sâmbătă, 1 decembrie 2012

Concurs de Sarbatori


UPDATE.
Cu ocazia trecerii in Noul An, m-am gandit sa adaug trei seturi de volume in concurs, iar pentru a va da timp sa va inscrieti si pentru aceste carti am sa prelungesc concursul pana in data de 20 ianuarie.
Cele trei seturi de carti sunt:
Primele trei volume din seria Micutele Mincinoase: Micutele Mincinoase, Impecabil si Perfect
Primele doua volume din seria Cele Noua Vieti ale lui Chloe King: Caderea si Rapirea
Cele doua volume din seria Cantecele Serafimului: Vremea Ingerului si Dragostea si Raul.

Cei care s-au inscris pentru volumele de mai jos, dar isi doresc si unul dintre seturile de mai sus, sa posteze inca un comentariu in care sa precizeze si setul pe care si-l doresc. Astfel fiecare participant la concurs care se inscrie si pentru unul dintre cele trei seturi va avea sanse duble de castig.

Incepand de astazi puteti participa la concursul de Craciun organizat in colaborare cu editura Leda, la care puteti castiga unul dintre urmatoarele volume:
La Jumatatea Drumului spre Mormant                                     
Nopti de Patima
Gelozie
Supranatural
Trezita in Zori de Zi
Insurgent
Scoala s-a Terminat pe Veci
Darul
Visatoarea

Pentru a participa la concurs raspundeti la intrebarea de mai jos si mentionati volumul pe care va doriti sa-l castigati:
Care este volumul pe care va doriti sa-l cititi de Sarbatori si de ce? Argumentati.

Concursul se desfasoara intre 1 decembrie si 1 ianuarie. Succes.
Multumesc editurii Leda pentru frumoasele carti oferite si pentru tot sprijinul acordat.

107 comentarii:

Stefan C. spunea...

Doresc ''La Jumatatea Drumului spre Mormant'', deoarece am auzit numai pareri bune si recenzii fantastice si m-a facut foarte curioasa in legatura cu ea, chiar daca am citit o parte din primul volum in engleza.

Oana H. spunea...

Volumul pe care as dori sa il citesc de sarbatori este "Nopti de Patima".Multe persoane care au citit cartea mi-au spus ca este buna si sunt curioasa sa aflu despre ce este vorba.In plus am citit descrierea si trebuie sa recunosc ca suna destul de interesant.Despre coperta..no comment.
Imi doresc sa citesc aceasta carte si sper ca o sa am sansa sa o fac in curand.

Unknown spunea...

Mi-as dorii sa castig "Nopti de Patima" deoarece am citit/auzit mai multe recenzii/pareri bune despre aceasta carte si chiar m-au facut curioasa si foarte doritoare sa o citesc.In plus sunt o mare fana a cartilor cu vampiri :)

meduza spunea...

Eu mi-aş dori să câştig cartea Insurgent, fiindcă m-am apucat de Divergent, şi e bestială! Îmi doresc foarte tare să câştig volumul 2, ca sa aflu ce se mai întâmplă în continuare :D

Petcu Melania spunea...

As dori sa castig cartea "Nopti de Patima" deoarece am auzit de la unele prietene ca este extraordinara, si chiar as vrea sa o citesc.
Iar de Sarbatori as vrea sa citesc prima carte din seria Eve.
Mersi pentru concurs :*

Unknown spunea...

Cartea pe care as dori sa o castig este Insurgent.Vreau aceasta carte deoarece primul volum al acestei serii mi-a placut foarte mult si nu m-am putut dezlipi de ea pana nu am terminat-o in cateva ore.Este o serie foarte interesanta mai ales ca pana la volumul Divergent nu mai citisem inainte ceva asemanator.

Law spunea...

Buna, mie imi plac toate cartile, dar as dori sa castig Supranatural. De ce? Pentru ca am citit acum mult timp prima carte, si mi-a palcut foarte mult. Nu am avut cum sa mi-o cumpar pana acum... Chiar vreau sa stiu ce se ma intampla cu personajele mele preferate :)
Succes tuturor c:

Nia Zix spunea...

Daca ar exista o cat de mica sansa sa obtin una dintre aceste carti as fi cea mai fericita persoana din lume!! Daca as putea si sa aleg cartea pe care mi-o doresc (OMG!), aceasta ar fi ,, Scoala s-a Terminat pe Veci'' . Sunt un mare fan al lui James Patterson (el fiind si principala sursa de inspiratie pentru cartile pe care eu insami incerc sa le scriu), iar seria ,,Maximum Ride'' e favorita mea!! Pur si simplu nu am putut sa las ,,Experimentul Angel'' din mana...Chiar sunt curioasa sa aflu ce s-a mai intamplat cu personajele pe care am ajuns sa le indragesc atat de mult :D

Andreeea spunea...

@Nia Zix - E foarte frumos volumul doi, acum il citesc.

Eu mi-as dori sa castigat Darul de James Patterson. Imi doresc cartea aceasta deoarece am citit primul volum si mi-a placut foarte mult si este o carte foarte interesanta.. si James Patterson este unul din autorii mei preferati.

