duminică, 30 aprilie 2017

Cronicile lui Magnus Bane de Cassandra Clare, Sarah Rees Brennan și Maureen Johnson

Nu e ușor să fii Magnus Bane. Ca magician, este adeseori chemat să rezolve problemele altora. Viața lui a fost lungă și iubirile au fost numeroase. Iar Magnus are întotdeauna grijă să se afle în locul potrivit la momentul potrivit – sau poate nepotrivit. Revoluția franceză, era prohibiției, marea pană de curent din New York City, prima mare bătălie între Valentine și Institutul din New York… Magnus s-a aflat de fiecare dată acolo și de obicei în miezul acțiunii. Dar să o scoată pe Maria Antoaneta din Franța nu e nimic față de iubirea lui pentru vampirul Camille Belcourt – sau prima întâlnire cu Alec Lightwood. 

Deși povestea lui Magnus e departe de a se fi încheiat, toate aceste istorioare aruncă puțină lumină asupra firii sale adeseori enigmatice. Ce se întâmplă când un magician nemuritor își pierde mințile? Sunt toți membrii familiei Herondale la fel de imprevizibili ca Will? (Răspunsul este: da.) Ce s-a întâmplat de fapt la Hotelul Dumort? Cum a devenit vampir Raphael Santiago? Ce îi cumperi iubitului tău vânător de umbre cu care nu ieși în mod oficial? Și de ce a fost Magnus alungat din Peru? 

Magnus nu va putea niciodată să-și spună toate poveștile sale. Nimeni nu îl va crede. Dar aveți aici unsprezece povestiri care vă pot ajuta să-l înțelegeți mai bine – și despre care își dorește probabil să nu se fi aflat niciodată.

Cassandra Clare este autoarea seriei Instrumente Mortale, bestseller #1 New York Times, USA Today, Wall Street Journal și Publishers Weekly, a trilogiei Dispozitive Infernale și a Cronicilor lui Magnus Bane. Cărțile ei s-au publicat în mai bine de treizeci de milioane de exemplare în întreaga lume și au fost traduse în peste treizeci și cinci de limbi. Cassandra locuiește în vestul statului Massachusetts. Vizitați site-ul ei CassandraClare.com.

Sarah Rees Brennan este autoarea romanului Unspoken, un mister gotic romantic, bestseller New York Times și mult aclamat de critici. Prima carte din seria ei The Demon’s Lexicon s-a bucurat de cronici elogioase și a fost aleasă ALA Top Ten Best Book for Young Adults. Atât Unspoken, cât și Team Human, un roman scris în colaborare cu Justine Larbalestier, figurează pe listele YALSA Best Fiction for Young Adults și TAYSHAS. Sarah locuiește în Irlanda. Vizitați site-ul ei SarahReesBrennan.com.

Maureen Johnson este autoarea a zece romane YA, printre care 13 plicuri albastre, The Name of the Star și The Madness Underneath. Maureen petrece o mulțime de timp online, ceea ce i-a adus unele laude ambigue și unele mai puțin ambigue – revista Time o numără printre primele 140 de persoane pe care trebuie să le urmărești pe Twitter. Vizitați-o pe site-ul maureenjohnsonbooks.com sau urmăriți-o pe Twitter la @maureenjohnson.

Niciun comentariu: