joi, 7 martie 2013

Dezvaluiri de sucub (Georgina Kincaid #6) de Richelle Mead

Dezvăluiri de sucub, ultimul volum al seriei, este mai mult decât un simplu romance paranormal despre escapadele unui sucub simpatic, este o carte despre dragoste, prietenie, intrigi, decepţii şi acceptare. Şi, deşi previzibil, sfârşitul aduce cu el răspunsul la multe întrebări şi dă sentimentul unei încheieri satisfăcătoare a poveştii Georginei.

De data aceasta, acţiunea are loc de Crăciun, şi Georgina lucrează part-time la un mall ca unul dintre elfii lui Moş Crăciun. Ea şi Seth sunt deja un cuplu, când, brusc, Georgina primeşte un ordin de transfer de la Seattle la Las Vegas. Slujba este una de vis, dar momentul nu este deloc potrivit pentru Seth, care nu îşi poate părăsi familia din cauza bolii cumnatei sale. În acelaşi timp, prietenilor Georginei li se par foarte ciudate condiţiile transferului şi decid să se implice ca să descopere ce se întâmplă de fapt. Iar Georgina află că s-ar putea să existe o problemă cu contractul ei.
Toţi prietenii Georginei sunt din nou prezenţi, fie că se întâlnesc la o seară de fondue, fie că participă la o competiţie de bowling organizată de Jerome împotriva rivalei sale. E un grup de prieteni veseli, toţi lucrători ai raiului sau iadului, mereu alături de Georgina atunci când ea are nevoie de ajutor, nişte personaje pitoreşti şi inedite, căci unde mai poţi găsi un demon ca Jerome, care a decis să umble prin lume cu înfăţişarea lui John Cusack, sau un înger beţiv precum Carter, care e întotdeauna îmbrăcat asemenea unui boschetar?

Intriga şi personajele unice, combinaţia de romance, aventură, mister şi umor fac din această serie o lectură fascinantă şi emoţionantă, o poveste mult prea bună pentru a fi ratată.

11 comentarii:

ioana alexandra spunea...

imi pare atat de rau ca este ultimul volum!!!:(
mi-a placut foarte mult seria GK si chiar o sa-mi fie dor de Georgina si de toti ceilalti
pacat ca nu are mai multe volume...
coperta este frumoasa, se potriveste cu celelalte:)

Unknown spunea...

Arata bine . Celor care le place seria or sa fie incantati . Eu n-am citit inca primele volume

deea s spunea...

imi pare rau ca e ultimul volum insa si bine ca nu prea o lungeste:D deabia astept sa vad de sfarsit are!!

Unknown spunea...

nu am auzit de aceasta serie dar se pare ca e indragita de multa lume:)

Andreea Cohen spunea...

Frumoase cartile , o prietena a citit cate ceva si ii plac mult :).

Unknown spunea...

'-Totul...a spus usor in timp ce incepea sa-l fure somnul.Esti totul pentru mine, Letha...'
Si asa stiu ca seria va avea un sfarsit minunat plin de actiune pe masura volumelor anterioare- imi va fi dor de Georgina :(((
A fost unul dintre personajele mele preferate din toate timpurile- sucubul cu inima de aur, cu un trecut dureros care a gresit in fata sotului ei cu unul dintre prietenii lui si a facut pact cu demonul pentru a-l salva pe sotul ei de la moarte :(
Seth, fata de el inca mai simt o multime de sentimente contradictorii, nu mi-a placut modul in care s-a comportat cu Georgina, atunci cand a inselat-o, dar as vrea sa-mi amintesc numai lucrurile bune in legatura cu el- modul in care a invatat-o pe Georgina ca nu este rau daca vrea sa iubeasca, fatada de scriitor timid dar capabil sa o protejeze pe cea pe care o iubeste si pur si simplu-el ca un personaj memorabil :)
Roman e Roman-sexy, periculos si generos-ei bine, cateodata :)
Carter- ingerul zdrentaros cu aspect de drogat care refuza sa se amestece in problemele Iadului, dar care reuseste totusi sa o faca :)
Jerome- demonul cu doua fete si cu infatisarea lui J.Cusack- nu este intotdeauna cinstit si inca mai am unele suspiciuni in privinta lui si a celor doua contracte mentionate in 'Taine de Sucub'
Cu siguranta imi voi aminti de aceasta serie ca fiind una dintre cele mai frumoase serii pe care le-am citit in viata mea si mai trebuie sa repet ca abia astept ultimul volum? :)))

Andreea Ilie spunea...

Ce pacat:(..a fost una din seriile mele preferate si deja am ajuns la final...abia astept sa vad ce se va intampla in ultimul volum

Cristina Criss spunea...

Primele doua volume au fost foarte ok. Este genul meu de poveste, cu personaje mature si foarte bine conturate de Richelle Mead. Incepusem sa citesc seria datorita celeilalte serii de carti a autoarei: Academia Vampirilor. Si surprinzator mi-a placut si aceasta. Acum ramane doar sa imi iau si celelalte volume pentru a continua povestea Georginei.

Ade spunea...

Ce pacat ca a ajuns la final seria.Sunt foarte curioasa sa aflu deznodamantul.Nu am citit nici volumu 5 pentru ca am spus ca nu o sa suport suspanul pe care o sa-l traiesc pana ce apare ultumul volum.

Cristina Criss spunea...

@Ade, nu esti singura care prefera sa lase serile neterminate pana cand acestea sa fi aparut toate in librarii. Eu vreau de multe ori sa citesc tot deodata si atunci prefer sa "abandonez" seria o perioada pana sa ii pot procura toate volumele.

Unknown spunea...

@Ade si @Cristina Criss ,in ultimul timp, eu prefer sa nu mai incep o noua serie- decat daca am foarte multe volume din seria respectiva sau sunt sigura ca nu vor exista foarte multe volume :) sau, asa cum s-a intamplat deja in cazul volumului 'Spulbera-ma' am achizitionat-o, dar refuz sa o citesc pana va aparea si volumul 2, in Romania, din moment ce a aparut deja in SUA. Desi, mai fac exceptii, cum ar fi cazul lui 'Indigo Spell', care am citit-o de curand, desi mai am de asteptat 9 luni ( 0_= )pana la aparitia urmatorului volum (incat asteptarea aceasta ma innebuneste!!!), dar din fericire, exista atat de multe aparitii noi, in tara si in strainatate, incat lunga si disperata asteptare devine mai usor de sortat :)