miercuri, 30 martie 2016

Zece respirații scurte (Zece respirații scurte #1) de K.A. Tucker

Respiră, Kacey. Zece respirații scurte. Agață-te de ele. Simte-le. Iubește-le.

Cu patru ani în urmă, viața lui Kacey Cleary a fost distrusă atunci când mașina în care se afla a fost lovită în plin de un tânăr șofer beat, omorându-i părinții, pe iubitul ei și pe cea mai bună prietenă a sa. Încă mai este bântuită de amintirea momentului în care a rămas prizonieră între fiarele contorsionate ale autoturismului, ascultând-o pe mama ei cum își dădea ultima suflare. Acum, Kacey vrea să își lase trecutul în urmă. Înarmată cu două bilete de autobuz, Kacey și sora ei în vârstă de cincisprezece ani, Livie, fug din Grand Rapids, Michigan, pentru a începe o nouă viață în Miami. La început, fetele se zbat să o scoată la capăt, dar Kacey nu este deloc îngrijorată. Ea poate face față oricui, în orice situație, cu excepția vecinului său misterios din apartamentul 1D.

Trent Emerson are niște ochi albaștri în care arde un foc mocnit, gropițe adânci și pare că se menține într-un echilibru perfect între a fi un tip simpatic și unul dur. Călită fiind de trecutul ei tragic, Kacey este hotărâtă să țină pe toată lumea la distanță, dar atracția lor este de netăgăduit, iar Trent caută cu disperare și neîncetat o cale spre inima împietrită a lui Kacey, chiar dacă asta înseamnă că oricând poate să iasă la iveală un secret exploziv care va zgudui din temelii ambele lor lumi.

K.A. Tucker s-a născut în orășelul Ontario, Canada, și a scris prima ei carte la vârsta de șase ani, cu ajutorul bibliotecarei din școala primară și a unei cutii de creioane colorate. Este o cititoare vorace, și, în prezent, locuiește într-un orășel de lângă Toronto împreună cu soțul ei, cu două fiice precum și cu o numeroasă și istovitoare familie adoptivă de creaturi pe patru picioare.
Este autoarea a 14 romane devenite bestselleruri. Seria Ten Tiny Breaths a propulsat-o în rândul autoarelor consacrate ale genului New Adult, alături de: Tammara Webber, Colleen Hoover, Cora Carmack, Jessica Sorensen.

Un comentariu:

Mili spunea...

Am citit cartea la mare si Doamne, cat mi-a placut, o carte fara cuvinte. Nici nu ma asteptam sa aiba o asemenea intorsatura.
Da, o recomand din tot sufletul.