vineri, 11 noiembrie 2011

Concurs Leda

Incepand de astazi puteti participa la un nou concurs organizat impreuna cu editura Leda.Puteti castiga unul din urmatoarele volume:


Pentru a participa la concurs raspundeti la intrebareade mai jos si mantionati in raspuns ce carte va doriti.
Care este personajul masculin preferat din seriile sau cartile publicate de editura Leda sau Corint Junior si de ce?

Deoarece castigatoarea primului volum din seria Cele Noua Vieti ale lui Chloe King,Caderea nu mi-a trimis nici pana acum mail dupa incheierea concursului anterior,acest volum va reintra in concurs.

Concursul se desfasoara intre 11 si 20 noiembrie.
Pentru mai multe sanse de castig daca like pe facebook-ul editurii Leda sau urmariti blogul meu prin gfc.
Multumesc editurii Leda pentru aceste carti superbe si pentru tot sprijinul acordat.

22 de comentarii:

Miha:D spunea...

Superba ideea ta de concurs:D Te urmaresc pe GFC: Miha:D. Ok, legat de intrebare, fara nici un dubiu, personajul meu preferat este Damon Salvatore. De ce? Ei bine, asta este foarte simplu: pentru ca este atragator, este sarcastic, este bun si chiar daca nu vrea sa recunoasca acolo undeva se ascunde in el un suflet foarte bun, capabil de iubire. Sufletul lui, a fost bine ascuns, pararea mea, pentru ca a fost ranit si pe deoparte este frica de iubire pentru ca nu vrea sa sufere din nou. Cartea pe care mi-o doresc foarte mult este Capcana Mortala de Charlaine Harris.

Gheorghiev Alexandrah spunea...

genial concurs,decand asteptam unul:x
te urmaresc prin gfc cu:Gheorghiev Alexandra.Legat de intrebare,personajul meu preferat din seriile de la leda este Dimitri Belikov din Academia Vampiriilor.De ce Dimitri?Pentru ca este un tip puternic,si de prima oara cand se indragosteste de rose incearca sa faca tot posibilul sa ramana langa ea,sa o protejeze si sa lupte pana la capat pentru a fi cu ea.Într-una din operațiunile lor de salvare și alungare a strigoilor, el este ucis și transformat într-unul de-al lor de către Nathan.Pentru că înainte de aceasta, el spuese că și-ar dorii sa fie mai bine mort decât strigoi, Rose se hotărăște să plece în Siberia pentru a-i reda libertatea,dar cu toate acestea Rose nu inceteaza sa-l iubeasca.Dimitri este un tip:Puternic, nesociabil dar și cu o inimă mare (dupa cum zice Rose),își dovedește atuurile protejând Academia dar și pe Rose de strigoi.Ador acest personaj pentru calitatile,dar si pentru defectele pe care le are.Cartea pe care mi-o doresc este:Cele noua vieti ale lui Chloe King:Caderea.

Andreea Pop spunea...

Te urmaresc prin gfc cu andrepop98 (sau Pop Andreea). Personajul meu masculin preferat din seriile din portofoliul Leda este Jace Wayland (care isi mantine pozitia de ceva vreme, desi recent locul 2 i-a revenit lui Eric Northman din Vampirii Sudului) din seria Instrumente Mortale, deoarece este un personaj caracterizat excelent (din punctul meu de vedere) de autoarea Cassandra Clare. Este onest, simpatic, are un umor sarcastic pe care il ador, e descurcaret, vrea sa aiba intotdeauna ultimul cuvant (un obicei smecher, marca Jace) nu se da batut, dornic de aventura si tine cu adevarat la familie, prieteni, faptul ca e vanator de umbre si, cel mai important, la Clary, desi la prima vedere pare a fi un netrebnic ingamfat, increzut, egoist si arogant. Comportamentul sau se muleaza pe atmosfera din New York si in plus, aspectul fizic de inger nu e de neglijat :) In concluzie, pacat ca nu exista un Jace Wayland! Cartea pe care mi-o doresc este Capcana Mortala deoarece, din pacate, nu va fi distribuita cu BRAVO prea curand (iar eu citesc pe banda rulanta aceasta serie :D).

