vineri, 18 noiembrie 2016

Jumătatea pierdută (Half Life #3) de Sally Green


Un război interminabil.
Un erou invincibil.
O dragoste eternă.
Ultimul volum din trilogia Half life

Alianţa riscă să piardă războiul, iar arma ei supremă, vrăjitorul adolescent Nathan Byrn, îşi pierde încet minţile.

Cu toate omorurile din palmares, Nathan tot n-a reuşit să pună capăt regimului despotic al Consiliului Vrăjitorilor Albi din Anglia. Şi nici să-şi atingă ţelul personal: să se răzbune pe Annalise, fata pe care a iubit-o pe vremuri, înainte ca ea să comită o crimă de neconceput.

Gabriel, tovarăşul său cel mai apropiat, îl îndeamnă să fugă împreună şi să se stabilească într-un colţişor liniştit de lume. Însă e posibil ca nici măcar dragostea lui Gabriel să nu-l mai scape cu viaţă din război şi nici să-l salveze de sine însuşi.

Mai mult decât o simplă poveste cu vrăjitori şi vrăjitoare din Europa zilelor noastre, volumul final al trilogiei Half Life este o meditaţie dureroasă pe tema supravieţuirii şi exploatării, a binelui şi-a răului, precum şi a riscurilor pe care ni le asumăm atunci când iubim.

"Un final tulburător al unei trilogii… Melancolic, dar perfect autentic." - Booklist

"O trilogie ce împletește magia, iubirea și realitatea dură a războiului." - Kirkus Reviews

Sally Green locuieşte în nord-vestul Angliei. A avut diverse slujbe (plăcute şi mai puţin plăcute), apoi a deţinut chiar o funcţie importantă într-o companie. Însă viaţa ei s-a schimbat când şi-a descoperit bucuria de a scrie şi a început să pună pe hârtie poveştile la care a visat dintotdeauna. E o cititoare pasionată şi adoră plimbările în natură. În fiecare dimineaţă îşi propune... să bea mai puţină cafea.
La Editura Trei au apărut primele două volume ale trilogiei Half Life: Jumătatea Rea și Jumătatea Sălbatică.

Drepturile de publicare a trilogiei au fost vândute în 50 de ţări, iar Fox 2000 a achiziţionat drepturile de ecranizare.

Un comentariu:

savin ioana spunea...

De unde as putea cumpara cartea? Imi place foarte mult si o astept de mult timp. Ma poti ajuta?