marți, 21 octombrie 2014

Mă regăsesc în noi (Mă pierd în tine #2) de Jasinda Wilder

Mă regăsesc în noi este al doilea volum din seria Mă pierd în tine scrisa de Jasinda Wilder.

Moartea lui Kyle la numai șaisprezece ani a fost un șoc pentru toată lumea. Nell, fata care l-a iubit este înmărmurită de durere, chiar și cea mai bună prietenă a ei, Becca, nu știe cum să o ajute. Pentru că, în acel moment, viața ei este traversată de un cutremur. Dar, ceva frumos se întâmplă, iar vinovatul este Jason Dorsey, cel de care Becca este îndrăgostită chiar din clasa a patra, mai exact din momentul în care Jason i-a sărit în apărare lovindu-l pe Danny Morelli, care o luase peste picior pentru că se bâlbâia. Pentru Jason, Becca aproape că nici nu exista, o considera doar prietena lui Nell.

O invitație neașteptată îi aduce împreună pe Becca și Jason, iar el descoperă zi de zi cât de extraordinară poate fi ea, cascada de bucle negre, pielea măslinie, felul ei timid și liniștit câștigându-i inima.
Dar fericirea și iubirea se pot naște atât de aproape de durere?
Jason nu avea de unde să știe câte tragedii și câte izbânzi avea să cunoască și nici nu avea de unde să știe că în Becca ar putea afla iubirea vieții lui și, în iubire, fiecare dintre ei, regăsirea de sine.
Tuturor le va rămâne însă în suflet.
Durerea care nu se uită niciodată.

După succesul romanului Mă pierd în tine, Jasinda Wilder oferă cititorilor o nouă și incredibilă poveste de dragoste, care a cucerit deja topurile internaționale.

24 de comentarii:

Unknown spunea...

Abia astept sa se dea in vanzare , sper sa fie cat mai repede <3 Am cautat peste tot dar nu scrie nicunde ziua aparitiei :(

Unknown spunea...

Nu am citit volumul unu. Deci, nu ar trebui să mă apuc de doi. :))) Genul ăsta de cărţi apar tot mai des şi ne oferă o nouă perspectivă asupra iubirii, fiecare în parte. Sper ca atunci când mă voi îndrăgosti cu adevărat, să fie ceve la fel de frumos ca în cărţi. Nu vreau un prinţ pe cal alb şi nici o fiinţă supranaturală. Vreau doar un tip care să mă iubească aşa cum le iubesc tipii mei preferaţi din cărţi pe iubitele lor. Probabil nu sunt singura, nu?
Sincer, cred că mai degrabă mi-aş fi dorit o fiinţă supranturală. :)))



Ştii perioada aia nasoală de care ziceam? Se pare că a trecut, căci vineri, trebuie să îmi ajungă un colet. Sper să am timp de ele.

Madalina spunea...

Romina, din cate stiu eu, volumul va fi disponibil la inceputul lunii noiembrie :)

Andra, ma bucur ca ai scapat de acea perioada mai dificila :) Lectura placuta ^_^ Nu esti singura, toate ne dorim povesti de dragoste la fel de frumoase precum cele traite de personajele noastre preferate in carti.

Unknown spunea...

@ Madalina multumesc

Nu cred ca o sa avem parte de povesti de dragoste ca si cele din carti dar speranta moare ultima

Unknown spunea...

@ Andra volumul acesta reprezinta o alta poveste dar din cate am inteles exista in plan secundar si continuare povestii primului volum . Sper ca am inteles bine . Eu iti recomand cu drag seria asta , Ma pierd in tine este momentan cartea mea preferata

Unknown spunea...

Mulţumesc de recomandare. :) Vreau să încep prea multe cărţi.

Unknown spunea...

Merci, merci.


Mă bucur că nu sunt singura.

Unknown spunea...

Am observat ca sunt cateva lansari in perioada noiembrie-decembrie, nu poate decat sa ma bucure.

Unknown spunea...

@Andra Raluk

In general, in carti iubirea este pasionala, aproape distructiva. E plina de trairi si emotii.

Unknown spunea...

@ Romina Gianina

Nu se stie niciodata ce se poate intampla.

Unknown spunea...

@Andra spor la citit ! sper sa reusesti sa citesti tot ce ti-ai propus!

Unknown spunea...

@ Georgiana , asta chiar nu cred ca se va intampa vreodata

Unknown spunea...

@Romina Gianina

Sa-mi spui cumva daca se schimba situatia.

Jacqline spunea...

Pare o poveste trista, dar in acelasi timp plina de speranta. Eu cred in a doua sansa pe care ti-o da viata atunci cand pierzi pe cineva si observ ca pe aceasta idee se merge si in acest volum.

Unknown spunea...

@Jacqline

Asa imi pare a fi si mie.

Unknown spunea...

@ Jaqueline pe aceeasi idee e bazata si primul volum , cred ca toata seria e la fel

Unknown spunea...

In mod normal, o serie ar trebui sa mearga pe aceeasi idee, macar la nivel general.

Unknown spunea...

@ Georgiana sunt unele serii care nu respecta aceeasi idee, dar asta se leaga putin, personajele principale de aici apar si in primul volum

Unknown spunea...

@Romina Gianina

Inteleg la ce te referi.

Unknown spunea...

@Georgiana eu oricum mi-o iau , poate sa se lege, sa nu se lege cu volumul anterior

Jacqline spunea...

@Romina & Georgiana Nu am citit primul vol., deci nu stiu care este ideea de baza pe care merge autoarea, dar din descrierea acestui vol. asta a reiesit. E dragut totusi daca pastreaza aceeasi nota in ambele romane :)

Unknown spunea...

@Romina Gianina

Eu inca nu stiu ce sa zic, am atatea carti de cumparat ( unele sunt datorate recenziilor Madalinei) incat chiar am nevoie de o prioritizare. Daca ar fi dupa mine, mi-as umple toata camera cu noutati.

Unknown spunea...

@ Georgiana stiu cum e si eu am atatea de cumparat insa mi-a placut tare mult primul volum incat nu ma pot abtine sa nu il iau si pe acesta

Unknown spunea...

@Romina Gianina

Cunosc senzatia, ni se intampla tuturor.