luni, 10 aprilie 2017

Cruzimea de Scott Bergstrom

Dupa rapirea tatalui ei, Gwendolyn Bloom porneste intr-o calatorie neasteptata, care devine o misiune periculoasa. Luandu-si alta identitate, coboara in infernul ascuns al criminalilor, al spionilor si al mintilor diabolice din Europa. Pe urmele singurului indiciu pe care-l are – un informator palestinian, care traieste in Franta – Gwendolyn trece prin mahalalele pariziene, prin cluburile de noapte din Berlin si prin localurile controlate de mafia din Praga.

Pe parcursul confruntarilor cu traficanti de carne vie sau diversi contrabandisti, adolescenta face o descoperire tulburatoare: pentru a-si aduce inapoi tatal in viata, trebuie sa fie la fel de nemiloasa ca mafiotii care il tin prizonier.

„Romanul acesta de debut are un ritm necrutator si te poarta in toata lumea, iar actiunea se desfasoara sustinut.“  Booklist

„O poveste intunecata, care se deruleaza in viteza.“  Publishers Weekly

Scott Bergstrom este pasionat de calatorii, de fotografie, de cafea si de pisici. Locuieste impreuna cu sotia si cele doua fiice in Colorado si volumul cu care si-a facut debutul in literatura, Cruzimea, a repurtat un succes imediat.

Niciun comentariu: