sâmbătă, 15 octombrie 2016

Love & Gelato. Vacanță la Florența de Jenna Evans Welch

O vacanță de vară în Italia devine un periplu de neuitat prin Toscana, în acest roman cu mult romance, mister și aventură.

Oamenii vin în Italia pentru două lucruri: love și gelato, i-a spus cineva odată. Dar uneori au parte de mult mai mult.
Lina își petrece vacanța de vară în Toscana, dar nu pentru că ar fi fascinată de ținuturile însorite, ca de basm, ci pentru că a fost ultima dorință a mamei sale ca ea să vină aici să-și cunoască tatăl. Dar ce tată stă departe de familie timp de șaisprezece ani? Așa că tot ceea ce Lina vrea este să se întoarcă acasă.
Dar înainte de a-și pune în practică hotărârea, primește un jurnal pe care mama ei îl ținuse cât timp trăise în Italia. Dintr-odată, Lina descoperă o lume magică de iubiri ascunse, artă și brutării secrete, care o împinge, alături de foarte chipeșul Ren, pe urmele pașilor mamei sale și-i dezvăluie un secret ascuns de ea de prea multă vreme. Un secret care îi va schimba tot ceea ce știa despre mama ei, tatăl ei, și mai ales despre ea însăși.

Jenna Evans Welch și-a petrecut anii de liceu în Florența, Italia. A condus un scuter, a dansat în fântâni celebre și a savurat mult prea multă înghețată. Acum, trăiește în Salt Lake City, Utah, Statele Unite ale Americii, împreună cu soțul și copilul lor. Urmărește articolele sale pe blogul The Green Lemon la JennaEvansWelch.com.

Niciun comentariu: