miercuri, 3 iulie 2013

Concurs

Incepand de astazi puteti participa la un nou concurs organizat cu sprijinul editurii Leda. Puteti castiga unul dintre urmatoarele volume:

Orasul Ingerilor Cazuti
Cand esti vrajitoare
Reactie in lant
Creatura

Pentru a participa la concurs raspundeti la intrebarea de mai jos si mentionati volumul pe care va doriti sa-l castigati:

Care este volumul vostru preferat publicat de editura Leda? Argumentati.

Concursul se desfasoara intre 3 si 8 iulie. Succes :) .
Multumesc editurii Leda pentru frumoasele carti oferite si pentru tot sprijinul acordat.

32 de comentarii:

Ale Criss spunea...

Volumul meu preferat aparut la Leda este "Insurgent" de Veronica Roth deoarece este plin de actiune, cu personaje bine conturate si intriga. Are momentele ei triste, fericite si pline de adrenalina. Cu siguranta este o carte ce merita recitita.

As vrea sa castig "Orasul Ingerilor Cazuti"

Unknown spunea...

Volumul care mi-a placut cel mai mult la Leda a fost primul din micutele mincinoase pentru ca mi-a adus editura in atentie si m-a facut sa realizez ca Leda scoate exact genul de carti care imi plac mie.
As dori sa castig Reactie in lant;) multumim de concurs

Darkflayer spunea...

Volumul preferat este Chimie perfecta. Acest volum prezinta fiorii primei iubiri. Te invata cum sa incerci sa il intelegi pe cel de langa tine,cum sa iti doresti sa fii o persoana mai buna pentru cel/cea de langa tine. Simone descrie o poveste adolescentina de dragoste in care fiecare dintre noi se regaseste involuntar,deoarece la un moment dat in viata am fost in aceeasi situatie. Replicile acide si amuzante te fac sa nu mai lasi cartea din mana pana nu ajungi la ultima fila si afli sfarsitul sau mai bine spus baza consolidata a unei iubiri eterne.

As dori sa castig Reactie in lant. Multumesc pentru sansa.

Unknown spunea...

Volumul meu preferat de la editura Leda este Nascuta la Miezul Noptii de CC Hunter.Iubesc aceasta carte in primul rand pentru ca este cea care m-a 'introdus' in lumea cartilor.
Este o carte care te invata sa ii accepti pe cei din jurul tau asa cum sunt,cu bune si cu rele si nu in ultimul rand sa te accepti pe tine insati.Povestea mi s-a parut a fi una foarte captivanta,cu multe momente de suspans,de umor si de dragoste <3

Mi-ar placea foarte mult sa castig cartea Orasul Ingerilor Cazuti <3
Multumim pentru concurs !

Lissa ღ spunea...

Volumul meu preferat este "Academia vampirilor" de Richelle Mead deoarece a fost prima carte ca mi-a deschis cu adevarat foamea de carti si citit. Povestea cartii este foarte captivanta, te face sa-ti tii respiratia la fiecare moment de cumpana.
Imi doresc sa castig "Cand esti vrajitoare...". Oricum, ma multumesc cu orice. :)

Anonim spunea...

Bine ai revenit:*
Volumul meu preferat de la editura leda este Micutele mincinoase. Motivul pentru care acea carte a pus stapanire pe papilele mele gustative pe langa stilul frumos al autoarei si al povestilor celor patru fete ..este de asemenea faptul ca este prima carte ce m-a introdus in lumea celor de la editura leda, au urmat apoi alte carti si volume de la aceasta editura , dar micutele mincinoase mi-a ramas insuflet . De asemenea cele 13 motive a fost cel mai frumos exemplar pe care il puteam achizitiona de la aceasta editura ..Fapt ce m-a facut sa-i apreciez din ce in ce mai mult . Cele 13 motive reprezinta cea mai frumoasa lectie de viata si o lectie motivanta , are o putere deosebita asupra psihicului uman.

