miercuri, 11 ianuarie 2017

Spune-mi trei lucruri despre tine de Julie Buxbaum

În viața lui Jessie, totul merge anapoda. Sau cel puțin așa i se pare în prima săptămână ca elevă a noului și ultra-intimidantului liceu privat din Los Angeles, pe care este nevoită să îl frecventeze. După ce își pierde mama, Jessie află că tatăl ei s-a căsătorit pe ascuns cu o femeie pe care a cunoscut-o pe internet. Din acest motiv, fata este forțată să se mute din Chicago în cealaltă parte a țării, unde urmează să trăiască alături de „monstrul vitreg” și de arogantul ei fiu adolescent.

Exact când este pe punctul de a-și lua tălpășița înapoi la Chicago, primește un e-mail de la o persoană care se prezintă cu pseudonimul Cineva/Nimeni (CN, pe scurt) și care se oferă să o ajute să înțeleagă jungla care stăpânea Liceul Wood Valley. O farsă elaborată sau ajutorul de care are atâta nevoie?

Din convingere sau pur și simplu din disperare, Jessie începe să se bazeze tot mai mult pe CN, care devine salvatorul său și cel mai de încredere aliat. Este lesne de înțeles că nu se mai poate abține și vrea să a e cine este CN în realitate. Dar oare nu e mai bine ca unele mistere să rămână neexplicate?

Niciun comentariu: