marți, 28 martie 2017

Lumea de apoi (Penryn și Sfârțitul lumii #2) de Susan Ee

În continuarea thrillerului fantasy Îngeri căzuţi, supravieţuitorii apocalipsei îngerilor încearcă să refacă din bucăţi o lume sfâşiată. 

Penryn rătăceşte pe străzile din San Francisco în căutarea surorii sale Paige, care a fost răpită. Dar de ce străzile sunt pustii? Unde e toată lumea?
Căutarea o conduce direct la planurile secrete ale îngerilor: le ghiceşte motivele şi proporţiile înfiorătoare ale acţiunilor pe care sunt gata să le întreprindă.
În timpul acesta, Raffe îşi caută aripile. Fără ele nu se poate alătura îngerilor şi nu-şi poate ocupa locul care i se cuvine, acela de lider. Când va trebui să aleagă între a-şi recupera aripile şi a o ajuta pe Penryn să supravieţuiască, oare ce soluţie va găsi?

“Lumea de Apoi se citeşte pe nerăsuflate... Penryn, curajoasa eroină, face acum parte din Rezistenţă şi trebuie să înfrunte noua realitate. Pur şi simplu fabulos.”  Star Magazine

“Alert, ingenios, sofisticat… Pe placul celor pasionaţi de Jocurile Foamei şi Amurg.”  The Guardian

“Merită să fie un hit. Plin de acţiune şi răsturnări de situaţie, Lumea de Apoi îi va încânta chiar şi pe cei care sunt reticenţi la genul science-fiction.”  Sunday Mirror

“Raffe e absolut fascinant, iar Penryn are o forţă incredibilă.”  Dublin Evening Herald

Susan Ee e pasionată de science-fiction, fantasy și horror, mai ales dacă au un strop de romance. O vreme a fost avocat, dar adoră să fie scriitoare, pentru că această meserie îi descătușează imaginația.
Cărţile sale au fost traduse în peste douăzeci de limbi, iar filmele sale de scurt-metraj au fost prezentate la festivaluri importante. Trilogia Penryn şi Sfârşitul lumii este bestseller USA Today.
De aceeaşi autoare, la Editura Trei a mai apărut Îngeri căzuţi.

Niciun comentariu: