sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Recenzie Feral Sins (The Phoenix Pack #1) de Suzanne Wright

Feral Sins este primul volum din seria The Phoenix Pack de Suzanne Wright.

Cand Taryn Warner il intalneste pentru prima data pe Trey Coleman, un varcolac cu o reputatie periculoasa, e decisa sa reziste farmecului lui. Pana la urma, Trey, care avea doar 14 ani cand si-a invins tatal intr-un duel si a castigat dreptul de a fi alpha propriei haite, nu are nimic sa-i ofere talentatei vindecatoare in afara de probleme, sau cel putin asa crede ea.

Taryn se simte atrasa de personalitatea puternica si ochii de un albastru arctic ai lui Trey, iar in final accepta sa intre intr-o alianta incomoda cu el. Daca cei doi reusesc sa-si convinga haitele ca s-au ales unul pe celalalt ca pereche, Trey va obtine aliante politice valoroase, in timp ce Taryn ca scapa de o oribila casatorie aranjata.

Dar acest plan are o multime de potentiale capcane, inclusiv posibilitatea foarte reala ca varcolacii, coplesiti de atractia tot mai puternica dintre ei, sa fie incapabili sa-si mentina mintea limpede necesara pentru ca planul lor sa reuseasca.

Daca v-a atras atentia acest volum si doriti sa-l cititi, il puteti achizitiona de pe site-ul librariei online Books Express. Pe site-ul librariei online Books Express puteti gasi carti din toate genurile literare, atat in limba engleza, cat si in limba romana.
RECENZIE.
Feral Sins este unul dintre cele mai bune volume paranormal romance pe care le-am citit. Cu o eroina incapatanata, cu mari probleme de atitudine, directa, amuzanta si sarcastica si un erou seducator, dominant, posesiv si pasional, Feral Sins este o lectura incantatoare.
Taryn este ingrozita cand afla ca tatal ei i-a aranjat casatoria cu Roscoe, un alpha pe care ea nu l-a suportat niciodata. Desi este vindecatoarei haitei ei, Taryn este si un varcolac latent. Considerata inferioara de restul haitei si detestata de propriul tata, Taryn stie ca nu are prea multe optiuni. Fie va deveni perechea varcolacului ales de tatal ei, fie va fi izgonita din haita.
Ultimul lucru de care avea nevoie este sa fie rapita de nimeni altul decat Trey Coleman. Temut de toti varcolacii si considerat un psihopat inspaimantator care are tendita sa devina salbatic atunci cand se transforma, Trey are o propunere pentru ea: sa pretinda ca sunt suflete pereche. In schimb Taryn il va ajuta sa incheie o alianta politica cu haita ei, alianta care ii va aduce lui Trey sprijinul necesar in confruntarea cu unchiul sau, iar Taryn va scapa de casatoria fortata.
Niciunul dintre ei nu se astepta ca in timp ce pretind ca sunt indragostiti sa se indragosteasca cu adevarat. Legatura dintre ei este atat de intensa incat desi amandoi incearca sa se opuna sentimentelor pe care le nutresc unul pentru celalalt, instinctele lor native si dorinta de a proteja si poseda ii fac sa tanjeasca dupa atingerea si apropierea partenerului.
Am adorat haita lui Trey si personajele secundare si am ras in hohote in momentele in care Taryn il numea pe Trey Cujo si il infrunta fara sa se teama de faima lui de lup periculos.
Feral Sins este un volum captivant pe care nu l-am putut lasa din mana pana la ultima pagina si pe care il recomand tuturor cititorilor care indragesc povestile romantice pline de actiune si drama.

9 comentarii:

Sandy spunea...

Pare o carte interesanta, dar nu cred ca se gaseste si in Romania :|

Andd D. spunea...

Nu m-am dat in vant dupa cartile cu varcolaci, inttodeauna i-am preferat ca si personaje secundare, insa chiar m-a captivat descrierea cartii, dar si recenzia ta.

Anonim spunea...

Sa inteleg ca este exclusiv despre varcolaci nu si despre alte ceraturi:))? mi-a palcut foarte mult seria Amurg si l-am palcut tot timpul pe Jacob mai mult decat pe Edward. Am mai citit cu varcolaci primul volum Fior de Maggie Stiefvater, si vreau sa citesc si Sovaire. Mi-ar placea aceasta serie daca nu ar include si altecreaturi, sa fie in joc doar varcolacii si problemele din haita lor! ti-am mai spus si iti repet, frumoase giffuri!

Jacqline spunea...

Imi place f mult serialul Teen Wolf, iar daca aceasta cartea are macar cateva ingrediente din acesta o sa ma cucereasca, cu siguranta.

Madalina spunea...

Catalina, atat volumul cat si seria The Phoenix Pack sunt doar despre varcolaci, doar ca fiecare volum are ca personaje principale alti membri ai haitei. Si eu l-am placut pe Jacob mai mult decat pe Edward :).

Jacqline, Trey seamana destul de mult cu Derek. Amandoi sunt putin cam nebuni, dar lideri puternici si apreciati de haitele lor. Mie mi-au placut amandoi foarte mult. Cred ca daca seria The Phoenix Pack ar fi ecranizata ar avea un succes la fel de mare ca si Teen Wolf :).

YuLiAnDrEeA spunea...

Asta e genul meu de carte,iubescu lupii de cand sunt mica.Chiar imi place cum pare,si cartea si cum sunt prezentate personajele asa ca daca o sa o gasesc pe net probabil o voi citi :D

Mirela spunea...

ooooo neaparat vreau cartea,ador seriile cu si despre varcolaci :)

Jacqline spunea...

@Madalina Mi-ar placea sa vad un serial bazat pe aceasta serie. Cu siguranta, l-as viziona cu aceeasi placere cu care ma uit la Teen Wolf :D

Praf de stele spunea...

Suna foarte bine!! Imi plac foarte mult varcolacii!! Si deja povestea aceasta mi-a captat toata atentia. Sper sa am ocazia de a o citi si eu!! :D