vineri, 3 martie 2017

Bariera (Vrăji în Savannah #1) de J. D. Horn

Oraşul Savannah este considerat o comoară a Sudului, un loc cu un trecut bogat şi plin de culoare. Ba chiar magic…

Pentru profani, Savannah îşi arată doar faţa primitoare şi generoasă. Iniţiaţii ştiu însă că, dincolo de şarmul provincial, există o lume în care vrăjitoria e respectată şi temută şi spiritele rătăcesc ameninţătoare. 

Mercy Taylor cunoaşte foarte bine partea supranaturală a oraşului ei, pentru că face parte dintr-o familie foarte puternică de vrăjitori din Sud. Doar ea, Mercy, nu are nicio putere.
Iar acum se trezeşte în miezul unui mister care-i poate distruge familia şi poate elibera un secret întunecat, ținut captiv sute de ani de vrăjitoarele din familia Taylor.

"Primul volum al seriei Vrăji în Savannah e scris într-un ritm alert, incitant – un debut foarte promițător."  PublishersWeekly

"În acest mystery urban, J.D. Horn imaginează o poveste complicată despre magie și misticism, cu eleganța și lirismul unui romancier experimentat."  Kathryn Leigh Scott, autoarea romanului Dark Passages

J.D. Horn a crescut în Tennessee și duce cu el o parte din locul acela peste tot pe unde călătorește în lume: de la Hollywood, la Paris și la Tokyo. A studiat literatura comparată, fiind pasionat în special de literatura franceză și rusă. De asemenea, deține o diplomă MBA în afaceri internaționale și a lucrat ca analist financiar înainte de a deveni romancier. Cărțile sale au fost traduse în rusă, poloneză, germană, spaniolă, italiană și franceză. Locuiește împreună cu soția sa în regiunea Central Oregon.

Niciun comentariu: