miercuri, 1 ianuarie 2014

Recenzie Reaper's Property (Reapers MC #1) de Joanna Wylde

Reaper's Legacy este primul volum din seria Reapers MC de Joanna Wylde.

Marie nu are nevoie de o complicatie ca Horse. Masivul, tatuatul si durul biker, care apare la casa fratelui ei intr-o dupa amiaza, are alta parere. El o vrea pe Marie pe motocicleta si in patul lui. Acum.

Dar Marie abia l-a parasit pe fostul ei sot abuziv si ticalos si nu cauta un nou barbat. In special unul ca Horse, caruia nu-i stie numele adevarat sau unde locuieste, despre care este 90% sigura ca e un infractor si ca afacerea despre care discuta cu fratele ei nu este legata de web design. Il vrea afara din viata ei, ceea ce ar fi foarte usor, daca nu ar seduce-o.

Horse face parte din Clubul de Motociclisti Reapers, iar atunci cand vrea un lucru, il ia. Ceea ce-si doreste e Marie, dar ea nu e interesata sa devina "proprietatea" lui.

Dar apoi, fratele lui Marie fura de la Club, iar Marie il poate salva doar dandu-i lui Horse ceea ce-si doreste. Iar daca e o fata cuminte, Horse il va lasa pe fratele in viata. Poate.

Daca v-a atras atentia acest volum si doriti sa-l cititi, il puteti achizitiona de pe site-ul librariei online Books Express. Pe site-ul librariei online Books Express puteti gasi carti din toate genurile literare, atat in limba engleza, cat si in limba romana.
RECENZIE.
Reaper's Property a fost primul meu volum cu bikeri, dar si volumul care m-a facut sa ma indragostesc de acest subgen al literaturii contemporane romantice.
Povestea incepe cu Jeff, fratele eroinei, Marie, care fura o suma de bani care apartine Clubului de Motociclisti, pe care mai apoi o pierde la pariuri. Cand bikerii descopera furtul, nu-l pot lasa pe Jeff sa scape dupa ce a inselat increderea Clubului. Astfel, Horse o intalneste pe Marie, sora mai mica a lui Jeff, care a trecut recent printr-o despartire dureroasa si tocmai s-a mutat cu fratele ei.
Horse, dur, atragator si carismatic si atat de direct, incat uneori devine enervant, e atras de Marie de la prima vedere si decide sa o convinga, intr-un fel sau altul, sa-l insoteasca cand se va intoarce in orasul lui. De aici pana la un mic santaj, care-l implica pe Jeff, nu mai este mult si astfel incepe drumul spre a obtine ceea ce Horse isi doreste mai mult decat orice: inima lui Marie.
Eroina noastra, Marie, naiva, inocenta si adorabila, se doveste un personaj puternic si temperamental, pe masura lui Horse, care ii va da acestuia batai de cap si il va face sa lupte pentru a-i castiga iubirea si iertarea.
Curand, viata tumultuoasa a Clubului, conflictele cu alte cluburi de bikeri si pericolele care-i inconjoara, ii vor face pe cei doi protagonisti sa se apropie si sa descopere sentimentele din ce in ce mai profunde care ii leaga.
Horse si Marie sunt incredibili impreuna, iar atractia dintre ei este atat de intensa incat ii ia pe amandoi pe nepregatite. Mi-a placut faptul ca au invatat sa accepte diferentele dintre ei si ca amandoi au facut compromisuri pentru ca relatia dintre ei sa functioneze si in cele mai dificile momente.

9 comentarii:

meduza spunea...

N-am citit niciodată nimic cu motocicliști răi și periculoși, dar cartea îmi amintește de un serial, Sons of Anarchy :D Și eu tot la Derek m-am gândit când am citit despre Horse :))

Andd D. spunea...

Nici eu nu am citit pana acum carti cu motociclisti. De faot nu prea am fost atrasa de genul acesta de carti in general, desi recunosc ca imi place sa citesc diferite recenzii si opinii despre ele. Pare o lectura interesanta.

Anonim spunea...

Nu am citit niciodata romane cu bikeri, dar imi place descrierea acestui roman, am citit doar cu bande daca se pun:)), Chimie perfecta si mi-a placut!

YuLiAnDrEeA spunea...

De asemenea,nici eu nu am mai citit carti cu bikeri.Cartea pare interesanta dar ma enerveaza ca iar apare cliseul "fata cuminte-baiat rau",dar din cate spui tu cartea are ceva special asa ca poate o sa ii dau o sansa :D

Mirela spunea...

Sincer recenzia ta a fost perfecta, o fost foarte misto si acest volum...stiu ca e primul dar eu cand le-am citit nu le-am luat in ordine

Jacqline spunea...

Nu am mai citit pana acum genul acesta de carti, dar par interesante, mai ales, pentru ca in spatele acestor barbati puternici, plini de muschi si tatuaje, se ascund mereu personaje sensibile.

Mirela spunea...

@Jacqline te asigur nu sunt deloc sensibili ::)))

Jacqline spunea...

@Mirela Nu stiu la ce te referi tu cand spui ca nu sunt deloc sensibili, dar eu ma refeream la faptul ca desi au o imagine de duri, pun foarte mult suflet si pasiune in relatiile pe care le au

Praf de stele spunea...

E chiar interesanta povestea. N-am mai citit carti cu bikeri pana acum, dar niciodata nu e prea tarziu. Imi plac personajele descrise si chiar sunt curioasa in legatura cu povestea lor. :)