joi, 3 noiembrie 2016

Cu ochii minții (Doctrina Mortală #1) de James Dashner

VirtNet-ul îţi oferă posibilitatea unei imersiuni totale, fizice şi mentale. Cu cât eşti mai tare la hacking, cu atât mai incitantă e experienţa. Dar unele reguli au fost create cu un motiv. Iar unele tehnologii sunt prea periculoase ca să le fentezi.
Autorităţile ştiu că, pentru a prinde un hacker, ai nevoie de ajutorul unui alt hacker. Şi îl urmăresc de ceva timp pe Michael. Dacă le acceptă provocarea, Michael va trebui să se aventureze în zonele ascunse din VirtNet – şi e posibil ca graniţa dintre joc şi reali­tate să dispară pe veci.

Primul volum din seria Doctrina Mortală ne propune o aventură plină de suspans printr-o lume a tehnologiilor ultra-avansate, populată de terorişti ciberne­tici, cu jocuri care întrec cele mai îndrăzneţe visuri… şi cele mai cumplite coşmaruri.

“Plasată într-o lume domi­nată de jocurile gen realitate virtuală, seria Doctrina Mortală valo­rifică magistral atuurile lui Dashner – imaginaţie, talentul de a recrea lim­bajul adolescenţilor şi o măiestrie neegalată în răsturnări de situaţie.”  MTV.com

“O combinaţie strălucită, în stilul unui joc video, între Matrix şi Inception, care-i va ţine în suspans chiar şi pe cititorii care nu sunt pasionaţi de jocuri.”  Christian Science Monitor

James Dashner e un autor ameri­can de ficțiune speculativă. Printre romanele sale de succes se numără cele din seria The Maze Runner și The 13th Reality. The Maze Runner, care a fost și ecranizat, s-a aflat 100 de săptămâni pe lista de bestseller New York Times în 2014.

“Sunt fascinat de dome­niul realității virtuale și de ce se întâmplă atunci când nu mai faci diferența între ceea ce este real și ce nu. Dar cu adevărat îmi doresc doar să spun o poveste grozavă.”  James Dashner

2 comentarii:

Ema spunea...

Waaaa, serios? James Dashner are o noua serie? OMG. Iubesc seria The Maze Runner, e distopia mea preferata. Abia astept sa citesc cartea aceasta.

Unknown spunea...

Eu am cumparat cartea aceasta de la carturesti,este un roman reusit,ador cartile acestui autor.