Mi-as dori sa castig daca este posbil Creatura -am auzit atat de multe lucruri frumoase despre ea .Multumesc mult pentru sansa de-a participa la acest concurs

Anonim spunea...

Castigatorul va fi ales prin jurizare sau tragere la sorti? :)

Unknown spunea...

Volumul meu preferat de la Leda este "Trezita in zori de zi "de C.C.Hunter deoarece este o carte plina de actiune iar Kylie e o persoana plina de putere...nici eu nu ma pot decide intre Derek si Lucas pentru ca ambii sunt draguti:)

As dori sa castig cartea"Cand esti vrajitoare"

Madalina spunea...

@Laurentzyu, cele mai interesante raspunsuri vor fi premiate :).
Succes :).

Unknown spunea...

Volumul meu preferat de la editura Leda este "Divergent" de Veronica Roth deoarece imi place foarte mult relatia dintre Four si Tris.
As dori sa castig cartea "Cand esti vrajitoare".

c spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ghanda spunea...

Cartea mea preferata de la editura Leda este "Spulbera-ma".

De obicei, cartile din categoria YA ma distreaza timp de cateva ore, dar se intampla foarte rar sa ma impresioneze. "Spulbera-ma", insa, m-a impresionat. Mult. Cartea a fost diferita pentru mine, deoarece pe langa povestea interesanta, este scrisa intr-un mod de care e imposibil sa nu te indragostesti. Mi s-a parut scrisa cu sufletul, fiecare rand era incarcat de emotie, fiecare cuvant parea o bijuterie pe care autoarea a slefuit-o indelung, cu truda, pentru ca apoi s-o adauge in carte. Romanul mi s-a parut ca un fel de cufar al piratilor in care se ascundea o adevarata comoara formata din cuvinte, asa ca m-am indragostit de aceasta serie. De asemenea, mi-a placut enorm si de Juliette, de modul cum gandeste pe care l-am gasit diferit fata de celelalte eroine din seriile YA. Asadar, fara discutie, "Spulbera-ma" este romanul meu preferat publicat de editura Leda.

De participat, particip pentru oricare dintre carti, insa daca ar fi sa aleg, as prefera "Reactie in lant". Multumim pentru concurs! :)

Katherine spunea...

'Aleea Intunericului' este volumul meu preferat aparut la editura Leda. Chiar daca este a treia carte a seriei Vampirii din Morganville,aceasta m-a facut sa ma simt ca acasa in aceasta serie. Are momente amuzante, triste, tensionate dar si romantice. Iar un plus il mai are si aparitia personajului vampirul-savant-nebun-sexy Myrnin.Relatiile din Morganville sunt de asemenea complicate, iar secretele...ei bine, nu le vei afla niciodata pe toate.
Personajele din aceasta serie ii simt ca pe niste prieteni iar Casa Glass este a doua mea casa,de altfel si orasul Morganville,care mi se pare cel mai misterios oras.La un moment dat chiar speri ca Morganville sa existe, la fel cum exista Londra sau alt oras. Atat de bine este construita povestea.
As dori sa castig Creatura de Nely Cab. Mersi pentru concurs ;D

Andd D. spunea...

Este o intrebare destul de dificila tinand cont ca editura Leda a scos o multime de titluri impresionante si cum cateva dintre ele au fost mentionate mai sus si nu vreau sa repet, voi vorbi despre Invocarea, primul volum din trilogia Forte Raului Absolut.
Mi-a placut foarte mult aceasta carte deoarece a avut o nuanta diferita fata de alte carti fantasy. Mi-a placut ideea ca actiunea s-a petrecut intr-un senatoriu si a durat destul de mult pana ce Chole s-a acomodat cu celelalte personaje. Mi-a placut faptul ca autoarea s-a axat foarte mult pe adevarata idee a cartii si a descurcat firul misterului usor si nu s-a grabit sa arunce cateva idile pe acolo. Plus ca a existat si acea rivala a ei care i-a creat multe probleme in plus, pe langa cele pe care deja le avea. Cred ca ma voi opri aici din doua motive. In primul rand nu mai tine minte toate detaliile cartii (ceea ce imi aminteste sa ma reapuc de ea) si in al doilea rand pentru ca daca mai vorbesc mult s-ar putea sa comentez toata seria fara sa imi dau seama.

