sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Recenzie Motorcycle Man (Dream Man #4) de Kristen Ashley

Motorcycle Man este volumul patru din seria Dream Man de Kristen Ashley.

Tyra Masters a avut probleme cat pentru o viata intreaga. Acum asteapta cu nerabdare noua ei viata linistita. Pana cand il intalneste pe barbatul viselor ei. Bikerul musculos si tatuat este genul de barbat pe care si l-a dorit intotdeauna. Din pacate, el este si noul ei sef.

Kane "Tack" Allen are o regula. Nu angajeaza persoane cu care s-a culcat. Asa ca atunci cand afla ca si-a petrecut noaptea anterioara in pat cu Tyra, noul lui manager, o concediaza pe aceasta. Dar cand Tyra lupta pentru jobul ei, Tack este intrigat, asa ca ii spune ca-si poate pastra jobul cu o singura conditie: intre ei nu va fi nicio relatie. Niciodata. Dar pe masura ce lucrurile se incing, Tack descopera ca el este cel care va incalca toate regulile.

Daca v-a atras atentia acest volum si doriti sa-l cititi, il puteti achizitiona de pe site-ul librariei online Books Express. Pe site-ul librariei online Books Express puteti gasi carti din toate genurile literare, atat in limba engleza, cat si in limba romana.
RECENZIE.
Dupa ce petrece o noapte perfecta in compania barbatului viselor ei, Tyra este rapid adusa la realitate cand acesta o da practic afara in cel mai umilitor mod cu putinta. Problema este ca Tack este si noul sef al Tyrei. Asa ca atunci cand aceasta apare la reprezentanta auto a Clubului de Bikeri Chaos, Tack incearca sa o convinga sa demisioneze.
Cand Tyra refuza sa renunte la locul ei de munca, Tack ii spune ca intre ei nu va mai fi niciodata nimic, ceea ce nu e o problema pentru Tyra, care oricum nu mai vrea sa aiba nimic de-a face cu barbatul arogant si dominant care este Tack. Totul ar fi perfect daca Tack nu si-ar da seama ca Tyra este femeia viselor lui.
Tyra este unul dintre personajele mele preferate. Puternica, sincera, loiala si directa, nu se lasa doborata de nimic si lupta pentru ceea ce-si doreste. Tack este genul de personaj de care te atasezi mai greu, temperamental, dur, arogant si enervant uneori, care devine tandru, protector si amuzant pe masura ce relatia dintre el si Tyra evolueaza. Mi-au placut momontele petrecute de Tyra impreuna cu Rush si Tabby, relatiile asemanatoare celor dintr-o familie dintre membrii clubului si modul in care Tack se comporta cu copiii lui.
Cu toate ca lumea in care se desfasoara actiunea, populata de mafioti periculosi, bikeri si mai periculosi si politisti sub acoperire, este una violenta, in care orice decizie poate face diferenta dintre supravietuire si moarte, Motorcycle Man este in primul rand o poveste de dragoste, cu urcusuri si coborasuri, dar cu un final fericit.
Captivant si imprevizibil, Motorcycle Man te tine cu sufletul la gura de-a lungul celor peste 500 de pagini pline de actiune, romantism si suspans si te face sa astepti cu nerabdare seria Chaos, in care ii vom reintalni, ca personaje principale, pe membrii Clubului de Motociclisti de care ne-am indragostit in paginile ultimului volum din seria Dream Man.

8 comentarii:

Andd D. spunea...

Voi deveni curand obsedata de cartile cu bikeri, asta este clar :)) Oricum, pare o idee interesanta, desi putin cam cliseica, dupa parerea mea.

Anonim spunea...

Hmmm imi plac cartile cu baieti duri, ti-am mai spus mi-au placut cele din seria Chimie perfecta cu bande si traficanti de droguri, asa ca mi-ar placea cu siguranta aceasta serie!

YuLiAnDrEeA spunea...

Pare draguta,dar parca prea multi baieti rai pentru gustul meu dar cum se spune,fiecare carte are ceva special

Mirela spunea...

In mod sigur asta e o carte yami :)) ador genul asta de carti, iti recomand The MC Sinners, o sa-ti placa.

Madalina spunea...

Mirela, multumesc pentru recomandare :). Am citit primul volum din The MC Sinners si sigur le voi citi si pe urmatoarele :). Daca seria The MC Sinners, ti s-a parut buna, vei adora Motorcycle Man ^_^

Jacqline spunea...

Daca pret de 500 de pagini nu te-ai plictisit deloc, inseamna ca e intr-adevar o lectura de adaugat pe lista de must-read :D

Mirela spunea...

ufffff...am citit deja un volum, ador seria

Praf de stele spunea...

Chiar ma faci sa-mi doresc foarte mult sa citesc si eu carti cu bikeri!! De-abia astept sa prind o asemenea ocazie. :D