sâmbătă, 1 august 2015

Concurs

Începând de astăzi, puteți participa la un nou concurs pentru cei mai fideli vizitatori ai blogului. Vizitatorii blogului care postează cele mai multe comentarii pană în data de 30 august, pot câștiga următoarele volume:

Luna ucigasă
Viața de poveste a lui A.J. Fikry
Planetele

Succes :)
Participanții la concurs se pot înscrie lăsând un comentariu la această postare cu numele pe care-l folosesc când posteaza comentarii și titlul volumului pe care și-l doresc.

Regulament:
Comentariile trebuie sa conțină minim 5 cuvinte
Participanții la concurs sunt rugați să nu posteze comentarii consecutive și să raspundă printr-un singur comentariu mai multor persoane.
Fiecare participant la concurs este rugat să nu posteze mai mult de zece comentarii/postare.
Sunt luate în considerare doar comentariile de la articolele postate începând cu data de 1 august.
Comentariile care nu respectă regulile anterior menționate nu vor fi luate în considerare.

50 de comentarii:

Lupu Diana spunea...

Luna asta am mai mult timp liber, asa ca voi participa si eu, dar nu ma pot hotara daca sa particip pentru Luna ucigasă sau pentru Viața de poveste a lui A.J. Fikry. Pot sa-ti spun mai tarziu? ^_^

Madalina spunea...

Bine ai revenit, Diana ^_^ Sigur că da :) Ambele cărți sunt frumoase, dar foarte diferite.

Unknown spunea...

Bună, Mădă! Am lipsit runda trecută căci am avut o grămădă pe cap, dar am revenit aici. Particip pentru Luna ucigaşă, pare foarte interesantă. :D

Tudor-Iasmina spunea...

Am citit pareri bune despre Luna ucigasa.
Succes participantilor!!!

Lupu Diana spunea...

Tu ce-mi recomanzi? as inclina parca spre Viața de poveste a lui A.J. Fikry, dar nu stiu ce sa zic, e prima data cand aud de aceste carti si imi vine greu sa aleg.

Viziru Georgiana spunea...

Particip cu Foxette pentru Viața de poveste a lui A.J. Fikry.
Ce carti superbe, Mada!

Anonim spunea...

Particip pentru Viaţa de poveste a lui A.J. Fikry

Lupu Diana spunea...

Vad ca mai multa lume e atrasa de Viaţa de poveste a lui A.J. Fikry, o voi alege si eu in cazul asta :)) putina concurenta nu strica niciodata :))

Viziru Georgiana spunea...

@Diana, sunt de acord cu tine. Eu am pus ochii pe carte inca de cand a scris Mada recenzia ei. Tu ai auzit de ea pana acum?

Lupu Diana spunea...

Nu am mai auzit, tocmai de aceea stateam pe ganduri. Nici nu stiam ca Mada i-a facut recenzie, am lipsit o perioada din blogosfera, daar caut acum recenzia si ma pun pe lecturat :)

Ema spunea...

Hey. Particip si eu cu Emanuela Bercaru pentru Luna ucigasa. :) Succes!

Unknown spunea...

Buna. As dori sa particip la concurs. As alege Planetele

Unknown spunea...

Particip și eu pentru Planetele. :) Pare o carte interesantă și nu am nimic asemănător în bibliotecă. Voi comenta la postări cu același nume cu care am comentat acum. Multă baftă tuturor!

Madalina spunea...

Diana, chiar nu stiu pe care să ți-o recomand. Ambele sunt frumoase. Luna ucigașă e un roman fantasy clasic, captivant și foarte interesant, a cărui acțiune se desfașoară într-o lume originala și unică inspirată de cultura egipteană, iar Viața de poveste a lui A.J. Fikry e un volum sensibil, închinat cărților și pasiunii pentru lectură, un roman care conține o poveste emoționantă despre a doua șansă, speranță și fericire.

Mult succes tuturor paricipanților :)

Lupu Diana spunea...

Amanadoua suna ataaat de tentant si nu am mai citit de mult un roman fantasy si parca imi e dor, dar si cealalta carte suna tare tare bine...numai carti frumoase si tentante ne oferi, Mada. Nu stiu cum de poti renunta la ele.

Simona Stavar spunea...

Buna, Madalina! De-abia astazi am descoperit blog-ul tau, dar sunt foarte bucuroasa ca am facut-o, intrucat am descoperit ca avem destul de multe carti/serii preferate in comun. Felicitari pentru ideea acestui concurs! Particip si eu pentru "Viața de poveste a lui A.J. Fikry", deoarece mi se pare foarte interesant subiectul acestei carti (voi comenta mereu sub acelasi nume ca acum).

Ema spunea...

@Mada, si eu am fost in dubiu pentru ce sa ma inscriu, insa pana la urma am zis ca e mai bine sa ma inscriu pentru Luna ucigasa, iar ca un cititor inrait ce sunt pe cealalta o sa mi-o cumpar :D.

