miercuri, 8 ianuarie 2014

Recenzie Seduction and Snacks (Chocolate Lovers #1) de Tara Sivec

Seduction and Snacks este primul volum din seria Chocolate Lovers de Tara Sivec.

Claire este o mama singura de douazeci si ceva de ani, care desi nu vrea, isi ajuta cea mai buna prietena sa vanda jucarii erotice, in timp ce incearca sa faca destui bani pentru a-si deschide propria afacere, pentru a-i oferi fiului ei guraliv, dar extrem de adorabil (cand doarme) o viata mai buna.

Cand Carter, aventura ei de o noapte din trecut, care i-a schimbat viata pentru totdeauna, soseste in orasul ei natal fara a-si aminti nimic despre ea cu exceptia mirosului ei unic de ciocolata, Claire are de gand sa-l faca sa o tina minte de data aceasta.

Cu socul lui Carter la aflarea vestii ca are un fiu in varsta de patru ani si panica lui Claire ca vergeturile si lipsa experientei in dormitor il vor face pe barbatul viselor ei sa fuga, perechea va face totul pentru un sfarsit fericit.

RECENZIE.
Claire nu si-a dorit niciodata sa aiba copii. Asa ca socul ei este cu atat mai mare cand ramane insarcinata dupa prima si singura ei aventura de o noapte. Si mai trist este faptul ca nu reuseste sa-l gaseasca pe baiatul caruia i-a daruit virginitatea ei, iar colegiul si un bebe nu prea se impaca, asa ca este nevoita sa renunte si la scoala. Noroc cu cea mai buna prietena a ei, Liz, care o ajuta sa-si deschida afacerea viselor ei, o micuta cofetarie, alaturi de magazinul cu jucarii erotica al acesteia. Astfel ia nastere Seduction and Snacks.
Seduction and Snacks este unul dintre cele mai amuzante volume pe care le-am citit. Mi-am petrecut timpul, in timp ce citeam acest volum, fie razand in hohote, fie socata de unele lucruri stanjenitoare, dar amuzante, pe care personajele le spuneau sau faceau.
Claire este genul de persoana care intotdeauna spune ceea ce gandeste, iar Liz si Jenny au fost cele mai amuzante personaje feminine si prietenele pe care orice fata si le-ar dori.
Carter si Jim au fost la fel de draguti si amuzanti in incercarile de a le face fericite pe femeile din viata lor, dar personajul meu favorit ramane Drew, care a fost pur si simplu adorabil.
Singurul lucru care m-a deranjat a fost vocabularul lui Gavin. Nu mi se pare deloc dragalas un baietel care injura ca un birjar, iar parintii lui ar fi trebuit sa gaseasca un mod de a-l face sa renunte la expresiile pe care le folosea. Nu e nimic mai neplacut decat un copil obraznic, care mai si vorbeste urat, dar pe care parinii il incurajeaza sa aiba acest comportament. Tinand cont ca tocmai acest gen de copil a determinat-o pe Claire sa nu-si doreasca niciodata copii, cred ca ar trebui sa petreaca mai mult timp educandu-si fiul si fiind mai atenta la vocabularul celor din jurul lui.

8 comentarii:

Unknown spunea...

Pare interesantă cartea! :D
Mi-ar face plăcere să o citesc.
Frumoasă recenzie!

http://cioburi-de-vise.blogspot.ro/

meduza spunea...

Și eu vreau să o citesc, am tot auzit despre ea și îmi amintește puțin, puțin de tot de PS te iubesc :D

Andd D. spunea...

Am mai auzit de ea de cateva ori si de fiecare data m-a amuzat descrierea cartii. Sa fiu sincera cred ca partea pe care as fi nerabdatoare sa o citesc in carte esteexact partea in care Carter afla ca are un fiu.

Anonim spunea...

jucarii erotice:D, asta da roman! presarat si cu situatii amuzante daca te-a facut sa razi! nici eu nu suport copii obraznici care sunt incurajati de parinti sa vorbeasca urat, mai tazriu le vor da in cap, nu vor mai avea respect nici pentru parinti si vor ajunge baieteii de cartier delincventi ai mamei si ai tatalui! halal parinti sunt cei care isi incurajeaza copii sa vorbeasca urat, razand la fiecare obscenitate scoasa pe gura! protagonista avea de ales dintre colegiu si bebe?! si a ales bebe? si-a pierdut virginitatea intr-o aventura:D eu zic ca si-a meritat putin soarta, totusi....era o aventura trebuia sa se protejeze.....tinerele din ziua de astazi aleg mai degraba colegiul decat bebele!

YuLiAnDrEeA spunea...

E prima data cand aud de carte dar imi place tare mult cum suna.Protagonista a facut o greseala dar totusi a primit a 2-a sansa,ceea ce mi se pare foarte frumos

Mirela spunea...

hahaha...asta da carte amuzanta, sincer abia astept sa pun si eu mana pe ea :)

Jacqline spunea...

M-ai convins sa citesc aceasta carte pentru faptul ca pare genul de lectura menita sa-ti aduca zambetul pe buze si sa te socheze cu o poveste jucausa, plina de situatii bizare, dar amuzante :D

Praf de stele spunea...

Wow!! :O
Deci tipul si-aminteste doar mirosul ei unic de ciocolata? Foarte tare chestia asta!! Chiar vreau sa citesc si eu cartea, m-ai facut curioasa. :D