miercuri, 15 februarie 2017

Armada de Ernest Cline

Evadarea e necesara, isi tot spune Zack Lightman, care a visat dintotdeauna cu ochii deschisi ca sa alunge monotonia din viata reala. Si nu e periculoasa, crede el, pentru ca gamerii adolescenti nu trebuie sa salveze universul...

Dar intr-o zi eroul nostru da cu ochii de o farfurie zburatoare... Mai mult: ciudata aparitie e din jocul video pe care-l joaca in fiecare seara, aparand Pamantul de invadatori extraterestri.

Si nu, Zack n-a luat-o razna.

Armada submineaza conventiile din SF, surprinzand la fiecare pagina cu o poveste despre maturizare si invazie extraterestra asa cum nu ati mai citit.

„A doua carte a lui Ernest Cline este extraordinara. Fani ai romanului Ready Player One, e timpul sa va bucurati!” Huffington Post

„O combinatie de pop culture si literatura SF clasica. O poveste palpitanta despre maturizare.” Entertainment Weekly

Ernest Cline s-a nascut in Ohio pe 29 martie 1972. Romancier, scenarist si performer, s-a dedicat artei inca din copilarie, a participat la numeroase concursuri si la multe proiecte. Scenariile sale au dus la aparitia unor productii. Ready Player One, romanul sau de debut, a aparut in anul 2010 in America, iar Warner Bros a achizitionat drepturile de adaptare pentru marele ecran, Ernest Cline urmand sa scrie scenariul. Armada, continuarea primei sale carti, a aparut in anul 2015 la aceeasi editura americana, drepturile de ecranizare fiind cumparate de Universal Pictures.

Un comentariu:

Viziru Georgiana spunea...

Si-au tras niste coperti astia de la Nemira =)), mama-mama. Le ador <3