marți, 26 mai 2015

Cufărul lui Skye (Clubul fetelor dependente de ciocolată #2) de Cathy Cassidy

Skye şi Summer Tanberry sunt surori gemene şi cele mai bune prietene.
Fac totul împreună, dar de curând Skye a început să simtă că e pe locul doi. Iar când Alfie îi mărturiseşte că nu de ea s-a îndrăgostit, ci de sora ei, Skye suferă şi mai mult.
Va putea oare Skye să iasă din umbra surorii sale atât de grozave şi să se facă remarcată?
Găseşti aici o mulţime de reţete delicioase, teste de personalitate şi multe altele!
Citește și Pasiunea lui Cherry, primul volum din seria Clubul fetelor dependente de ciocolată.

Seria Clubul fetelor dependente de ciocolată are în distribuţie surori rebele, băieţi supercool şi una dintre marile iubiri ale lui Cathy, ciocolata. Autoarea se declară a fi o vegetariană convinsă, îndrăgostită de ciocolată.

Cathy Cassidy adoră să:
...citească, să scrie, să viseze cu ochii deschişi.
...înoate, să se plimbe, să mănânce prăjituri cu amicii.
...stea în jurul unui foc de tabără împreună cu prietenii şi familia, sub un cer plin de stele.
Îi plac hainele şi jucăriile vechi, maşinile şi cărţile.

Află mai multe despre Cathy Cassidy pe www.cathycassidy.com.

Cathy Cassidy a scris prima ei carte ilustrată când avea nouă ani, pentru fratele său mai mic. În copilărie îi plăcea să realizeze benzi desenate, pe care le vindea prietenilor cu 5 penny bucata. A urmat Art College în Liverpool, apoi a lucrat ca editor pentru celebra revistă Jackie. Timp de 12 ani a fost consilier sentimental la revista pentru adolescenţi Shout şi profesoară de artă. Apoi s-a dedicat în întregime scrisului, publicând peste 23 de cărţi.

19 comentarii:

Ema spunea...

Am citit despre aceeasta serie, pare draguta, dar cred ca sunt alte carti mai faine de citit :) Poate ma insel.

Viziru Georgiana spunea...

Pare a fi genul meu de carte. Gen, dupa varsta. Primul volum mi s-a parut interesant si coperile sunt foarte dragute. Poate o sa le cumpar in vara asta.

Ema spunea...

Sa stii ca exact la asta ma gandeam, ca e mai mult pentru varsta ta seria :)

Viziru Georgiana spunea...

Si faza e ca mie imi plac genul asta de carti, simple dar in acelasi timp frumos scrise sau povestite de catre autor. Am vazut ca sunt cam 5 carti in toata seria si copertile lor, din nou, sunt super faine. Cred ca o sa cumpar cartile vara asta, acum trebuie sa imi iau continuarile seriilor sa le termin pe cele incepute.

Ema spunea...

Draga mea, acum tre sa inveti pentru examen! Lasa cartile cateva saptamani, ca mananci bataie. Stii cum vin pana la tine acolo? In 2 ore maxim ajung :D

Viziru Georgiana spunea...

Asa e, scuze scuze. Doar ca nu pot sa le uit, intr-un fel. Oricum, nu am mai citit nimic acum.

Ema spunea...

Eu am terminat Chemarea Ingerului, a lui Musso, si m-am apucat de Maine, tot scrisa de el. Ma apucasem de Four inainte, insa mi-a cerut-o o prietena imprumut ca o aveam cu mine, si i-am dat-o. Sper sa ajung sa o citesc curand.

Viziru Georgiana spunea...

Si eu am facut rost azi de Divergent, dupa cum sti i-am imprumutat-o unei colege. Nu cred ca o sa ma apuc de vreo carte, dupa ce termin examenele adica din iulie. Cum scrie Musso?

Ema spunea...

O sa iti placa Divergent :), dar nu e nicio graba. Ai tot timpul sa o citesti. Scrie super fain Musso <3

Viziru Georgiana spunea...

Am vazut deja primul film si stiu ce se intampla la sfarsitul cartii experiment... =( spoilere. Si legat de Musso, am citit cateva descrieri de la cartile lui si par interesante, poate o sa citesc cateva carti scrise de el, de aia intrebam.

Ema spunea...

Eh, ai zis ca in vara vrei carti in engleza, presupun ca o sa lasi Musso pe altadata. Legat de Divergent, eu am amanat citirea ultimului volum din cauza spoiler-ului, insa l-am terminat pana la urma, cred ca ti-am mai zis.

Viziru Georgiana spunea...

Da, mi-ai mai spus. Banuiesc ca amandoua am avut acelasi spoiler. Urasc genul asta de lucruri, de ce ai spune spoilere legate de carti,filme sau seriale? De ce? Si da, vreau sa incerc sa citesc restul volumelor din Atingerile lui Juliette si poate cartile lui Jane Austen.

Maria spunea...

Imi place coperta cartii.Nu am citit primul volum dar poate am sa-l citesc in vara.

Ema spunea...

Si eu urasc spoilerele. Daca vreau sa aflu finalul unei carti, il caut singura, nu am nevoie sa mi se impuna cumva sa il stiu, introducandu-l intr-o discutie ...

Viziru Georgiana spunea...

Da, asa sunt si eu. Daca vreau sa stiu finalul citesc undeva, pe un site sau intreb o persoana care a citit cartea. Dar sa primesti un spoiler e cel mai rau.

Ema spunea...

Oricum, ideea era ca s-au atacat f multi in legatura cu finalul cartii, de asta au facut spoiler. Daca n-ar fi ceva ce nu se intampla de obicei in cartile pentru tineri, nu s-ar mai agita toata lumea :). Ai mai primit alte spoilere legate de carti sau doar la asta?

Romina Gianina spunea...

Cred ca toate ne-am luat spoilere exact cand n-aveam nevoie de ele

Anonim spunea...

Heii am 2 intrebari legate de seria aceasta de carti " Clubul fetelor dependente de ciocolata " Cate volume sunt in total? Si au legatura intre ele? ( mi.am comandat din greseala doar volumul trei fara sa stiu de celelalte ) :(

Madalina spunea...

Anonim, sunt șase volume în seria Clubul fetelor dependente de ciocolată, dar doar trei dintre ele au fost publicate până acum la noi de Editura Trei. Da, volumele au legătură între ele. Unele personaje secundare din primul volum al seriei devin personaje principale în următoarele volume.