinsa cand, in autobuz, il intalneste pe Andrew, un baiat amuzant, optimist, vesel si aparent complet diferit de ea. Dar, in realitate, Andrew este la fel de trist si incarcat de secrete tuburatoare ca si Camryn. Impovarat de faptul ca la finalul calatoriei sale va trebui sa infrunte necrutatoarea boala care in curand ii va rapi tatal, Andrew se ascunde in spatele unei personalitati exuberante si rebele.
Curand, Camryn si Andrew se apropie, invata sa aiba incredere unul in celalalt, isi descopera limitele, defectele si isi dezvaluie vulnerabiliatile si cele mai infricosatoare temeri. Andrew o invata pe Camryn sa traiasca cu intensiate fiecare moment, sa incerce noi lucruri incitante si sa spuna intotdeauna ceea ce gandeste fara sa se mai teama de consecinte.
Incetul cu incetul, relatia lor de prietenie evolueaza si se transforma intr-o poveste de dragoste emotionanta, pasionala si intensa.
Niciodata impreuna este calatoria a doua suflete pierdute si singure, care-si gasesc jumatatea acolo unde se asteptau mai putin, o poveste incarcata de durere, suferinta si senzualitate, o poveste despre a doua sansa si maturizare.
Mi-a placut ca volumul este narat din perspectiva ambelor personaje acest lucru conferind mai multa profunzime trairilor personajelor, gandurilor si incercarilor prin care acestia trec.
Mi-as fi dorit ca personajul principal feminin, Camryn, sa se maturizeze, sa-si asume responsabilitatile tipice vietii de adult si sa inteleaga ca viata nu poate fi intotdeauna un sir de aventuri, dar poate, cu toate acestea, sa fie frumoasa si plina de impliniri.

6 comentarii:

Praf de stele spunea...

Frumoasa recenzia! Inca de cand a aparut, ma intriga foarte mult aceasta carte si inca sper sa am sansa si eu sa o citesc. :D

Mirela spunea...

Si mie mi-a placut foarte mult cartea, pacat ca a fost cam scurta

Jacqline spunea...

Imi place cum suna descrierea pentru faptul ca pare o lectura care iti dezvaluie treptat caracterul celor doua personaje, iar povestea lor evolueaza intr-un mod neasteptat

Anonim spunea...

Si eu vreau cartea:D, este un roman despre a doua sansa, cu un iubit decedat, parinti divortati, prietena buna care te lasa balta, frate in inchisoare....eroina vrea sa evadeze exact ca un copil. Sunt curioasa daca cei doi raman impreuna si daca romanul mai are continuare? Sunt curioasa daca toata actiunea se petrece intr-un autobuz? Si mai ales, contine scene erotice? E incadrata la eroscop, banuiesc ca cei doi nu le pot efectua in autobuz:-) poate la un popas pe un camp cu flori:-)

Madalina spunea...

Catalina, romanul are o continuare, care sunt sigura ca va fi publicata in curand de editura Trei. Contine cateva scene mai pasionale, dar nu le-as clasica neaparat ca erotice. Cam si Andrew calatoresc doar pentru putin timp cu autobuzul, apoi isi continua drumul cu masina lui Andrew.

Andd D. spunea...

Ador cartea asta. Ma rog, ce stiu despre ea, tinand cont ca de cand a fost publicata si pana acum am citit n recenzii si toate m-au facut sa-mi doresc din ce in ce mai mult sa citesc cartea. Singura chestie care ma deranjeaza oarecum este ca au schimbat coperta. Coperta originala transmitea ceva, cel putin mie imi transmitea, dar aceasta nu. Desi stiu ca nu este bine, dar daca as fi vazut cartea in librarii fara a sti despre ce este vorba, nu m-as uita de doua ori la ea.