vineri, 21 septembrie 2012

Farmece (Aripi #2) de Aprilynne Pike

„– Eu nu pot să dau buzna să‑mi declar intenţiile. Nu pot să te iau pe sus. Trebuie să aştept şi să sper că, într‑o zi, tu o să‑mi ceri asta.
– Şi dacă nu? întrebă Laurel, cu voce aproape şoptită.
– Atunci bănuiesc că voi aştepta toată viaţa.“

Au trecut sase luni de când Laurel a salvat tărâmul fermecat al zânelor. Acum, ea trebuie să-si petreacă vara acolo, pentru a-si dezvolta abilitătile de zână de toamnă. Dar familia ei umană si prietenii îi sunt încă în primejdie de moarte, iar intrarea în Avalon este mai vulnerabilă ca oricând.
Va accepta oare Laurel ajutorul lui David, iubitul ei din lumea oamenilor, când va veni clipa să-si salveze prietena, sau se va întoarce către Tamani, înflăcăratul spirit al naturii care o iubeste dintotdeauna?

„Surprizele si suspansul abundă în acest nou volum, asa că Farmece este si mai greu de lăsat din mână decât a fost Aripi. Laurel se transformă într-o tânără uimitoare. Conflictul din inima ei nu-i va mira pe cei care știu cum e să fii prins între două persoane pe care le iubesti la fel de mult.“    Romantic Times

Bestseller international
Roman publicat în 30 de țări

3 comentarii:

Jacqline spunea...

Nu am citit primul volum, dar il am pe lista de "must read" :)
Am auzit ca este o serie f draguta :D

Unknown spunea...

Nici eu n-am citit primul volum, dar ma cam...nu prea imi plac copertile.Sper ca ce contine este mult mai bun

Cristina Criss spunea...

Nu am citit primul volum, si cred ca asta s-a datorat copertii care ma ducea cu gandul la o carte pentru copii,. :D Insa ma gandesc sa ii dau o sansa candva.