miercuri, 10 septembrie 2014

Adulter de Paulo Coelho

O noua carte de Paulo Coelho, Adulter, din 2 octombrie si in Romania.

Linda tocmai a împlinit 31 de ani şi, în ochii celorlalţi, are o viaţă perfectă – o căsnicie exemplară, doi copii reuşiţi, o carieră de succes şi o casă luxoasã în Geneva. De fapt, ea se află la capătul puterilor, într-atât o oboseşte mimarea unei fericiri pe care nu o simte.
Numai cã într-o zi îl reîntâlneşte pe Jacob, un fost coleg de care fusese îndrăgostită în adolescenţă, ajuns acum un om politic influent. În timpul interviului pe care acesta i-l acordă, în ziarista de succes se redeşteaptă o pasiune de mult uitată. Linda va încerca să trăiască deplin această iubire imposibilă, şi nu-şi va găsi fericirea până nu-şi va explora fără teamă abisurile sufletului.


„Un roman care combină teme delicate precum depresia, infidelitatea şi rutina căsniciei, presărate cu misticismul caracteristic acestui vrăjitor al literelor.“ (O Globo Extra, Brazilia, 2014)


Paulo Coelho s-a născut la Rio de Janeiro în 1947. Este unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii, cărţile sale traduse în 80 de limbi şi editate în peste 200 de ţări atingând, până în prezent, vânzări de peste 150 de milioane de exemplare în întreaga lume, iar în România, de peste un milion de exemplare.

17 comentarii:

alexa ioana spunea...

imi place cum suna descrierea, iar coperta este..delicioasa :D

Simina spunea...

Nu am citit carti de Paulo Coelho, insa am auzit ca sunt carti frumoase, din care poti sa inveti ceva. As vrea sa citesc o carte scrisa de el, dar nu-mi aduc aminte care este. cat despre aceasta carte nu pot sa zic ca ma fascineaza, avand in vedere ca adopta o poveste care sunt familiara deja cu ea.

Lupu Diana spunea...

Nici eu nu am citit carti de Paulo Coelho, dar foarte multa lume il lauda si ma cam tenteaza sa incep ceva scris de el :-?

meduza spunea...

Nu știu ce să zic, încerc de ceva timp să citesc ceva de el, dar niciodată nu ajung. Sper să reușesc să citesc măcar unul dintre romanele sale :D

alexa ioana spunea...

"Veronika se hotaraste se moara" este singura carte pe care am citit-o de Paul Ceoelho
a fost ok, dar nu pot sa spun ca m-a impresionat foarte mult, asa cum m-as fi asteptat sa o faca o carte scrisa de celebrul Coelho.

Unknown spunea...

Am auzit numai pareri de bine despre Paulo Coelho si cartile sale. Nu am citit nimic scris de el dar am de gand sa o fac cat mai curand.

Pufuleț spunea...

Nici eu nu am citit nimic de Paulo Coelho, totusi pare interesant. O sa imprumut o carte de la biblioteca, ca sa fiu sigura. :))

Simina spunea...

@Pufulet, ce cartea ai imprumutat de la biblioteca? Nu ne spui si noua?

Unknown spunea...

Am auzit ca alchimistul e o carte extraordinara

alexa ioana spunea...

@Romina Geanina, "Alchimistul" vreau sa citesc si eu. Poate o sa-mi placa mai mult decat "Veronika se hotaraste sa moara"

Praf de stele spunea...

SPre rusinea mea, n-am citit nicio carte de-a autorului. De multe ori am vrut sa incep una, dar de fiecare data, m-am oprit. Ce-mi recomandati pentru inceput?

Simina spunea...

Eu mi-as dori sa citesc "Vrăjitoarea din Portobello".Mi se pare interesanta, are un titlu... clasic, sinopsul pare interesant, iar copeta este draguta. Hmm... a citit-o cineva?

alexa ioana spunea...

@Andreea Ilie, eu ti-as recomanda volumul de fata, "Adulter". nu l-am citit, dar pe mine ma atrage foarte mult descrierea. acum, depinde si de gusturile tale si ce iti doresti sa citesti in momentul de fata.

Praf de stele spunea...

Multumesc, @alexa ioana, ma gandeam si la acesta, dar din celelalte publicate pana acum, cu ce ar trebui sa incep mai intai?

alexa ioana spunea...

@Andreea Ilie, eu am citit doar "Veronika se hotaraste se moara", care nu prea mi-a placut
in schimb, as vrea sa incerc si "Alchimistul"
parerea mea este sa cauti pe internet descrierile cartilor lui Coelho, si sa incepi cu acea carte care te atrage cel mai mult

Unknown spunea...

Pare foarte interesanta, si chiar ma face si mai curioasa in legatura cu Paulo Coelho, caci am intalnit cartile lui peste tot in ultima vreme, deci abia astept sa citesc una :))

Ileana spunea...

Alchimistul, lăsat-o ultima. E mai mult metafora. Dupa părerea mea, o carte monotona, fara acțiune, cu puternic substrat mistic.
Adulterul, patreaza ceva din misticismul autorului, insa subiectul nu ma pasionează iar ipostazele in care se situează Linda
fata de amant sau de soția acestuia sunt umilitoare.