JerseyGirl22 spunea...

In primul rand felicitari pentru concurs si multumim pentru sansa acordata de a citi aceste carti minunate. Am citit majoritatea cartilor aparute la Leda si pot sa spun ca fiecare personaj masculin principal din acestea mi s-a parut fascinant intr-o oarecare masura. Daca ar fi sa aleg cred ca as opta pentru Damon Salvatore din Jurnalele Vampirilor, datorita evolutiei sale in aceasta serie. Cu fiecare volum devine un personaj din ce in ce mai interesant si, desi la inceput a primit eticheta de "bad boy" reuseste sa-si dezvaluie latura sensibila din ce in ce mai mult. Damon este personajul masculin ce exercita cea mai puternica forta de atractie nu numai in Jurnalele Vampirilor, dar si in comparatie cu alti protagonisti masculini ai altor serii. Este incitant sa-i urmaresti actiunile si sa incerci sa ii descoperi caracterul misterios, plin de secrete. CU toate astea nu doar latura lui intunecata il face un personaj unic, ci si calitatile lui cum ar fi bunatatea, curajul si puterea de sacrificiu. Nu mi-ar displacea ca macar pentru o zi sa fiu in locul Elenei, dar chiar daca Damon face parte din fictiune, ma bucur ca am avut ocazia de a savura romanele lui LJ Smith.
Si eu te urmaresc prin GFC(Jerseygirl22) si mi-as dori ca castig Capcana Mortala. Multumesc!

Ştefana Alexandra spunea...

GFC: Ştefana Alexandra

Personajul meu preferat masculin este Derek din seria Tunele. Îmi place personaul tocmai pentru că este surpins în mai multe ipostaze. El este tipul de băiat rău de partea binelui. Nu-i pasă ce trebuie să facă pentru a salva omenirea de sub dominaţia Styx şi îşi ajută prietenii atunci când ei au nevoie de el. Îmi place modul cum gândeşte. Adică i-a spui lui Elliot că dacă Styx îl vor captura vreodată ea trebuie să-l omoare ca în urma torturii să nu spună nimic, câţi oameni ar face aşa ceva? Îţi dă senzaţia că nu se teme de nimic şi că e invincibil, dar tot om rămâne indiferent de situaţie. Cei doi autori l-au contruit în aşa fel încât să prindă la public şi chiar şi atunci când face lucruri pe care un om nu le-ar face el să pară că merge pe calea cea bună, e foarte convingător personajul pentru că te face să crezi că absolut tot ceea ce face el e bine.

giorgiana spunea...

mda,si eu am citit multe dintre crtile editurii leda,despre jace din orasul oaselor nu pot spune inca nmic(nu am citit-o inca), din seria vampirii sudului imi place mai mult eric decat bill, damon salvatore e preferatul meu in jurnalele vampirilor, dar totusi Dimitri Belikov ramane cel mai drag mie, si deabia astept filmul, sper sa nu fiu dezamagita de cast,Dimitri este un barbat sensibil,romantic, m-au dat gata replicile din cartea: academia vol.1, cand spune ca nu-si permite sa o iubeasca pe Roze, deoarece si=ar pune pavaza trupul lui in calea celor care ar ataca-o pe ea si nu moroiul pe care el ar trebui sa-l pazasca, sau cand ii spune ca e atat de frumoasa ca il doare.....si cine nu-si doreste un tip frumos, destept, puternic, curajos dar atat de romantic..si care lupta sa-si apere principiile de viata , care se zbate intre dragoste si datorie..
giorgiana turcu

Bonnie Ithil spunea...

