vineri, 3 ianuarie 2014

Recenzie Reaper's Legacy (Reapers MC #2) de Joanna Wylde

Reaper's Legacy este al doilea volum din seria Reapers MC de Joanna Wylde.

In urma cu opt ani, Sophie si-a daruit inima lui Zach Barrett, intr-o noapte care nu ar fi putut fi mai putin romantica sau stanjenitoare. Fratele vitreg al lui Zach, Ruger, un biker musculos si tatuat, i-a intrerupt in timp ce faceau dragoste si nu a uitat-o niciodata pe Sophie.

In acea noapte, Sophie s-ar putea sa-si fi pierdut demnitatea, dar a obtinut ceva mult mai pretios: fiul ei, Noah. Din pacate, faptul ca Zach este un tata ingrozitor, l-a facut pe Ruger sa fie singurul model masculin din viata lui Noah. Cand Ruger ii descopera pe Sophie si Noah traind in saracie, decide sa ia initiativa si impreuna cu Clubul de Motociclisti Reapers, sa le ofere o viata mai buna.

Daca v-a atras atentia acest volum si doriti sa-l cititi, il puteti achizitiona de pe site-ul librariei online Books Express. Pe site-ul librariei online Books Express puteti gasi carti din toate genurile literare, atat in limba engleza, cat si in limba romana.

RECENZIE.
Al doilea volum din seria Reapers MC, este unul plin de actiune, drama si suspans, la fel ca si predecesorul sau. Din pacate, diferenta majora este faptul ca nu mi-a placut personajul principal feminin, Sophie.
Sophie a fost un personaj dificil, de cele mai multe ori comportamentul ei a fost irational, enervant si ridicol. A facut cele mai proaste alegeri, reactiile ei au fost complet nepotrivite, iar cea mai mare parte din timp si-a petrecut-o certandu-se cu Ruger, facandu-i reprosuri sau incercand sa-l oblige sa faca ceea ce-si dorea ea.
Stiu ca multi dintre cititori au considerat-o pe Sophie o mama buna, dar eu am fost foarte dezamagita de atitudinea si comportamentul ei. Cand am citit sinopsisul volumului, am sperat ca Sophie va fi genul de mama care isi dedica viata fiului ei si care il pune pe acesta intotdeauna pe primul loc. Din pacate, Sophie prefera sa lase alte persoane sa se ocupe de fiul ei (Elle, Kimber). In plus, am dezaprobat modul ei de a-l disciplina cand acesta facea o greseala. Inteleg ca era o mama tanara, dar ar fi trebuit sa fie mult mai responsabila si mai preocupata de fiul ei si de educatia pe care i-o ofera.
Incapatanata si imatura, Sophie a dat de multe ori dovada de ipocrizie, pretinzand ca nu doreste ca Noah sa-si petreaca timpul alaturi de membrii clubului deoarece acestia sunt periculosi, dar in acelasi timp se gandea sa se angajeze intr-unul dintre cluburile de striptease ale bikerilor. Cand membrii Clubului i-au protejat fiul de greselile facute de ea, nu au mai fost periculosi? La fel de deranjanta a fost si obsesia acesteia pentru Ruger si modul in care parea preocupata in permanenta de dorinta de a avea o relatie intima cu el. Iar de aici pana la o incercare penibila de a-l santaja pe acesta, a fost doar un pas. A fost absurd sa-i pretinda lui Ruger fidelitate, cand cu doar cateva zile in urma ii spunea cu nonsalanta ca si-ar dori o relatie de tipul "prieteni cu beneficii" cu oricare dintre bikerii din Club. O noua dovada de ipocrizie si dualitate, bikerii, care pana mai ieri erau proscrisi si infractori, devin acum perfecti pentru o aventura.
Pe de alta parte, Ruger a fost tipicul biker sarmant, protector, atent, dar si dur, atunci cand este cazul, pe care il ador. Intotdeauna atent la nevoile lui Noah si ale Sophiei, acesta incearca sa le fie alaturi, sa ii protejeze si sa le ofere tot ceea ce este mai bun si o viata cat mai lipsita de griji.
Personajele secundare au fost minunate si am fost incantata sa revad personajele pe care le-am indragit din volum anterior.

7 comentarii:

meduza spunea...

Să înțeleg că poți citi volumul acesta, fără să-l fi citit pe primul? :D Nu știu ce să zic de Sophie, cred că ar trebuie să citesc și eu, ca să-mi dau cu părerea despre ea, dar îmi place de Ruger. E exact genul de personaj pe care îmi place să le descopăr în cărți ;;)

Andd D. spunea...

Soo, seria asta este, dupa cum le numesc eu, stand-alone series? Dupa cum ai precizat si tu, synospsis-ul incearca sa contureze o mama buna, mai ales la fraza "In acea noapte, Sophie s-ar putea sa-si fi pierdut demnitatea, dar a obtinut ceva mult mai pretios: fiul ei, Noah.". Adica de aici chiar imi imaginasem o mama care isi iubeste fiul si ii face toate poftele. Din cate ai descris-o pe Sophie, nu prea ma atrage atat de mult acest volum, desi actiunea pare interesanta, insa nu prea ma dau in vant cu acest gen de personaje, mai ales daca sunt si personaje principale.

Anonim spunea...

Romane independente asadar? chiar daca fac parte din aceeasi serie? hmm interesant, imi plac!

YuLiAnDrEeA spunea...

Pare draguta cartea.Cat despre Sophie,poate ca genul asta de personaje sunt facute pentru a ne ajuta sa invatam ceva din greselile lor...

Mirela spunea...

oooo chiar ai gusturi bune, si eu am citit cartea si mi-a placut la nebunie....iti recomand si seria The MC Sinners, este asemanatoare

Jacqline spunea...

Observ ca Sophie din recenzia ta este putin diferita fata de cea din descrierea cartii, si nu tocmai in sensul bun. Nu-mi place genul acesta de personaj, care isi pune iubirea fata de un barbat mai presus de cea fata de copilul sau. Aici cartea are un mare minus din partea mea...

Praf de stele spunea...

Parca tot primul volum m-a captivat mai mult decat acesta. Dar sa nu judecam o carte pana nu o citim.