Unknown spunea...

Volumul pe care mi-l doresc este insurgent deoarece tocmai am terminat divergent si am ramas socata. Afost foarte bun si nici nu am simtit cand l-am terminat asa repede. va multumesc pentru sansa acordata si btw ador tema blogului

Crina|| booktwist_ spunea...

Eu vreau sa castig "Gelozie" pentru ca am citit primul volum si mi-a placut tare mult, iar actiunea si personajele n-au cum sa te surprinda. Acum m-am apucat de al doilea si curiozitatea mea creste. Asa ca de ce sa nu il iau si pe al treilea ca sa fie acolo.

Unknown spunea...

As vrea sa citesc Insurgent.
Am citit Divergent cu mult timp in urma si am ramas polacut surprinsa mai ales ca, prima data nu voiam sa il cumpar.
Povestea e interesanta si modul in care abordeaza autoarea, subiectul e complet si bine lucrat. Mi-am dezvoltat o pasiune pentru psihologie, mai ales ca am si inceput sa o studiez de anul acesta, asa ca ma intereseaza reactiile personajelor care sunt puse in diferite situatii extreme.
Fiecare personaj are o personalitate diferita si bineinteles sunt caracterizate diferit, se comporta diferit.
Actiunea e bine conturata; niciodata nu mi-am pus intrebarea: 'De ce s-a intamplat asta?' Autoarea chiar s-a ocupat de lucrarea ei si nu a grabit lucrurile ca altii. Totul a venit de la sine.
Mi-a placut primul volum si as vrea sa vad cum evolueaza actiunea si cum "cresc" personajele, in functie de tragediile vietii.

Muneca Chucky spunea...

Mi-ar placea volumul Gelozie deoarece primele doua le-am citit in mai putin de 48 de ore atat de prinsa de poveste am fost si mi-as dori sa pot avea si a treilea volum pentru ca vreau sa stiu continuarea povesti.

M!M! spunea...

Buna! Toate cartile mi se par interesante, dar cel mai mult mi-ar placea sa citesc " La Jumatatea Drumului spre Mormant" deoarece titlul ma intriga si cu siguranta ca ascunde multele aventuri ce sunt povestite. Cand am auzit prima oara de ea, m-a fascinat ideea care ii sta la baza si am simtit ca descrie o lume noua, atragatoare si care, intr-un fel, mi se potriveste.
Mi-ar placea sa evadez din realitate prin intermediul ei.

Krisszu95shinny spunea...

eu mi-as dorii sa citesc supernatural, deoarece pare interesanta si plina de mister.Deoarece mi-a facut cu ochiul de ceva timp .

Unknown spunea...

Neata,as vrea sa citesc Evernight,Visatoarea.Nu am nicio carte din cele postate aici,dar aceasta mi-a atras atentia de mai mult timp,de cand i-am citit recenzia si imi place mult coperta.Imi doresc mult sa o am pe raftul meu de carti si as fi cea mai fericita persoana daca as avea ocazia sa o citesc.

Loooolly spunea...

Doresc sa castig cartea "Insurgent" deoarece am citit de curand primul volum de care m-am indragostit si am avut "ghinionul" (daca-l pot numi asa) sa-mi cumpar alte carti inainte de a termina "Divergent". Mi se pare o carte chiar reusita, cu personaje bine conturate, si o actiune bine definita, care nu te lasa sa te plictisesti. Deci potspune ca sunt nerabdatoare sa citesc a doua carte.

Unknown spunea...

Volumul pe care doresc sa il citesc de Craciun este "Supernatural" de Kristen White pentru ca prima carte a fost grozava, cu un subiect destul de unic si merita citita.

Corina spunea...

In mod sigur Insurgent, pentru ca am auzit o gramada de lucruri bune despre serie si imi doresc de mult timp sa o citesc, dar nu am apucat inca. In plus, coperta mi se pare superba.

Unknown spunea...

Mi-ar place sa citesc Evernight, Visătoarea...De ce mi-ar place sa o citesc? Nu am un singur motiv, dar în special exista acea curiozitate sa aflu ce se va întâmpla în cel de-al doilea volum, după ce,evident,l-am citit și pe primul. Claudia Gray are un mod unic de a prezenta situația, pornind de la o idee și ajungând la o alta într-un mod cat se poate de logic. Eu, una, recomand cu draga inima aceasta serie tuturor...

Andreea C. spunea...

Cartea pe care mi-as dori sa o castig este "Insurgent" de Veronica Roth. Acum un an, tot in perioada sarabatorilor am castigat pe acest blog prima carte din serie, "Divergent". Nu am apucat sa o citesc decat prin aprilie-mai deoarece tot o amanam. Pana la urma am iubit cartea, si am avut noroc deoarece la cateva zile dupa ce am terminat-o, a aparut "Insurgent". Am citit-o deja, in format digital, in engleza. Nu pot spune ca m-a lasat placut surprinsa, chiar ma asteptam la mai mult; personal, cartea a fost de umplutura intre prima si ultima carte, s-ar putea chiar spune ca sufera de "the second book syndrome".
Motivul pentru care as dori sa o castig ? Pot spune ca singuru-mi motiv ar fi sa o am in biblioteca, langa prima carte. Bineinteles, as reciti-o pentru a vedea cat de diferita este in limba romana.

danib2507 spunea...

De sarbatori as dori sa citesc "Trezita in zori de zi", deoarece am citit si primul volum si sincer m-a impresionat foarte mult.Sunt foarte curios ce se va intampla deoarece primul m-a lasat in suspans....si principal as dori sa stiu ce fiinta supranaturala este Kyle, si cu cine dintre Derek si Lucas va ramane la final.

ioana alexandra spunea...

Cartea pe care mi-as dori enorm de mult sa o citesc de Sarbatori este "La jumatatea drumului spre mormant"
Prima data la aceasta carte mi-a placut coperta(si ma bucur foarte tare ca Leda a pastrat-o), iar dupa ce am citit descrierea mi-am spus ca intr-o zi o sa ma propriul meu volum in biblioteca. Citind descrierile si recenzile celor 6 volume, m-am indragostit iremediabil de seria "Vanatoare nocturna". Cand am aflat ca va fi publicata la noi in tara si ca voi avea sansa sa o citesc in limba romana, m-am bucurat mai ceva ca un copil in ajunul Craciunului. Si de atunci tot astept nerabdatoare ca Leda sa anunte data exacta cand voi gasi pe rafturile librariilor "La jumatatea drumului spre mormant"
Sunt sigura ca povestea cu vampiri zugravita in aceasta carte ma va transpune intr-o lume fantastica, plina de actiune, mister, dragoste, suferinta si razbunare si ma va face sa uit pret de cateva ore de tot ce se afla in jurul meu. Si abia astept sa citesc savuroasele dialoguri dintre Cat si Bones. Ele vor fi deliciul cartii!

Unknown spunea...

In primul rand, multumim pentru concurs! Mi-as dori sa citesc al doilea vol din seria Vrajitor si Vrajitoare, si anume: Darul. Am auzit numai lucruri bune desprea ea!!!

Anonim spunea...

Mi-ar placea sa citesc "Insurgent", pentru ca am volumul "Divergent" si imi doresc sa le citesc odata, pentru ca am auzit numai lucruri bune despre aceasta serie si oricum imi place sa ideea cartii. :)
Multumim pentru concurs! :)

Mirela spunea...

La Jumatatea Drumului spre Mormant pentru ca am auzit multe lucruri bune despre aceasta carte si ma bucur mult de tot ca este si la noi....

adryyyana20 spunea...

Buna ziua!MI-as dori ft mult volumul "La jumatatea drumului spre mormant",sunt atatea motive dc as dori cartea aceasta incat nu stiu cu ce sa incep.In primul rand pot spune ca sunt fascinata de Bones(cine nu ar fi)la un baiat pur si simplu spectaculos.Ador cartile pline de actiune,suspans care te lasa cu sufletul la gura afland ce se va mai intampla intre Cat si Bones,aventurile lor si atractia dintre aceste doua personaje.Ce pot spune mai mult decat ca pt mine ar fi cadoul perfect de sarbatori.

alexandra spunea...

As dori sa castig "La jumatatea drumului spre mormant" Jeaniene Frost deoare este o carte noua cu vampiri publicata la noi in tara si pe care abia astept sa o citesc.Ceea ce m-a atras de prima data la aceasta carte a fost coperta.

Unknown spunea...

Buna!Daca ar fii sa aleg care dintre volumele de mai jos as vrea sa le citesc de sarbatori,cu siguranta ar fi Evernight,"Visatoare".
Cum am intrat in magazin si am vazut coperta primului volum,m-a atras instantaneu,vrand sa descopar o noua lume a fantasticului.De cand am deschis cartea si am inceput sa citesc primele pagini nu am mai putut-o lasa din mana,a fost ceva nou,plin de mister,de groaza,dar in acelasi timp de curiozitate,pentru a afla ce se va intampla cu protagonista cartii.
Deci mi-as dori foarte mult sa am ocazia sa citesc si al 2-lea volum al acestei serii.

Cipryan spunea...

Absolut toate sunt minunate dupa mine , dar daca ar fi sa aleg doar una as zice : La Jumatatea Drumului spre Mormant.Stiu despre serie ca este foarte populara si bine vazuta in strainatate.Mie mi se pare foarte interesanta si in cazul in care o castig , sper sa nu ma dezamageasca.Am ,totusi, niste asteptari de ea.Vampiri + Vanatori de vampiri + umor + dragoste = serie geniala.

Jacqline spunea...

De Sarbatori as vrea sa citesc Supernatural, deoarece mi-a placut f mult primul volum si as vrea sa aflu continuarea povestii lui Evie.

Multumim pt concurs !

koko14 spunea...

As vrea " Insurgent " deoarece recent am terminat Divergent si m-am indragostit<3 e pur si simplu geniala si deabia astept sa vad ce se mai intampla cu Four si Tris

Anonim spunea...

Mi-as dori La Jumatatea Drumului spre Mormant. Pentru ca am tot auzit de seria asta de luni intregi si as fi vrut sa o citesc. Dar am tot amanat sa o iau, asa ca daca tot a aparut si la noi, sunt cu atat mai curioasa. Ador titlurile volumelor in engleza, am auzit ca eroina nu ar fi adolescenta si imi e dor sa citesc o poveste in care personajele sa fi depasit varsta majoratului :)

ChloeDawn spunea...

Mi-as dori La Jumatatea Drumului spre Mormant deoarece am auzit numai lucruri bune despre aceasta seria si imi doresc foarte mult sa o citesc. Deasemenea am citit si foarte multe recenzii pozitive pentru aceasta carte.

giorgianaturcu spunea...

Mi-as dori mult Insurgent, am citit de curand Divergent si a fost o surpriza placuta, sunt nerabdatoare sa vad cum va decurge razboiul dintr factiuni si sper ca povestea celor doi Tris si Four sa evolueze, sa ne bucuram de mai multe momente placute

Alex B. spunea...

De Sãrbãtori, vreau sã citesc Evernight, Visãtoare, deoarece am citit prima carte si mi s-a pãrut fascinantã, desigur, ca toate celelalte cãrti publicate de Leda. Evident, dintre cartile mentionate mai sus, pe lista cartilor care vreau sa le citesc se afla cel putin jumatate din ele, dar una, mai exact Shadow Falls 2, astept sa imi ajunga prin posta, iar pe locul 2 in lista se afla Evernight. Iar mai apoi, am sa cumpar si restul de carti de pe lista mea lungã. Multumesc foarte mult acestui blog si editurii pentru concursurile oferite lunar si pentru toata munca depusã, rezultatul fiind extraordinar. Tinteti-o tot asa!

Nya spunea...

Eu aș vrea să mă înscriu pentru Școala s-a terminat.. pe veci, deoarece.. uhm, am citit primul volum și pur și simplu l-am adorat. Abia aștept să văd prin ce peripeții au mai trecut Max, Fang și gașca. :)

Lissa ღ spunea...

Eu mi-as dori sa citesc de Craciun "Scoala s-a terminat pe veci" deoarce mi-a placut mult primul volum si deabia asteptam sa il citesc! Deci, asta imi doresc sa castig!:)

Andraa20 spunea...

Toate catile sunt superbe dar mi-ar placea sa castig Trezita in Zori de Zi de c.c. hunter deoarece am citit primul volum si mia placut foate mult,deci as vrea sa vad cum evolueaza aventura lui Kylie si cu cine va ramane in final.

R3musak3 spunea...

Imi doresc sa citesc "La Jumatatea Drumului spre Mormant" pentru ca am citit multe recenzii bune despre aceasta carte si m-a facut sa-mi doresc s-o citesc foarte mult. In plus, imi plac foarte mult cartile cu vampiri. :)

Malina Rosca spunea...

Volumul pe care as dori sa-l citesc si as vrea sa fie cu mine de Sarbatori este Supranatural, deoarece astept continuarea de multa vreme si sunt al "biiiip" de curioasa sa vad ce se intampla mai departe. Primul volum l-am primit cadou, dar nu eram prea incantata de el, ma gandeam "ohh.....iarasi o poverste copy-paste care a luat cate ceva din toate cartile bune si a facut un mare ghiveci bun de nimic!". Astea erau impresiile mele inainte sa incep cartea , dar cand am terminat-o.....AOLEU!!! m-am simtit de parca as fi primit un K.O. , m-am inselat amarnic iar cartea a intrat direct in topul preferatelor mele.
Tot ce vreau eu acum este sa vad ce se va intampla mai departe si cum toate acele semne de intrebare de la primul volum isi vor gasi raspunsul in cel de-al doilea (sau poate nu :D! ).
Mada, ai un blog minunat si tine-o tot asa cu cat mai multe concursuri si vesti cu toate cartile interesante care apar la noi si in strainatate!!!

Unknown spunea...

Eu mi-as dori Insurgent,pentru ca am auzit ca e foarte tare :D

Anonim spunea...

De Craciu mi-as dori sa castig "Darul" deoarece mi se pare o carte geniala, mai ales primul volum, iar eu chiar cred ca aceasta carte mi-ar face Craciunul de vis. Doar nu e nemaipomenit sa citesti in ziua de Craciun? Ba da. :D

Unknown spunea...

De Crăciun mi-ar place oricare dintre aceste cărți, dar mai cu seama mi-as dorii Evernight(Visătoarea), deoarece am citit primul volum și gândul mi-a rămas la ea,la ceea ce se va întâmpla cu ea, cu Lucas, vreau sa îmi astâmpăr "pofta" de necunoscut

Unknown spunea...

Mi-ar placea sa castig cartea "La Jumatatea Drumului spre Mormant". Imi doresc sa castig aceasta carte pentru ca ma atrage subiectul, imi plac replicile dintre personaje.
Sunt atat de trista ca nu am castigat aceasta carte, am participat la multe concursuri, sper ca macar acum sa am noroc.

Unknown spunea...

Mi-as dori foarte mult cartea Nopti de patima. Din descriere si din recenziile citite pana acum mi se pare chiar interesanta si cu siguranta va fi pe gustul meu. Sper sa am oportunitatea de a o citi.
Multumim pt acest concurs minunat! :)

Diana spunea...

Imi doresc sa castig Trezita in zori de zi, deoarece am citit primul volum si sunt curioasa ce se va intampla in continuare cu protagonistii cartii: Derek&Kylie&Lucas.

Sandy spunea...

De sarbatori mi-as dori sa citesc cartea "Trezita in zori de zi" pentru ca am citit primul volum al seriei si mi-a placut foarte mult. Sunt curioasa sa vad ce o sa se intample cu personajele mele preferate. Am auzit ca volumul acesta e de 1000 de ori mai bun decat primul ;).

Larisa spunea...

Mi-ar placea sa citesc Insurgent deoarce primul volum a fost de-a dreptul uimitor si sunt sigura ca volumul 2 va fi la fel de bun. Sunt curioasa prin ce intamplari va mai trece Tris, ce se mai intampla cu ea si Four, dar si cu celelalte personaje. Ar fi o lectura numai potrivita de sarbatori.

Awaked spunea...

De sarbatori as dori sa citesc Supernatural, mi se pare o carte fascinanta, incarcata cu multe peripetii, ca in primul volum.Ar fii un cadou foarte frumos.

irina spunea...

Mi-ar placea :la jumatatea drumului spre mormant,am citit o recenzie foarte entuziasta despre ea, am aflat ca are actiune, umor si pasiune, asa ca ar fi o lectura grozava a inceput de an
Ps. Craciun Fericit, cu multa bucurie si cadouri

Unknown spunea...

Imi doresc sa citesc ''La Jumatatea Drumului spre Mormant'' pentru ca am auzit numai lucruri bune despre carte si recenziile au laudat-o foarte mult

Unknown spunea...

Îmi doresc Visătoarea, de Claudia Grey pentru ca mi-as dori sa pot continua seria Evernight, în speranța de mai multa aventura și mai mult suspans.

Mihalache Alexandru spunea...

As vrea sa particip pentru Insurgent, deoarece am citit primul volum si mi-a placut foarte mult.

Claudia spunea...

Imi doresc foarte mult sa citesc de sarbatori romanul Insurgent pentru ca O alegere devine un sacrificiu
Un sacrificiu devine o pierdere
O pierdere devine o povara
O povara devine o batalie
O singura alegere te poate distruge

Aceasta carte este o tulburatoare poveste de iubire, plina de rasturnari de situatie, cu decizii sfasietoare si dezvaluiri emotionante ale naturii umane... SI MI-O DORESC FOARTE MULT.
SARBATORI FERICITE!

Coralia spunea...

As dori sa citesc Maximu Ride vol.2 , deoarece am citit si primul volum si este o carte plina de suspans, umor si actiune , am iubit personajele din primul volum si cu siguranta am sa-le iubesc si pe acestea. James Patterson este unul din scriitorii mei preferati si as vrea sa ma conving daca dinou ma va lasa cu gura cascata :) Ador seria asta deoarece are ce cautam :Actiune, aventura si umor .

JustLaugh spunea...

Dintre toate cărțile mi-aș dori să citesc Trezită în Zori de Zi. După ce am terminat primul volum tot nu am aflat ce fel de ființă supanaturală e Kylie și mor de nerăbdare să aflu, dar pe lângă asta sunt curioasă cum va avansa relația dintre ea și Lucas sau Derek. Mi-a plăcut foarte mult momentele amuzante din carte la care am ras cu lacrimi și sunt sigura ca și în volumul ăsta voi avea parte de umorul autoarei pe care îl ador (faza cu Perry nu o voi uita niciodată:)) ) . Sunt curioasă chiar și ce se va întâmpla între Perry și Miranda colega de camera a lui Kylie.Sper ca Perry va reuși să-și adune curajul de a vorbi cu ea și să fie împreuna.:)

Alexandra Ioana spunea...

Mi-as dori foarte mult sa castig Insurgent sau Scoala s-a terminat pe veci,pentru ca am citit ambele volume ale seriilor si mi se par absolut geniale.La prima carte mi-a placut enorm de mult povestea dintre Four si Tris,iar la a doua mi-a placut enorm de mult sa vad cum se descurca cei 6 tineri care au abilitati speciale si chiar daca unul dintre ei nu vede,totusi poate simti si mirosi anumite directii si simturi.

Nevermind spunea...

Cartea pe care o aleg este Visatoarea de Claudia Gray . Coperta volumului acesta e pur si simpu superba mai ales ca e mov, una dintre culorile mele preferate si iubesc faptul ca personajul principal poarta acelasi nume ca mine. Ma face sa simt o legatura mai mare cu povestea cartii.
Sincer m-a intristat sfarsitul primului volum. Cum a putut autoarea sa imi distruga asa toate sperantele . A reusit sa ma ia prin surprindere si asta arata ca e o carte buna. Nu stiu la ce sa ma astept de la volumul 2, dar presimt ca autoarea ma va uimi in continuare…dar totusi sper ca Lucas nu e un tip asa rau..