Multumim pentru concurs si particip pentru Creatura :)

cassady spunea...

Volumul meu preferat este Casa de Sticla din Seria Vampirilor din Morganville, a nu se intelge gresit nu sunt o fana a cartilor cu vampiri dar in acelasi timp nici nu le-am evitat cu desavarsire asa ca atunci cand mi-au picat in mana le-am citit si per ansamblu am ajuns la concluzia ca Rachel Caine este o scriitoare foarte buna care reuseste sa te inroduca foarte bine in atmosfera cartii.

giorgiana spunea...

volumul meu preferat este Orasul Oaselor, a fost o poveste diferita de ceea cecitisem pana atunci, care m-a tinut in suspans,m-a facut sa ma indragostesc de personaje..si sa astept cu nerabdare filmul, care are actorii perfecti, cel putin Jace este perfect intruchipat de Jamie

Anonim spunea...

Am mai multe carti preferate publicate de editura Leda , asa ca am ales sa scriu despre cartea care m-a introdus in aceasta lume a cititului : primul volum din Jurnalele Vampirilor. Abia incepusem sa vizionez serialul si devenisem o mare fana , tot cautand pe net detalii despre serial mi-a aparut site-ul editurii Leda cu aceasta carte si desigur ca am cumparat-o .Cand am inceput sa o rasfoiesc am fost foarte fascinata , era ceva nou pentru mine sa citesc fantasy.
Asa am ajuns la volumul 2 , dupa aceea la 3 si in sfarsit la 4 . Nu mai aveam ce sa citesc asa ca am cautat si alte serii. Astlef s-a starnit interesul meu pentru citit.

As vrea sa castig Orasul Ingerilor Cazuti.

Stefan C. spunea...

Volumul meu preferat publicat la editura Leda a fost "Spulbera-ma" de Teherah Mafi, deoarece m-a impresionat intriga, si mai ales modul in care autoarea te tinea in suspas. Dar ceva chiar mi-a placut(orice carte care iti place trebuie sa fie asa) a fost actiunea, cum a fost structurata si stilul autoarei a facut-o sa para mai fascinanta, pentru mine fiecare cuvant a transmis ceva important, a insemnat enorm pentru mine sa stiu ca orice autor scrie cu multa emotie si dragoste, chiar daca este fictiune. Altceva ce mi-a placut au fost personajele misterioase, care mereu vror sa te faca sa aflii totul despre ele, sa nu lasi nimic fara sa stii. Am savurat cartea, ca si cum ma uitam la Tom & Jerry cand eram de 2-3 ani. :D :)

Creed ca as alege "Orasul ingerilor cazuti"

Andreea Ilie spunea...

Cred ca am mai multe volume preferate,dar cel mai mult mi-a placut “Academia vampirilor” de Richelle Mead,deoarece este printre primele carti citite cu vampiri.In plus nu e doar o simpla serie cu vampiri,e mai mult de atat.Am adorat cartea inca de la primele pagini si nu am putut sa nu iubesc stilul de a scrie a lui Richelle,care te captiveaza doar citind cateva cuvinte.Desi imi place suspansul,aveam momente cand vroiam sa arunc cu lucruri prin casa din cauza asta,dar cand isi facea aparitia actiunea,uitam de tot.Imi mai place faptul ca autoarea ne invata ca prietenia este foarte importanta si ca trebuie sa o pretuim.Totusi,ne-a aratat prin Rose ca in unele momente,sa iti salvezi prietenii este mai important decat chiar propria ta viata. :D
Aleg “Cand esti vrajitoare”!! Multumim pentru concurs!! :)

Unknown spunea...