Te urmaresc prin GFC cu numele Ithil.
Personaje masculine in cartile parute la leda sunt o gramada dar cel mai mult imi place Adrian Ivashkov din seria Academia Vampirilor. De ce? Pentru ca la prima vedere pare un badboy care nu asculta de nimeni si face numai ce il taie capul, pentru ca pare un printisor rasfatat(bine asta chiar e). Dar pana la final aflam ca defapt poate sa fie si puternic in felul lui,sa iubeasca fara sa ii pese ca nu i se raspunde in acelasi fel, sa renunte la fata pe care o iubeste pentru ca ea e indragostita de altcineva si pe deasupra sa o mai si ajute sa isi gaseasca iubitul, chiar daca in felul asta stie ca o va pierde.
Ce sa mai e un tip sexy cu replici inteligente nu prea intalnesti asemenea baieti in realitate :)).
Imi doresc cartea Cele Noua Vieti ale lui Chloe King,Caderea. Am auzit ca e foarte buna iar eu nu am reusit sa puna mana pe ea pana acum :D

Mirela spunea...

cartea care mi-o doresc e capcana mortala te urmaresc gfc: mirela_8923 personajul meu preferat e jace din instrumente mortale, eric din vampiri sudului....stark din casa noptii....cris din altfel de ingeri....seth din georgina kinkaid...michael din vampiri din morganville...edward din amurg...dupa cum vezi nu pot alege doar unul fiecare imi place la nebunie gfc: mirela_8923 personajul meu preferat e jace din instrumente mortale, eric din vampiri sudului....stark din casa noptii....cris din altfel de ingeri....seth din georgina kinkaid...michael din vampiri din morganville...edward din amurg...dupa cum vezi nu pot alege doar unul fiecare imi place la nebunie

Krisz spunea...

Te urmaresc prin GFC cu nick-ul Krisz.
Am dat Like pe Facebook cu numele Krisz Cristina
Cartea pe care mi-o doresc mult e "Jurnalele Vampirilor, Intoarcerea : Miez de Noapte".

Sunt multe personaje masculine care imi plac, mi-e practic imposibil sa aleg. O sa vorbesc de Jem din "Ingerul Mecanic", pentru ca m-am atasat mult de el.
Prima dată captivează prin înfăţişare - păr argintiu şi ochi la fel, apoi prin origini - tatăl lui este englez, iar mama din Shangai, dar mai ales prin temperament. Posedă o fire calmă, calculată, e educat şi sensibil. E foarte drăguţ şi deştept, dar chinuit de trecutul îngrozitor în care un demon i-a ucis părinţii iar el acum se luptă cu urmările acestui fapt. Are o sănătate precară şi nu e aşa puternic ca Will, dar face tot ce îi stă în putinţă ca să nu-şi neglijeze îndatoririle de vânător de umbre. E un prieten bun şi afectuos pentru Tessa , îi oferă mereu ajutor şi sfaturi, şi dă senzaţia să aibă o afinitate aparte pentru ea şi sentimente puternice pe care le ţine ascunse. Îl iubeşte ca un frate pe Will, iar ciondănelile şi înţepăturile dintre ei sunt geniale. Îl prefer mai mult pe Jem, mi-a plăcut mai mult. Cred că e prima dată când aleg băiatul bun, şi nu cel ironic şi sigur pe el, genul tipului rău, cum e Will, e un paradox, dar de data asta m-am ataşat mult mai mult de frumuseţea interioară a lui Jem şi de tot ce înseamnă el.

Rofel Carla spunea...