Unknown spunea...

Eu as vrea sa citesc toate cartile din concurs pentru ca toate sunt interesante si au ceva frumos in ele! dar pentru ca trebuie numai una atunci cred ca am sa aleg "Maximum Ride"-"Scoala s-a terminat pe veci" am citit prima parte si nu am putut sa o las din mana pana ce nu am terminat-o,este plina de intamplari magice si interesante.Nu am avut posibilitatea sa imi cupar continuarea si de aceea am ramas cu gandul la ea si la ce s-ar mai putea intampla!

Carla Vlad spunea...

Buna !
Toate cartile sunt probabil superbe insa as vrea sa castig " Nopti de patima " de J.R.Ward . Pur si simplu ador cartile , le citesc cu placere si chiar ramasesem in pana de idei . Mi-as dori sa cumpar toata seria iar primul volum ar fi un inceput bun daca l-as castiga .
Am citit un mic rezumat despre carte si sunt foarte curioasa .
Cadourile perfecte pentru mine de Craciun sunt cartile . Din pacate anul acesta am primit doar una , aceasta ar fi a doua si sa spun ca as fi super incantata sa o castig ar fi putin spus .
Daca nu o castig eu cel putin sper sa ajunga la o cititoare/cititor la fel de pasionat ca mine.
Multumesc !

Alexandra spunea...

Imi doresc foarte mult sa castig “Insurgent” fiindca pur si simplu am adorat “Divergent”. O persoana nu poate pur si simplu sa ignore o serie atat de bine scrisa precum cea a Veronicai Rooth. Imi amintesc faptul ca m-am intragostit de idei, de poveste, de personaje, asa de tare, incat am uitat sa invat lectia la informatica pentru ziua urmatoare. Aceea nu a fost totusi o poveste la fel de frumoasa ca “Divergent”, dar sunt sigura ca stii cum este sa iti placa o carte atat de mult incat sa nu o poti lasa jos. Am citit toata noaptea iar a doua zi aveam cearcanele pana la genunchi. Mi-a placut la nebunie ideea ce sta la baza seriei, aceea a existentei unei societati in care lumea este impartita in functie de o trasatura dominanta. Intotdeauna mi s-au parut interesante genul acesta de carti, in care ne prezinta un viitor posibil, fiindca nu stim ce ne asteapta, nu? Personajele au fost bine conturate si, de la primul pana la ultimul, s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Am fost alaturi de Tris, m-am indragostit de Four, am stat cu sufletul la gura in situatiile tensionate in fiecare pagina din “Divergent”. Tris…este exact genul acela de personaj feminin dur, puternic , gata sa faca fata oricarei provocari, mai exact genul de personaj pe care il iubesc.
Cred ca m-am lungit cam mult…dar chiar iubesc “Divergent”, este o carte cu adevarat geniala.

Unknown spunea...

Particip pentru Visatoare si imi doresc acest volum deoarece primul m-a lasat cu gura cascata.Chiar este unul impresionant, si vreau sa imi continui aceasta serie doarece mi-a placut chiar foarte foarte mult.

Cristinna spunea...

Mi-as dori sa castig - La Jumatatea Drumului spre Mormant , deoarece am auzit destule pareri pentru a fi convinsa de lucrul acesta:D si cred ca e o carte buna .

alexa spunea...

Mi-as dori sa castig Darul- James Patterson.
De sarbatori as fi vrut sa citesc Rapture - Lauren Kate, dar inca nu mi-a venit de pe Book Depository(Deja incep sa cred ca nici nu imi vine, sau ca am probleme cu coletul).
Dar cum nu mi-a venit, citesc Frumosii.

Andreeea spunea...

Mi-as dori sa castig si Primele doua volume din seria Cele Noua Vieti ale lui Chloe King: Caderea si Rapirea

M!M! spunea...

Hey! Dintre seturile de carti mi-ar placea sa citesc Micutele Mincinoase, deoarece am auzit multe lucruri bune despre aceste volume si mi-au starnit curiozitatea. Pare o poveste noua si diferita de altele, cu personaje interesante ce ascund multe secrete.

Unknown spunea...

Mi-ar placea sa castig Micutele Mincinoase, Impecabil si Perfect

Malina Rosca spunea...

Mi-ar plăcea sa casting și Micutele Mincinoase, Impecabil și Perfect , dar cel mai mult vreau Supranatural :D

Andraa20 spunea...

Mi-ar placea foarte mult sa castg seria Cele 9 vieti ale lui Chloe King.Am urmarit serialul si mi-a placutpacat ca l-au anulat.

Anonim spunea...

numele Cirstea Cristina ..cred ca mi-ar face placere sa citesc si sa castig si urmatoarele carti Cele doua volume din seria Cantecele Serafimului: Vremea Ingerului si Dragostea si Raul.Par deosebite cu drag krisszu a si multumim pentru sansa

danib2507 spunea...