Stefana Ioana spunea...

Buna! As vrea sa particip si eu la concurs cu acelasi nume (Stefana Ioana), insa nu m-am hotarat asupra cartii pe care sa o aleg. Cum este "Planetele"?

Anca spunea...

Buna,
pe mine ma tenteaza Planetele, poate pentru ca imi place subiectul, desi nici celelalte doua nu suna rau. Nu cunosc niciuna dintre cartile astea, dar nici nu ma mir, la cat de putin timp de citit am avut in ultima vreme... Mi-am promis solemn insa sa imi fac mai mult timp. :-) Multumim de concurs!

Viziru Georgiana spunea...

@ema, eu am pus ochii pe carte de cand i-a facut Mada receniza. Nu auzisem de ea pana atunci si sunt innebunita dupa cartile de genu. Ce e mai bine decat o carte in care e vorba despre carti? E perfect.
@anca si Stefana, a facut Mada o mica recenzie la ea. Cautati mai jos si o sa gasiti detalii despre ea. :*

Ema spunea...

@Foxette, asa e, ai dreptate. Citind o carte despre carti te simti mai aproape de personaj decat in oricare alta carte :D

Stefana Ioana spunea...

Multumessc! Am citit recenzia si ma inscriu pentru "Planetele". :)

Viziru Georgiana spunea...

@Ema, o carte de genul e Hotul de carti, dar am mai citit carti in care erau enumerate biblioteci sau personaje care traduceau cartile. Mereu imi e drag sa citesc genul asta de volume. Ce mai citesti acum?
@Stefana, cu placere si mult succes!

Lupu Diana spunea...

@Foxette, ai citit Hotul de carti? O am si eu si m-am apucat de cateva ori de ea, dar nu pot trece de primele pagini...

Stefana Ioana spunea...

Comentariile de la aceasta postare intra in concurs?:)

Madalina spunea...

Simona Stavar, bine ai venit pe blog :) Mă bucur că avem multe cărți preferate în comun și abia aștept să aflu care sunt favoritele tale.

Stefana Ioana și Anca, Planetele e un volum foarte interesant, în special pentru pasionații de astronomie :) Autoarea are un stil foarte frumos și poetic de a scrie și imbină armonios legende despre fiecare planetă cu date științifice.

Stefana Ioana, da, intră în concurs și comentariile de la această postare :)

Lupu Diana spunea...

Te-am nominalizat, Mada ^_^ http://visepierduteintrestele.blogspot.ro/2015/08/premiile-liebster.html

Simona Stavar spunea...

@Diana, filmul l-ai vazut ? Stiu ca de cele mai multe ori cartea bate filmul si e mult mai bine sa citesti prima data cartea, dar poate asa iti vine "pofta" sa o citesti. Eu recunosc ca am vazut filmul si ca imi doresc de foarte mult cartea, doar ca avand o lista mult prea lunga de carti pe care sa le citesc nu am reusit sa ajung si la ea.

@Madalina, printre preferatele mele se numara "Vampirii Sudului" (Am urmarit si serialul. Mi-a placut, dar imi pare rau ca s-a indepartat cam prea mult de la subiectul din carti.), "Fortele Raului Absolut", "Vampirii din Morganville", "Amurg" (desi filmele m-au cam dezamagit), "Jocurile foamei", "Gazda", "Divergent", "Academia Vampirilor" si "E usor sa te iubesc".

Lupu Diana spunea...

@Simona, nu stiam ca exista un film facut dupa carte, I'll check it out right now. ^_^

Ema spunea...

@Foxette, stiu, e chiar faina. :) M-am apucat de Jumatatea rea. Tu?
@Diana, e frumoasa, citeste-o, n-o sa iti para rau. Sunt mai dificile primele pagini pentru ca sunt descrieri, dar e ok apoi. Cum de n-ai vazut filmul? Hotul de carti a aparut anul trecut si chiar e un film bun.

Viziru Georgiana spunea...

@diana, da e o carte super. Merita.
@ema, serios? pare super faina din cate am auzit si e cu vrajitori! <3 nimic mai bun de atat!

Ema spunea...

Foxette, da, so far chiar e faina, dar am citit destul de putin, ca am niste prieteni in vizita si a trebuit sa ii duc sa vada Parisul, n-am prea avut timp pentru mine :)

Viziru Georgiana spunea...

@ema, eu chiar vreau sa o citesc. Am auzit multe de ea si imi place ce am auzit. O sa imi cumpar primul volum cand o sa dau comanda, probabil la Craciun.
@simona,iubesc seria Fortele raului absolut

Ema spunea...

@Foxette, pana la Craciun s-ar putea sa schimbi lista, tu mi-ai zis ca apar multe faine. Si vezi ca nu mi-ai rsp la intrebare, tu ce citesti acum? :D

Viziru Georgiana spunea...