Imi place foarte mult ideea aceasta de concurs.Am asteptat de mult timp o astfel de tema. Categoric si fara dar sau, personajul meu preferat este Shane si seria "Vampirii din Morganville" de Reachel Caine.Sunt apea la al treilea volum din asteasta seria dar cu totalitate Shane m-a captivat.De ce?Pentru ca are mai toate caracteristicile care ar trebuii sa le aiba un personaj masculin.Este un baiat nu prea interesat de ceea ce se intampla in jurul lui dar ii da foarte multa atentie lui Clair.Este o fire foarte romantica care de fiecare data o incanta foarte mult pe Clair.De asemenea incearca si sa o protejeze pe aceasta dar nu uita de prietenii lui Eve si Michael.Cu siguranta este un peronaj minunat care te va atraga daca citesti aceasta serie.Si o recomand tuturor cititorilor!
De asemenea urmaresc acest blog sub numele de Carla

giorgiana spunea...

mi-as dori cele noua vieti...
sau capcana mortala

Rofel Carla spunea...

Am uitat sa mentionez mai sus tot la comentariul meu Rofel Carla ca mi-ar place " Cele noua vieti ale lui Chloe King".

efry.vultur spunea...

Am dat like cu numele Deea Andreea.
Pai sa incepem cu inceputul.Sunt multe personaje pe care le ador dar cel mai mult imi place Damon Salvatore din Jurnalele Vampirilor.Consider ca e o persoana carismatica chiar daca in carte nu e prezentat ca fiind bun are un suflet mare.Imi place de asemenea ca are curaj sa infrunte lucrurile asa cum sunt si chiar daca nu recunoaste nu ar lasa sa ii se intample ceva fratelui sau Stefan.Consider ca am invatat si cateva lucruri de la acest personaj care imi face fiecare zi mai frumoasa cand ciesc cartea.Secventele din serialul The Vampire Diaries ma captiveaza cel mai mult in special momentele cu el si Elena care s-a dovedit ca e singura fata pentru care si-ar risca propria lui viata.De obicei e evidentiat prin latura lui mai intunecata dar in spatele acestei descrieri de baiat rau se afla o persoana sensibila care ar da orice pentru a o proteja pe Elena.Cartea pe care mi-o doresc foarte mult e Cele noua vieti ale lui Chloe King.

~Erin. spunea...

GFC: Erin.
Am dat like editurii Leda cu numele Grigorean Erin.
Cartea pe care mi-o doresc este "Jurnalele Vampirilor- Miez de Noapte".

~ Personajul meu masculin preferat este Adrian Ivashkov din seria Academia Vampirilor. Desi raspunde de fiecare data cu o replica sarcaastica , vrand sa arate tututor ca nu ii pasa de nimic, el de fapt ii protejeaza pe cei la care tine si vrea sa-i stie in siguranta. Tine la Rose si continua sa o iubeasca chiar daca amandoi au luat-o in directii diferite in viata lor, iar asta denota putere interioara si intelegere.

Michikit spunea...

Multumim pentru concurs. (^_^)
GFC: Michikit
De curand am inceput seria Vampirii din Morganville si am facut o obsesie pentru carti. Sunt foarte bine scrise, iar personajul meu preferat este Michael. Este inca de la inceput invaluit in mister si da doar impresia unui baiat normal, mult prea lenes care isi ocupa timpul (cel putin toata ziua) dormind si preocupandu-se de de alte activitati noaptea. Nu intra in categoria baiatului rau, dar poate ca aparenta lui indiferenta il face mai interesant. Este un suflet tulburat si se simte vinovat cand nu isi poate ajuta prietenii. Pot spune pe parcursul intregii carti am fost mult mai interesata de ce anume este Michael si cum a ajuns ceea ce a ajuns. (^^)

Apropo, am dat like si facebook-ului Leda cu numele Amina Black.

Michikit spunea...