De sarbatori as dori sa citesc primele 3 volume din "Micutele Mincinoase.Primul lucru care m-a dus cu gandul la aceasta dorinta a fost serialul realizat dupa carte care ma impresionat pe deplin asa ca doresc sa citesc si cartile sa aflu mai multe detali nerelatate in serial si sa aflu inaitea acestuia cine este "A".....din pacate nu am apucat sa imi cumpar aceasta colectie, asa ca imi doresc foarte mult sa o castig.....multumesc:D

Unknown spunea...

Mi-as dori sa citesc Cantecele Serafimului.Ma atrage titlul,coperta si descrierea seriei si imi place mult stilul Annei Rice de a scrie.

Unknown spunea...

Mi-as dori sa citesc de sarbatori Cele 9 vieti ale lui Chloe pentru ca am auzit numai de bine despre aceasta serie si sunt curioasa cum e stilul autoarei.Nu am carti fantasy si vreau sa descopar aceasta lume noua despre care se tot vorbeste.

ioana alexandra spunea...

mi-as dori sa citesc si setul format din seria Cantecele Serafimului, deoarece am pus ochii de mult timp pe aceste doua carti, dar nu am avut ocazia sa mi le achizitionez
multumesc pentru inca o sansa!:)

alexandra spunea...

Mi-as dori sa castig cartile din "Micutele mincinoase" deoarece am citit multe recenzii la cartile acestea si as vrea sa iau o pauza de la paranormal.

Unknown spunea...

Daca nu castig La "Jumatatea Drumului spre Mormant", mi-ar placea sa castig - "Cele doua volume din seria Cantecele Serafimului: Vremea Ingerului si Dragostea si Raul".
Aleg aceste doua volume deoarece nu am avut ocazia sa le citesc. Mi-as dori foarte mult, stiu ca Anne Rice este o scriitoare desavarsita. Asa ca eu cred ca am ales cele mai bune carti.

Awaked spunea...

Daca nu castig Supernatural mi-ar placea Cele Noua Vieti ale lui Chloe King: Caderea si Rapirea :D

Nya spunea...

Mi-aș dori și setul cu Micuțele Mincinoase. :)

Cipryan spunea...

Mi-as mai dori si setul cu Cantecele Serafimului. ;)

Sandy spunea...

Daca nu castig cartea "Trezita in zori de zi" as vrea sa castig primele doua volume din seria Cele Noua Vieti ale lui Chloe King: Caderea si Rapirea, pentru ca am inceput sa urmaresc serialul si imi place mult, pacat ca l-au anulat :(

Claudia spunea...

Particip si pentru seria Micutele Mincinoase.

Unknown spunea...

As vrea sa citesc Visatoarea,pentru ca am citit primul volum si as vrea sa vad ce se intampla cu relatia dintre Bianca si Lucas.De asemenea,as vrea sa vad si cum evolueaza relatia dintre Bianca si parintii ei vampiri.
Particip si pentru Pachetul Cele noua vieti ale lui chloe King.
Multumesc!!!

Alexandra Ioana spunea...

Dintre seriile pe care le-ai enumerat imi doresc enorm de mult sa castig seria Micutele Mincinoase de Sara Shepard,deoarece am auzit ca este o autoare foarte buna si ca s-a facut serial dupa aceasta serie,insa mi-as dori sa citesc mai intai cartile si apoi sa vad serialul+cartea Insurgent,mi-as mai dori.o:X,dintre aceste carti minunate care ne oferi.Multumim de concurs!

Diana spunea...

Mi-ar placea sa castig Cele noua vieti ale lui Chloe King. Exista si un serial dupa aceasta serie, si as vrea mai intai sa citesc cartile inainte sa vad serialul.

Hoara B spunea...

Buna !
Sunt la zi cu episoadele din serial , am si cartile pe care le-au dat cu Bravo si Bravo girl dar pana acum nu am putut face rost si de seriile initiale .
Mi-as dori " Micutele Mincinoase " deoarece ador povestea , personajele si vreau sa fac o paralela intre film si carti . De cele mai multe ori cartile erau cele mai frumoase .
Multumesc !

Jacqline spunea...

La multi ani si un an nou plin de impliniri !

Particip si pt setul Micutele Mincinoase :D

Unknown spunea...

particip si pt setul Cele Noua Vieti ale lui Chloe King.

Simina spunea...

Multumimi pentru concurs:)
Mi-as fi dorit sa particip pentru toate, dar in general as vrea sa castig insurgent. Deoarece sunt invidioasa pe celalalte persoane care au deja cartea si au postat recenzii pe blogurile lor spunand ca aceasta carte este superba si asa mai departe. O vreau pentru a-mi demonstra singura ca aceasta carte este magnifica si trebuie citita:)

Simina spunea...

Si daca nu se poate Insugent, atunci Supernatural:D cred ca nu este vreo problema, nu?

Larisa spunea...

Particip si pentru setul Micutele Mincinoase. Multumim!

irina spunea...