Volumul meu preferat-adica seria- de la leda este Eve de Anna Carey. O poveste captivanta care nu te lasa un minut in care sa nu te intrebi "Ce se-ntampla in continuare?". Imi place ca nu are atatea detalii ( ex despre cum stateau hainele pe ea , daca avea o maneca ridicata mai sus) decat cele esentiale . Cand am terminat volumul am zis ca gata acum le stiu pe toate nu mai are cum sa ma surprinda dar totusi a facut-o(si inca cum). Traducerea mi se pare impecabila ,un limbaj usor si accesibil oricarui cititor.

Aleg Creatura

deea s spunea...

Volumul meu preferat e Sange albastru de melissa de la cruz.De ce?Poate ca a fost prima cartea caruia nu iam citit o recenzie,o descriere sau ceva.Ma fascinat din prima clipa de cand am citito.Actiunea,personajele si mai ales romantismul din ea.Stiu ca multora nu le place acesta carte,insa eu o ador.Ador aceea actiune si descriere a evenimentelor,aceea lume care te captiveaza si iti doreti tot mai mult.E superba si pacat ca multi nu vad asta.

Anonim spunea...

Welcome back! :) Long time no see.

Ma inscriu si eu pt Creatura.

Nu pot sa numesc un singur volum, ci o serie intreaga :) Care este, bineinteles, Vampirii Sudului. Pentru ca autoarea reuseste sa faca un mix foarte foarte armonios de fantastic si real si este una dintre lumile in care mi-ar placea la nebunie sa traiesc.

meduza spunea...

Volumul meu preferat apărut la Leda este Divergent de Veronica Roth. Am cumpărat cartea de la Târgul de carte din noiembrie, din pură întâmplare. Mi-a plăcut coperta, a fost la preț bun, și n-am mai putut să o las din mână când am început-o. Mi-a plăcut atât de mult încât citeam și la școală, în ore :)) Îmi amintesc că m-a prin profesoara de istorie citind, dar, spre surprinderea mea, m-a încurajat să citesc mai departe :D Frumos, nu? :) Mi-a plăcut Divergent pentru că are de toate: acțiune, mister, dragoste, iar acțiune, și am avut ce să învăț din ea :)

Mulțumim pentru concurs :) Eu mi-aș dori să câștig Creatura :)

Unknown spunea...

Desigur seria mea preferata este cea care m-a facut sa devin dependenta de carti,Altfel de ingeri de Lili St. Crow.Cand am inceput sa citesc primul capitol nu mi-sa parut foarte interesant,dar dupa aceea m-a captivat cu totul.Nu puteam sa las jos cartea pana nu o terminam.Simteam pasiunea si dragostesa cu care scriitoarea completa fiecare rand din carte.Dupa ce am terminat de citit prima carte am vrut sa citesc si a 2-a carte dar nu aparuse la noi.Asa ca am inceput sa citesc alte carti si s-a simt aceeasi pasiune cu care citeam si Altfel de ingeri.Deci asa am ajuns eu o dependenta de carti captiva in aceasta lume minunata unde mi-am gasit un refugiu,o a doua casa.
Mi-ar placea sa castig“Cand esti vrajitoare”
Multumim de concurs e foarte frumos!!:*

Yoria spunea...

Hmmm... Care este volumul meu preferat publicat de editura Leda? greu de spus... mai bine s-ar potrivi intrebarea "Care este editura ta preferata?" pentru ca raspunsul ar fi "Desigur ca editura Leda!" De ce? Pentru ca aceasta editura mi-a facut cunostinta cu numeroase personaje minunate, sensibile si totusi puternice, supranaturale si totusi de cele mai multe ori mult mai umane decat noi oamenii de zi de zi,si exemplele ar fi numeroase! Incepand cu Tris din Divergent care descopera in ea o forta de care nu se stia capabila, puternicul Four care e totusi extraordinar de sensibil si ne demonstreaza ca aparentele inseala, Elena din Jurnalele vampirilor care moare si renaste in timp ce-si descopera Spiritul si iubirea, Chloe care manata de curaj reuseste sa-si invinga fricile si sa-si descopere minunatele daruri si abilitati, Kylie din seria Shadow Falls care este atat de minunat de modesta si angelica in timp ce ne invata ca totul este posibil in viata si mai ales MINUNILE! Si as mai putea da muuulte exemple pentru ca iubesc toate personajele editurii Leda si abia astept sa le descopar pe fiecare in parte!
Mi-ar place oricare carte din cele oferite, mai putin Cand esti vrajitoare pentru ca am comandat-o deja pe asta! Multumesc!

