joi, 21 ianuarie 2016

UGLY LOVE. Despre fața urâtă a iubirii de Colleen Hoover

Atunci când Tate Collins îl întâlnește pe Miles Archer, un pilot de avioane tăcut, la locul lui, bântuit de un trecut întunecat, ea este conștientă că ceea ce simte nu e tocmai dragoste la prima vedere. Cei doi nu se consideră nici măcar prieteni, iar singurul lucru pe care îl au în comun este o atracție fizică de netăgăduit.

După ce dorințele lor ies la iveală, cei doi își dau seama că tocmai au găsit soluția perfectă pentru o relație fără alte implicații. El nu caută iubire, iar ea nu are timp pentru așa ceva. Aranjamentul lor ar fi extrem de satisfăcător, dacă Tate ar putea să respecte cele două reguli impuse de Miles: nu pune întrebări despre trecut; nu te aștepta la un viitor împreună.

Ei cred că se pot descurca, dar, atunci când în povestea lor se înfiripă sentimente adevărate, totul se schimbă:

Inimile sunt invadate
Promisiunile sunt încălcate
Regulile sunt spulberate
Iar iubirea devine urâtă

„Numai Colleen Hoover poate adăuga unui singur roman atât de multă genialitate.” - Jamie McGuire, autoarea romanului Fericirea începe azi.

Colleen Hoover este autoare a numeroase romane pentru tineri, dintre care, nu mai puțin de zece figurează pe listele de bestselleruri New York Times. Două dintre acestea sunt traduse în limba română și publicate la Editura Epica: Hopeless, Fără speranță, #1 New York Times Bestseller, și Slam, din dragoste pentru Layken.

Un comentariu:

Mari spunea...

O carte de nota 10, am citit-o in engleza dar clar vreau sa o am si in biblioteca asa ca mi-am cumparat-o si in roamana. Este genul de poveste de dragoste pe care il citesti o data si nu-l uiti prea usor.