Particip pentru cartea :la jumatatea drumului spre mormant, am citit recenzia cartii si-mi place tare mult cum suna,,ar fi o lectura grozav

Anonim spunea...

Mm Mi-as dori mai multe volume din cele inscrise in concurs,dar cred ca ma voi rezuma la seria Micutele Mincinoase.Am auzit numai de bine despre serie,am inceput sa ma uit si la serial,si mi se pare foarte reusit,dar ma apropii mult mai usor de carti,acestea tinandu-ma in suspans mult mai usor.De aceea mi-as dori foarte mult sa reusesc sa citesc seria.Va multumim mult pentru oportunitate!Sper sa am noroc:)

Cristina Criss spunea...

Mi-as dori sa castig "Nopti de patima", deoarece este o carte pentru adulti, iar personajele sunt mult mai puternice, avand o maturitate ce-i defineste, o gandire logica si o senzualitate debordanta. La aceste personaje nu mai avem asteptari in a evolua pe parcursul romanului, asa cum sunt cele de 15-16 ani din celelalte carti fantasy. Aici stim sigur ca gasim o actiune puternica, unde pericolul este iminent, iar in acelasi timp descoperim multa tandrete intre personaje si focul acela viu intre ele. Vreau sa intru in lumea lui Beth sa traiesc o data cu ea si sa il descopar si pe Wrath. Relatia lor ma fascineaza si vreau sa vad pana in ce punct fuctioneaza la ei principiul rationalitatii atunci cand vine vorba de iubire. In plus, cartea are la baza si vampirii, iar acest lucru ma incanta enorm, cu siguranta actiunea va fi mult mai profunda si cu totul la un alt nivel acum cand avem parte de personaje care se indreapta spre o tinta sigura si lupta pentru ceea ce vor fara a mai incerca sa se descopere pe ei insasi asa cum se intampla de obicei in romane cu eroi de 15-16 ani.

Cristina Criss spunea...

Iar dintre cele 3 seturi mi-asi dori sa castig Cantecele Serafimului.

Unknown spunea...

super multumim pentru pachete imi doresc primul pachet

ChloeDawn spunea...

Mi-ar placea cele doua volume din seria Cantecele Serafimului: Vremea Ingerului si Dragostea si Raul. Am auzit multe lucruri bune despre aceste carti si intotdeauna mi-am dorit sa citesc o carte scrisa de Anne Rice.

Unknown spunea...

As fi extrem de incantata daca as castiga volumul "Visatoarea".Am citit primul volum si m-a atras in interiorul Academiei Evernight indemnandu-ma sa-i explorez in continuare secretele si sa fiu alaturi de Bianca in toata aventura ei.Prin urmare as dori sa cutreier in continuare in acest fascinant teritoriu citind cartea.

Cindy spunea...

Particip pentru Insurgent. De ce? Pentru ca Divergent a fost cartea anului 2012 din punctul meu de vedere, pt ca e o carte incredibila, de care nu te poti satura si pe care o parcurgi cu sufletul la gura (eu, cel putin, asa am facut).
Mai particip si pentru pachetul cu Micutele Mincinoase.

Unknown spunea...

Mi-as dori sa câștig Cântecele Serafimului, întrucât Anne Rice ma surprinde și ma atrage prin felul ei de a descrie diferite situații, rezultând de fiecare data o carte foarte buna, carte pe care o prețuiesc, asa cum le prețuiesc și pe acestea și din egoism mi le doresc din tot sufletul...

Mihalache Alexandru spunea...

Particip si pt pachetul Micutele mincinoase

Crina|| booktwist_ spunea...

Mai particip si pentru Cele doua volume din seria Cantecele Serafimului.

Unknown spunea...

particip pentru trezita in zori de zi de c.c.haunter
Cartea care as vrea sa o citesc de sarbatori este cea pt care particip...este foarte frumoasa coperta si ma atrage faptul ca este cu creaturi supranaturale

Unknown spunea...

as mai dori sa particip si pentru Cele doua volume din seria Cantecele Serafimului: Vremea Ingerului si Dragostea si Raul.

horade spunea...

Imi doresc sa citesc volumul "Gelozie" deoarece am citit primele 2 volume ale seriei si mi-as dori mult sa cunosc ce urmeaza.
Deasemenea din bonusul oferit, voi alege cele 2 volume ale seriei "Cele Noua Vieti ale lui Chloe King".

Iti doresc sa ai parte de un an 2013 fericit cu mult noroc !

dana71 spunea...

As vrea sa castig cartea "Gelozie. Altfel de ingeri", pentru a-mi completa aceasta interesanta serie si in plus mai doresc cele doua carti din seria "Cele Noua Vieti ale lui Chloe King: Caderea si Rapirea", deoarece am urmarit serialul produs de ABC pe care l-am gasit captivant.

Anonim spunea...

As vrea sa castig cartea Gelozie deoarece am auzit doar lucruri bune despre aceasta. si de asemenea primele volume din Micutele Mincinoase deoarece am vizionat si serialul si mi-a placut enorm de mult.Succes si celorlalti participanti.