Bineinteles ca am uitat ceva. Mi-ar placea sa castig Jurnalele Vampirilor. :)

Anonim spunea...

personajul meu preferat din seriile publicate de editurile leda si corint junior este sookie stackhouse :D. de fiecare data cand ma gandesc la ea imi vine un zambet pe buze. am descoperit-o acum vreo 3 ani si mi-a placut de la "prima citire" :D, pentru ca e foarte nostima, nu are aere de stie-tot, este constienta ca nu este o mare inteligenta, are simtul umorului si al autoironiei foarte dezvoltat, nu e plangacioasa, desi "darul" ei i-a fost mai degraba un chin toata viata, stie sa aleaga ce-i mai bun pana la urma (adica pe eric :D) si incaseaza tot felul de "noutati" cu mult stoicism :D.
te urmaresc prin GFC cu nickname-ul ramy si mi-as dori, bineinteles, cartea "capcana mortala", daca ar fi sa castig. :D multumesc

Anonim spunea...

poti te rog sa elimini comentariul meu anterior? n-am fost chiar atenta la intrebare si am scris aiurea. :D multumesc.
personajul masculin preferat de mine este jace din seria "instrumente mortale", de cassandra clare. imi place de el deoarece nu se da batut cu una, cu doua atunci cand vine vorba de siguranta si dragostea lui clary, cauta adevarul, avand intuitia faptului ca nu este fratele ei, se lupta cu sine insusi in razboiul contra lui valentine, care l-a crescut si caruia ii datoreaza respect, chiar daca l-a facut sa sufere prin educatia pe care i-a dat-o, este un adevarat frate pentru Alec si Isabelle, este curajos si are un simt al umorului foarte dezvoltat.
te urmaresc prin GFC cu nickname-ul ramy si mi-as dori cartea "capcana mortala", daca ar fi sa ma aflu printre castigatori. :D multumesc.

miru spunea...

GFC: Miru

Nu as putea alege un singur personajul masculin preferat... dar ador seria Vampirii Sudului, si sincer, as trece in lista cam toate personajele masculine in putere, ca sa zic asa...

imi doresc cartea Cele noua vieti ale lui Chleo King, Caderea.

Alexandra spunea...

Personajul meu masculin preferat este Jace din Instrumente Mortale. Am fost captivata de el inca din primele pagini ale primei carti. Era ceva in legatura cu el ce ma fascina. Poate infatisarea angelica, poate sarcasmul si carisma sau poate stilul lui de a pretinde ca este bine chiar si atunci cand nu este. Cine e Jace? Un vanator de umbre. De ce e vanator? Pentru ca nu-i nimic in viata la care sa se princeapa mai bine decat ucisul demonilor.
Jace este un luptator. A fost invatat sa apere oamenii cu orice pret, chiar daca asta ar insemna moartea lui. Are un caracter puternic si nu se lasa invins de absolut nimic. Nicio provocare nu e prea mare pentru el. Jace poate face fata oricui ii sta in cale.
Aparitia lui Clary in viata lui a schimbat totul. A avut pentru prima data o persoana in fata careia si-a putut deschide cu adevarat sufletul si astfel a ajuns sa o iubeasca. Ce mai admir eu la el? Puterea sentimentelor sale, dragostea pentru Clary, care este atat de puternica incat trece peste orice bariera. Inainte de aparitia ei in viata lui, singurele persoane fata de care simtea iubire erau fratii Lightwood.
Jace vrea sa para dur, ca si cand nimic nu l-ar putea rani, dar sarcasmul si comportamentul sau ascund de fapt durerea, furia, sufletul sau chinuit. A invatat sa disimuleze adevarata lui stare prin remarci ironice, astfel incat sa dea impresia unei persoane careia nu-i prea pasa de nimic.
Ptobabil e asa bun la ucis demoni pentru ca-si varsa nervii prin asta...
Dupa ce afla ca sora lui este de fapt Clary, dragostea lui nefiind tocmai frateasca, nu renunta la relatia dintre ei, la speranta ca ar putea cumva sa fie impreuna. El continua sa se lupte cu sentimentele in crestere fata de Clary.

Intr-un cuvant...Jace e absolut genial! :X

GFC: Alecsa All

Cartea pe care mi-o doresc mult de tot este Jurnalele Vampirilor, Intoarcerea : Miez de Noapte

Ade spunea...

Succes!

Unknown spunea...

Abia astept sa fac rost de Vampirii Sudului:Capcana Mortala