luni, 17 septembrie 2012

Hex sau Puterea Farmecelor (Elita Intunecata #2) de Chloe Neill

La Şcoala de Fete Sfânta Sofia, pe lângă prezenţa la orele de curs şi lecţiile care trebuie învăţate, acţiunea şi suspansul continuă.

Aventurile noastre nocturne erau cu totul altceva. Acolo jos, în subsol, ne exercitam puterea asupra întunericului prin intermediul magiei şi al blestemului focului şi flirtam cu vârcolacii. Era vorba deci nu de putere fizică, ci de putere supranaturală.

Grupul de adolescenţi cu puteri magice, din care face parte Lily, ne captivează în continuare cu noi intrigi, întâmplări pline de mister, magie şi un strop de romance. Lumea nocturnă este tot mai activă în subsolurile şcolii, iar eroii noştri rebeli trec prin momente de cumpănă şi înfruntă pericole neaşteptate. Acum, Lily trebuie să înveţe să-şi controleze capacităţile paranormale şi să înfrunte cu mult curaj palpitanta viaţă de noapte a oraşului Chicago. Iar după întâlnirea cu Sebastian, un tip hot care se oferă să o ajute să-şi stăpânească magia, lucrurile devin cu adevărat periculoase.

5 comentarii:

Ghanda spunea...

Ai primit o leapsa de la mine:
http://povesti-intunecate.blogspot.ro/2012/09/leapsa-cartile-verii.html

Jacqline spunea...

Nu am apucat sa citesc Blestemul focului, desi o am in biblioteca :)
Probabil ca o sa-mi cumpar vol. 2 dupa ce o voi citi.

Unknown spunea...

Foarte frumoasa coperta; in ton cu primul volum.

Cristina Criss spunea...

Ma bucur ca o data cu toamna au reinceput sa apara cartile asteptate de toti. Nu am citit primul volum, insa ma atrage seria.

c spunea...

Am citit si primul volum si pe al doilea, iar seria e dea dreptul incanttoare.
Lily este un personaj interesant si bine conturat, iar prietenia dintre ea si Scout e ceva cu adevarat special, astfel incat Lily doreste sa o ajute, desi nu o cunostea de mult timp ( fac referire la primul volum).
Odata cu blestemul focului aruncat de Sebastian ( care omg, e atat de dragut), se trezesc puterile lui Lilly.
Toate-s bune si frumoase, dragoste, actiune, seceratori, vampiri, Sebastian, o prietenie foarte puternica si nu in ultimul rand o idee ingenioasa.
O recomand cu mult drag!