Anonim spunea...

Deoarece editura Leda a scos atât de multe cărţi bune,este greu de spus care este preferata mea. Dar,dacă cineva m-ar întreba care este editura mea preferată,răspunsul meu ar fi: "Desigur că editura Leda!" prin diversitatea volumelor pe care le publică. Prima carte care am citit-o de la editura Leda a fost Micuţele Micinoase.Această carte mi-a deschis ochii şi mi-a arătat că Leda este cea mai bună alegere în materie de cărţi. Următoarea cred că a fost Divergent, care m-a fascinat de-a dreptul. Şi Jurnalele Vampirilor se includ în categoria de LedaLove :)). În concluzie,nu pot alege o carte preferată de la Leda,deoarece toate mi-au plăcut,mai mult sau mai puţin,şi toate m-au marcat.
La concurs,aş dori cartea Creatura de Nely Cab,deoarece am citit câte ceva despre ea şi m-a fascinat.Mult succes concurenţilor!

Anonim spunea...

Deoarece editura Leda a scos atât de multe cărţi bune,este greu de spus care este preferata mea. Dar,dacă cineva m-ar întreba care este editura mea preferată,răspunsul meu ar fi: "Desigur că editura Leda!" prin diversitatea volumelor pe care le publică. Prima carte care am citit-o de la editura Leda a fost Micuţele Micinoase.Această carte mi-a deschis ochii şi mi-a arătat că Leda este cea mai bună alegere în materie de cărţi. Următoarea cred că a fost Divergent, care m-a fascinat de-a dreptul. Şi Jurnalele Vampirilor se includ în categoria de LedaLove :)). În concluzie,nu pot alege o carte preferată de la Leda,deoarece toate mi-au plăcut,mai mult sau mai puţin,şi toate m-au marcat.
La concurs,aş dori cartea Creatura de Nely Cab,deoarece am citit câte ceva despre ea şi m-a fascinat.Mult succes concurenţilor!

mimi spunea...

Cartea mea preferata de la editura leda este Circul noptii. Sunt nenumarate motive pentru care mi-a placut. M-a atras povestea unica si legatura ce se creeaza intre cei doi protagonisti. Felul in care dragostea lor evolueaza, chiar si dupa ce afla ca ei defapt ar trebui sa se lupte. Iar finalul este plin de suspans, incercarea fiecaruia de a-l salva pe celalalt este foarte romantica, aratand puterea de sacrificiu a dragostei adevarate.

Mi-ar placea sa castig Reactie in lant.

Alex Berindei spunea...

Un volum... Mi-e chiar foarte greu să aleg doar un volum. De la Divergent şi Eve, cu suspansul şi aventurile lor nemărginite, până la Forţele Răului Absolut şi Instrumente mortale, cu personajele fantastice şi puterile lor, magia şi fantezia minunată. Dar, totuşi, cred că aleg seria Forţele Răului Absolut, de Kelley Armstrong. Personajele, acţiunea mereu dinamică, originalitatea, descrierea care nu te plictiseşte niciodată - mai pe scurt totul. Pur şi simplu, acea seria va rămâne cu mine mereu, m-a fascinat de la primele pagini, până la finalul pe care cu greu am acceptat să-l citesc, cu gândul că acolo se va termina... Şi de la acea serie, Leda a devenit automat editura mea preferată. Practic, cu această seria a început şi cariera mea de citit. Mi-a dat încredere în Leda, şi am cumpărat multe alte cărţi de la editură, şi niciuna - aşa cred - nu m-a dezamăgit. Şi abia aştept să citesc şi celelalte cărţi de la Kelley Armstrong, atunci când Leda le va lansa- sper că în viitorul foarte apropiat.
Particip pentru cartea Creatura, de Nely Cab. Mulţumesc, Leda, pentru concurs!

