marți, 22 mai 2012

Şovăire (Lupii din Mercy Falls #2) de Maggie Stiefvater

În Fior, Grace şi Sam s-au găsit. Acum, în Şovăire, trebuie să lupte ca să rămână împreună.

Pentru Grace, asta înseamnă să-şi înfrunte părinţii şi să păstreze un secret deosebit de periculos despre ea însăşi. Pentru Sam înseamnă să se împace cu trecutul său ca vârcolac şi să afle cum poate supravieţui pe viitor. Dar mai apare şi un lup nou, pe nume Cole, al cărui trecut ar putea distruge întreaga haită. Iar Isabel, care deja şi-a pierdut fratele, este atrasa oricum de Cole.

Şovăire ne vorbeşte despre ambele laturi ale iubirii, cea întunecată şi cea luminoasă şi despre puterea oamenilor de a depăşi obstacole prin forţa dragostei.

7 comentarii:

Darkflayer spunea...

Descrierea este interesanta.am citit recenzia primei parti si mi s-a parut interesanta.

Crina|| booktwist_ spunea...

Am tot auzit de primul volum si mi se pare draguta seria. Poate candva o voi citi si eu.

Jacqline spunea...

Vreau f mult sa citesc primul vol si ma bucur ca nu va mai treb sa astept asa de mult pana sa-l citesc si pe al doilea :D

Cristina Criss spunea...

Am citit recenzii bune despre Fior si chiar era foarte apreciata si vad ca acum este scos si volumul 2, deci inseamna ca seria are succes. Poate in viitor mi-as cumpara-o si eu, desi am patit-o de multe ori cu Rao, sa imi cumpar un vol dintr-o serie si continuarea sa nu mai vina ( nu-mi plac serile descompletate si am o gramada luate de la Rao, iar continuarile tot nu au aparut de ani de zile).

Alexandra Ioana spunea...

wiiiiiiiiiii:X
decand asteptam sa apara volumul 2 la una dintre seriile mele preferate:X
e atat de romantica aceasta serie si de placuta,de tandra si imi place enorm de mult,seamana un pic cu serialul meu preferat Teen Wolf.

Unknown spunea...

Wow, credeam ca nu o sa mai apara. Rao nu prea se tine de treaba

Crisstina M spunea...

Inca nu am reusit sa imi cumpar Fior, dar cred ca pana la urma o sa mi le cumpar amandoua deodata, chiar daca trebuie sa mai astept putin