@ema, asa e. Doar ca pana la craciun o sa fac si bani si o sa pot da o comanda mult mai mare. Vreau sa termin multe serii si sa le am in biblioteca. Si citesc Verity. Azi m-am apucat de ea si sunt la pagina 30, e super interesanta.

Lupu Diana spunea...

@Ema, nu am vazut filmul tocmai pentru ca vreau sa citesc prima data cartea, dar nu prea reusesc, din pacate :D

Ema spunea...

@foxette, succes cu seriile, poate reusesti sa mai completezi din ele pana atunci :). Sunt sigura ca e interesanta Verity, abia astept sa o citesc si eu.
@Diana, nu stiu ce sa zic, cred ca daca tot nu reusesti sa te apuci de carte poti vedea filmul, s-ar putea sa te faca el sa o citesti.

Simona Stavar spunea...

@Foxette, da, e absolut geniala seria <3 Mi-as dori tare mult sa existe si o ecranizare.

Lupu Diana spunea...

@Foxette, si eu vreau sa o citesc <3 sta pe raftul meu de ceva timp si numai nu-mi fac timp pentru ea :D Sa ne spui cum ti se pare si dupa ce o termini! :*

Viziru Georgiana spunea...

@ema, asa sper si eu. Oricum, am foarte multe carti din multe serii, imi mai trebuie 3 carti din seria Jurnalele Vampirilor si unul din jurnalele lui stefan si Divergent, Captiv in labirint, Cronicile Wardstone si vol 3 din Jocurile foamei, Opal si inca 3 vol din Vampirii sudului. Dar faza e ca mereu apar atat de multe carti noi si super faine, dar astept sa scada preturile pentru ca de fiecare data noile aparitii sunt mai scumpe. Si Verity e super faina, adica scrisa. Autorul are talent la scris si e super pana acum.
@Simona, si mie mi-ar placea super mult! Intr-un timp cautam mereu trailere dar nu gaseam nimic. Oricum, daca ar fi sa se faca film sau serial dupa carti, sper sa nu isi bata joc sau ceva... Seria asta a fost prima serie, primele carti pe care le-am citit vreodata. Ea m-a facut sa iubesc cititul.
@diana, dap, sper sa o termin pana saptamana viitoare. Oricum, plec acum intr-o "mini"vacanta si poate nu o sa am prea mult timp sa citesc. Si, da, o sa va spun parerea!

Ema spunea...

@Foxette, teoretic par multe cartile pe care trebuie sa le cumperi, dar in realitate sunt cateva serii din care mai ai nevoie de cate o carte :). Iar cele din Vampirii sudului sunt foarte ieftine, deci toate trei fac cat una din celelalte ca pret :D Ma mir ca nu ai inceput cu Instrumente Mortale. :)

Viziru Georgiana spunea...

@Ema, asa e . Imi mai trebuie cartea nr 6 care nu mai e pe stoc si cartea 11, care la fel e data disparuta. Si o carte cu povestiri care, cred, o sa apara pe stoc. Si nici eu nu stiu. Am auzit cateva pareri mai rele sa zic asa si nu stiu ce sa zic in legatura cu acea serie. Mereu o trec in wishlist dar apoi o sterg pentru ca ma razgandesc. Tu ai citit primul volum?

Simona Stavar spunea...

@Foxette, si la mine a fost aproximativ la fel. Mai citisem inainte doar seria Harry Potter dar nu stiu daca ea m-a facut sa ma indragostesc de citit. De-abia ceva mai tarziu am prins intr-adevar gustul lecturii, dupa ce m-am apucat de Fortele Raului Absolut.

Madalina spunea...

Mulțumesc mult pentru nominalizare, Diana ^_^

Simona Stavar, ai citit La jumătatea drumului spre mormânt, primul volum din seria Vânătoare Nocturnă de Jeaniene Frost? E in genul seriei Vampirii Sudului, dar mult mai captivantă și mai frumoasă :) Dacă ți-a plăcut Gazda, îți recomand Al cincilea val. E pur și simplu minunat volumul.

Simona Stavar spunea...

Nu le-am citit, dar par foarte interesante. Mulțumesc pentru sugestii. Direct în Wishlist ajung ;)

Ema spunea...

@Foxette, nu, nu m-am apucat de serie si n-o sa o fac prea curand, pentru ca nu ma atrage. Poate altadata, nu stiu...

Simona Stavar spunea...

@Madalina, am uitat sa-ti zic: spune-mi Simona pur si simplu ;)

Viziru Georgiana spunea...

@ema, te cred. Nici eu nu am starea necesara sa ma apuc de vreo serie. Poate la toamna sau la iarna.

Ema spunea...

@Foxette, la mine nu e vorba de vreo serie, ci de seria aia :) Nu ma atrage prea tare.
@Mada, si eu vreau Al cincilea val, prea ati laudat-o pe aici :)

Unknown spunea...

Particip pentru "Luna ucigasa" :)