luni, 28 noiembrie 2016

Aerul pasiunii (Elemente #1) de Brittainy C. Cherry

Vor mai putea oare să regăsească bucuria de a trăi?

Stai departe de el, mi s-a spus. E crud. E lipsit de sentimente. Are mari probleme.
E ușor să judeci un om după trecu­tul lui. Să te uiți la Tristan și să vezi un monstru.
Dar eu n-am putut să fac asta. A trebuit să accept că e un om distrus pentru că și eu eram la fel.
Eram amândoi goi pe dinăuntru. Amândoi căutam altceva. Ceva diferit. Amândoi voiam să lipim la loc bucățile din trecutul nostru sfărâmat. Și apoi aveam poate să învățăm din nou să respirăm.

Elizabeth și-a pierdut iubirea vieții ei, dar când îl întâlnește pe Tristan Cole își dă seama că acesta a suferit o pierdere mult mai mare. Într-un accident de mașină, Tristan și-a pierdut atât soția, cât și copilul.

Impresionată și dornică să-l ajute, Elizabeth îl urmărește pe vecinul ei misterios, încercând din răsputeri să doboare zidul pe care acesta l-a ridicat în jurul său, să afle mai multe despre trecutul și despre sentimentele lui cele mai ascunse.

Tristan se deschide ușor-ușor în fața lui Elizabeth și își dă seama că două suflete rănite se pot lega mai ușor atunci când pierderile suferite sunt atât de asemănătoare.

Brittainy C. Cherry a fost dintot­deauna îndrăgostită de cuvinte. A absolvit Carroll University cu o diplomă în arta teatrului și în scriere creativă. Adoră să scrie scenarii, să interpreteze diverse roluri și, desigur, să danseze. Crede că toată lumea trebuie să se bucure de trei lucruri: cafea, ceai și vin! Locuiește în Milwaukee, Wisconsin, cu fami­lia ei. Când nu se ocupă de un milion de treburi sau inventează povești, probabil se joacă împre­ună cu animăluțele ei adorabile.

Un comentariu:

Mirela spunea...

Uite asta este o carte pe care o vreau :P