joi, 12 iulie 2018

Sadie de Courtney Summers



Dacă va muri, va îngropa și adevărul odată cu ea.

Sadie nu a avut deloc o viață ușoară. Rămasă orfană, într-un orășel izolat, a fost silită să aibă grijă nu doar de ea însăși, ci și de surioara sa, Mattie, străduindu-se să asigure micii sale familii o viață cât mai normală și să facă în așa fel încât să nu se lase copleșită de greutăți.

Dar, atunci când Mattie este omorâtă, întregul univers al lui Sadie se prăbușește.

După ce polițiștii fac o anchetă de mântuială, care nu duce nicăieri, tânăra hotărăște să îl descopere singură pe ucigașul surorii sale și să îl aducă în fața justiției. Așa că Sadie pornește într-o adevărată călătorie în căutarea dreptății, dar și a răzbunării, fiind călăuzită de cele câteva indicii pe care reușește să le descopere. Numai că drumul său e presărat cu primejdii nebănuite și, în curând, tinerei i se pierde urma.

Iar atunci când prezentatorul radio West McCray află despre povestea celor două surori, devine de-a dreptul obsedat să o descopere atât pe Sadie, cât și adevărul despre moartea lui Mattie. Așa că el începe o investigație menită să îl ajute să dea de urma fetei și, în curând, podcast-ul despre ancheta sa devine o adevărată senzație pe internet, căci din ce în ce mai mulți oameni sunt interesați de soarta lui Sadie, sperând, cu toții, că aceasta va fi descoperită de curajosul investigator înainte de a fi prea târziu...

Courtney Summers a scris cartea care îi va marca întreaga carieră și o va face celebră. Sadie este un roman înălțător și înfiorător, care reușește să te țină în priză până la ultima pagină.

#FindSadie

„Cu totul și cu totul strălucitor, fascinant!”
A.J. FINN, autorul bestsellerului Femeia de la fereastră

„O lectură captivantă de la început până la sfârșit, Sadie este o carte care o să vă bântuie și-o să facă să vă fie rău de-a dreptul, care o să vă înșface și n-o să vă mai dea drumul până când nu veți ajunge să depuneți mărturie despre adevărul și realismul său.”
VERONICA ROTH, autoarea cărților din seriile DIVERGENT și PECETEA MORȚII a care au urcat toate pe locul I în topul bestsellerurilor New York Times

„Sadie este un roman electrizant despre călătorie cu o miză uriașă – un thriller palpitant care taie-n carne vie ca un podcast de investigații criminalistice. Să nu cumva să vă apucați s-o citiți dacă nu aveți suficient timp la dispoziție, pentru că n-o să mai fiți în stare să faceți nimic înainte de a o citi până la capăt.”
STEPHANIE PERKINS, autoarea romanului Anna și sărutul franțuzesc, bestseller New York Times

„Un tur de forță absolut captivant!”
Kirkus Review

„De-a dreptul tulburătoare!”
Booklist

Niciun comentariu: