duminică, 8 martie 2015

Dupa ce ne-am intalnit (After #1) de Anna Todd

Tessa Young e o fată cuminte, silitoare şi ordonată. După ce intră la universitate şi îl cunoaşte pe Hardin, viaţa ei se schimbă radical. Cu părul lui răvăşit, accentul britanic, tatuajele şi piercingurile, Hardin e complet diferit de băieţii pe care i-a întâlnit până acum. E arogant şi crud - ar avea toate motivele să-l urască. Dar felul în care o sărută trezeşte în ea o pasiune cum n-a mai simţit. Deşi o respinge, spunând că nu-i este el alesul, Tessa e hotărâtă să insiste şi să-l găsească pe adevăratul Hardin, care a ridicat între el şi lume un zid de trădări şi minciuni. Tessa are deja iubitul perfect. Atunci de ce se luptă să treacă peste propria mândrie rănită şi peste prejudecăţile lui Hardin vizavi de fetele drăguţe ca ea?

Poate că e vorba de dragoste? After a fascinat cititorii din toată lumea. Trăieşte şi tu experienţa celei mai comentate cărţi de pe internet!

Anna Todd a câştigat o popularitate imensă pe internet odată cu apariţia seriei After. Locuieşte în Austin, împreună cu soţul ei, cu care a doborât statisticile, căsătorindu-se la o lună după absolvirea liceului. Anna a fost mereu o cititoare împătimită şi i-au plăcut trupele de băieţi şi poveştile de iubire romantice, astfel că acum, când a găsit un mod de a le îmbina pe toate trei, se bucură de un vis devenit realitate.

Paramount Pictures a cumpărat drepturile de ecranizare a romanului After.

“Am vrut să spun o poveste realistă, despre oameni adevărați. Nu scriu despre destine idilice, ci despre oameni ca mine, care poate au avut o copilărie mai dură.”  Anna Todd

“Anna Todd te face să ţipi, să râzi, să plângi, să te îndrăgosteşti. After e o serie de neratat, pregăteşte-te să trăieşti emoţii pe care n-ai fi crezut că ţi le poate provoca o carte.”  Fangirlsh

29 de comentarii:

Viziru Georgiana spunea...

Deci, eram atat de sigura ca o sa postezi asta =)). Ador cartea asta, am citit-o pe wattpad, prima si a doua carte si e asa jhfccn <3 frumoasa si indrazneata. O vreau in biblioteca mea, acum =(.

Ema spunea...

Ah, am citit atat de multe lucruri faine despre cartea asta <3

Viziru Georgiana spunea...

Este foarte frumoasa! Iti garatez eu! Imediat ce o sa apara o sa dau comanda.

Ema spunea...

Imi imaginez ca e. Pare o poveste frumoasa. Am aflat de ea acum cateva zile si am tot citit informatii.

Viziru Georgiana spunea...

Pe wattpad, site-ul pe care a fost publicata pentru prima oara, ca personaj principal era Harry Styles din 1D(apareau si ceilalti baieti ca personaje secundare)dar cand a publicat cartea a schimbat numele. Ar fi fost mai bine Harry, dar cu alt nume de familie =(. Ma intreb daca e diferita cartea fata de cea online.

Ema spunea...

Am inteles ca fata care a tradus cartea e mare fan One Direction si de asta a tradus cartea folosind numele lor. In rest, cred ca e la fel, nu cred ca a modificat continutul :)

Viziru Georgiana spunea...

O, ar fi foarte bine sa ramana asa cum este. Si in legatura cu cea care a tradus-o, am auzit si varianta asta, poate fi adevarat.

Ema spunea...

Nu vad de ce ar fi schimbat actiunea persoana care a tradus-o. Una e sa schimbi numele (care pot fi random) si alta e sa schimbi actiunea. Cred ca persoana respectiva daca ar avea idei de scris o carte, ar scrie-o, nu ar pierde vremea investind propriile idei in traducerea cartilor altora. Cel putin asa cred eu. Nu crezi la fel? :)

Viziru Georgiana spunea...

Exact la fel. In plus nu mi se pare corect, fata de autor, trebuie respectat. Am cautat pe wattpad cartile ei originale scrise in engleza si personajele sunt cei din 1D, am cautat la distributie. Nu este adevarat ca era fana fata care a tradus-o. Eh, zvonuri. Oricum, de abia astept s-o citesc! Ce parere ai despre coperta? Dar despre cele originale?

Ema spunea...

Foxette, eu pun valoare pe coperta, sincer, asa cum am mai zis. Pentru mine, la fel ca si la oameni, e important continutul, nu ambalajul. De cele mai multe ori cand citesc o carte o imbrac ca sa nu ii stric coperta, sa o pastrez cat mai bine, deci nu ma uit mereu la ea :)

Ema spunea...

Nu pun, scuze *

Viziru Georgiana spunea...

Asa sunt si eu in ambele cazuri si la oameni, dar si la carti. Conteaza continutul cel mai mult. Iar cartea asta are un continut bestial, pentru mine cel putin. E tipic adolescentin, sa zic asa, cu dragoste, certuri, impacari si altele. Intamplari dramatice si amuzante. Pe mine cel mai mult ma atrage la o carte, descrierea, daca imi place si ma atrage foarte mult, trebuie s-o citesc. Nu iau in considerare parerile altora, chiar daca are 3 stelute sau mai putine, chiar daca in unele recenzii s-au spus lucruri nu foarte bune. Nu sunt genul de om care e influentat de parerile altora.

Ema spunea...

Eu tin cont de parerea despre carti doar a oamenilor al caror gust literar il apreciez :). Adevarul este ca am vazut review-uri negative la carti pe care eu le-am adorat. Asta nu inseamna ca acea carte e buna sau proasta. Inseamna doar ca fiecare apreciaza altceva atunci cand citeste. Unii apreciaza personajele si felul in care sunt conturate, unii actiunea, altii descrierile, etc. Mie, de exemplu, nu imi plac descrierile excesive. Singura carte pe care n-am reusit sa o termin vreodata este O zi din viata lui Ivan Denisovici, de Alexandr Soljenitin. Multi o apreciaza, insa mie mi s-a parut groaznic de plictisitoare: toata cartea este descrierea unei singure zi intr-un lagar de concentrare...

Viziru Georgiana spunea...

Chiar suna plictisitor. Si ai dreptate, multi avem gusturi diferite si trebuie sa ne apreciem deciziile si parerile unii la altii. Cartile care mi-au placut mie foarte mult sunt Hotul de carti de Markus Zusak si Iubesti doar o data de Johanna Lindsay,carte de la colectia iubiri de poveste. Sunt amandoua carti frumoase. Cred ca ele sunt preferatele mele. Regele si regina! =))

Ema spunea...

Mie mi-e greu sa fac un top... sunt prea multe cartile care mi-au placut. Nici nu stiu, la diferite varste mi-au placut diferite carti :). Anyway, ziceam acum ceva timp aici de o carte pe care am citit-o in ultimul an si mi-a placut mult, Oscar si Tanti Roz, de Eric Emmanuel Schmitt. Intre timp am citit si alte carti scrise de el si toate sunt faine :).

Viziru Georgiana spunea...

Intr-un timp vroiam sa-mi cumpar cartea aia. E frumoasa? Despre ce e vorba pe foarte scurt, fara spoiler, pls!

Ema spunea...

Ti-o trimit eu pe facebook. Orice as zice despre ea e spoiler. Trust me, e super faina. :)

Viziru Georgiana spunea...

Sper sa am ocazia s-o citesc vara asta. Am atat de multe carti pe care vreau sa le citesc, dar trebuie sa muncesc pentru ele =)) toate cartile pe care mi le cumpar sunt din banii mei, nu vreau ca parintii sa ma sponsorizeze. Uneori am senzatia ca m-am nascut cu o lista infinita de carti. Cand cumpar ceva, apare altceva si tot asa.

Ema spunea...

Hmm... nu cred ca e necesar sa o amani pana la vara. O citesti in maxim 45 de min... So, in pauzele de comentarii aici o termini :P. Legat de numarul de carti, niciodata nu o sa termini toata lista pe care ai vrea sa o citesti, pentru ca intotdeauna se vor adauga alte carti la ea ;). (PS: Vezi ca ti-am trimis-o deja)

Viziru Georgiana spunea...

Am primit mesajul. Multumesc mult! Cred ca asta e ultimul com pe care il postez aici, maxim 10, regulile. Poate mai vorbim pe facebook.

Ema spunea...

Cu mare placere. Sper sa o citesti curand, o sa iti placa. Legat de comentarii, asta voiam si eu sa zic, ca nu mai avem voie si ca vom continua pe facebook discutia ...

Praf de stele spunea...

Chiar sunt curioasa in privinta cartii. Am dat de cateva ori peste ea pe wattpad, dar n-am "abordat-o" niciodata.

Anonim spunea...

Cand apare cartea in Romania?

Unknown spunea...

stie cineva ceva de al doilea volum? nu mai pot de nerăbdare.. sa citesc continuarea..

Unknown spunea...

De pe ce site se poate scoate cartea? eu nu gasesc nici un site

Unknown spunea...

Puteți comanda direct de la editura trei sau de pe elefant.ro, sunt mai multe site-uri.

Anonim spunea...

Hei,si pe mine ma cheama la fel ca tine Madalina.Am citit descrierea cartii si e superba,n-am cuvinte,dar nu stiu cum sa o citesc online.
Daca srii,poti te rog sa-mi zici?Mersiiiiiiiiiiiiiii

Anonim spunea...

A aparut in lomba romana pdf?

Unknown spunea...

descarcati aplicatia SCRIB si acolo gasiti ce carti vreti.am citit primul volum al acestei carti si sunt complet socata........,vreau neaparat sa stiu daca exista deja si volumul 2 pt ca pe scrib inca nu apare