Larisa spunea...

Particip pentru "Cand esti vrajitoare..."
Volumul meu preferat publicat de Leda este Divergent de Veronica Roth. Este o carte cu multa actiune, cu rasturnari de situatie si cu personaje despre care vrei sa aflii mai multe. Dovada ca este o carte grozava este si faptul ca va aparea un film facut dupa carte in 2014. Abia astept sa citesc si Insurgent, continuarea.
Multumim pentru concurs!

Cristina Criss spunea...

As dori sa castig Orasul ingerilor cazuti.

Unul dintre volumele mele preferate este "Prințul Mecanic". Această carte este mai deosebită, depășește stadiu de carte cu acțiune superficială. Întotdeauna am considerat că personajele din epocă sunt mature la vârste fragede și asta caut mereu, o carte cu adolescenți, care sunt totuși în stare să-și ia viața în piept. În capul meu povestea se derula într-un cadru întunecat, care m-a fermecat iremediabil și mi-a deschis apetitul asupra volumelor steampunk. Londra era superbă la vremea aceea, iar Cassandra Clare a știut să o exploateze. Îmi place că autoarea pune accentul prin intermediul Tessei pe feminitate, dar în același timp nu o transformă într-o domniță aflată la ananghie. Deciziile imprevizibile ale personajelor aduc suspans cărții, iar secretele din trecutul fiecăruia dau nota de mister de care are nevoie povestea. Personalitatea Tessei este dozată puțin câte puțin, ea are parte de o evoluție complexă și trece prin toate etapele: iartă, iubește, se lasă iubită, vrea să se protejeze dar și să-i protejeze pe cei din jur, este răbdătoare cu Jem și foarte vulcanică în preajma lui Will, este un fel de izvor din care celelalte personaje se inspiră și interacționează în funcție de starea ei. Iar între cei doi nu se poate face o diferență, pentru că fiecare a suferit câte o dramă în trecut și prin personalitățile sale diferite ne-au cucerit și ne-au demonstrat curajul și sacrificiul pe care au fost gata să îl facă oricând pentru Tessa. Cu siguranță punctul cheie al romanului este jertfa, iar acest lucru este cel mai des întâlnit la Tessa, care pe lângă Will și Jem care vor să facă sacrificii doar în numele ei, ea este gata să-și pună sufletul pe tavă atât pentru cei doi, fratele trădător ce a incercat sa o vândă cât și persoanelor care au luptat să o țină în Institut.
Cassandra Clare ne trasmite foarte multe emoții prin poveștile ei, iar aceasta este specială, o poveste despre vânătorii de umbre învăluită într-un întuneric aparte și având un parfum de epocă este excelentă, atât pentru romanticii incurabili cât și pentru căutătorii de aventură.

Unknown spunea...

Pana in prezent am citit doar 3 carti de la editura Leda (Aleasa, Moştenirea Familiei Van Alen si Circul nopti). Din aceste carti, preferata mea este CIRCUL NOPŢII. Este fara doar si poate una dintre cele mai bune carti citite de mine in ultima vreme. Decorurile circului sunt descrise cu precizie astfel incat la un moment dat ma simteam chiar acolo si imi doream foarte mult ca circul sa nu fie doar o fictiune. Recomand tuturor aceasta carte. Este plina de mister si iti captiveaza atentia inca de la primele pagini. Povestea de dragoste dintre Marco si Celia, cele doua personaje principale ale romanului va va face foarte curiosi , deoarece abia spre finalul romanului, cele doua personaje isi vpr exprima intru totul sentimentele unul fata de celalalt.

Multumim pentru concurs! Cartea Creatura de Nely Cab chiar imi atrage atentia. Am citit mai multe recenzii despre aceasta carte si chiar m-a facut curios. Chiar imi doresc sa o rasfoiesc cat mai repede.