joi, 7 martie 2013

Sarutul Mortii (Vampirii din Morganville #8) de Rachel Caine

Cum se poate transforma o plimbare in minunatul Dallas intr-un adevarat cosmar.
De fapt este foarte simplu, dacă te gândeşti că însoţitorul grupului nu este altul decât durul Oliver, vampirul care nu cunoaşte mila.

Totul începe în momentul în care Michael Glass primeşte apelul telefonic pe care-l aşteptase de multă vreme. Talentul său a atras atenţia unui renumit producător muzical din Dallas, care vrea să-i înregistreze un disc demo și să-i organizeze câteva concerte, ceea ce înseamnă că pentru Michael începe o nouă viaţă.
Însă nu va călători singur. Îl vor însoţi prietenii săi umani: rebela Eve, deseori neînţeleasa Claire, şi curajosul Shane. Şi totul ar fi minunat dacă alături de ei nu ar fi prezent, în calitate de escortă, vampirul Oliver, nemuritoare mână forte. Cu un astfel de grup, să nu ne mirăm că plimbarea la Dallas se transformă într-o veritabilă aventură.

Şi, într-adevăr, primejdiile îi urmăresc la fiecare pas. Captivi în orăşelul Blacke, alături de oameni care-i urăsc si un sălbatic grup de vampiri nomazi, dornici să-şi ofere un ospăţ scăldat în sânge, Michael şi prietenii săi riscă să nu mai ajungă în Dallas la timp sau chiar niciodată.

15 comentarii:

ioana alexandra spunea...

off de cand tot spun ca ma apuc de seria asta, da nu gasesc timp..:(
multa lume o apreciaza, iar volumul opt e foarte asteptat de catre fani
imi place coperta:X am mai vazut-o si la alte carti, in strainatate

Unknown spunea...

N-am citit seria , dar vreau in curand sa o citesc , astept vreo oferta la pachet

deea s spunea...

nu prea imi place coperta prea seamana cu cea a vol 6:D insa deabia astept sa apara linkul de precomanda:D

Unknown spunea...

la un moment dat vroiam sa imi iau cartile de la bravo dar nu imi convine ca un volum are 2 parti...cartea e frumoasa si la fel si povestea

Andreea Cohen spunea...

Interesanta cartea la fel ca si celelalte . As vrea sa citesc toata seria, probabil la vara cand voi avea mai mult itmp liber ca sa citesc cartile care imi plac nu ceea ce ne da la scoala .

Unknown spunea...

Cand am vazut coperta acestui volum mi-am zis ca ea trebuia sa fie coperta ultimului volum din Georgina Kincaid, dar cand am aflat ca nu e asa am fost foarte dezamagita, dupa cum v-ati imaginat :)
In apararea mea trebuie sa mentionez ca tipa aceea apare cu un crucifix foarte dragut si parea oarecum simbolic avand in vedere lupata dintre bine si rau, conflictul privind existenta unei parti cenusii in aceasta lupta care a existat in seria lui R.Mead, dar c'est la vie :(
Sincer, as vrea sa vorbesc despre 'Vampirii din Morganville', dar din pacate nu am citit seria- stiu ca a aparut cu revista Bravo primele 4 volum, dar am preferat sa mai astept putin pentru a o achizitona in varianta hardcover de la Leda, astfel incat sa citesc toate volumele fara a astepta mai mult timp posibila aparitie cu Bravo a urmatoarelor volume :)
Imi place totusi ce se preconizeaza in volumul 8 cu gasca care pleaca spre Dallas pentru a inregistra un disc demo al prietenului lor Michael, pacat ca pe acest drum reusesc sa fie capturati in orasul Blacke impreuna cu oamenii care-i urasc si un grup de vampiri nomazi (bineinteles ca astfel incepe distractia, pentru noi cititorii cel putin :))) ) Oare, vampirul Oliver este chiar atat de ingrozitor pe masura parerilor grupului?

Cristina Criss spunea...

In sfarsit!! De cat timp astept volumul acesta.
Chiar imi era dor de Vampirii din Morganville si de toate regulile lor pentru oamenii din oras. Parca a trecut o vesnicie de cand a aparut volumul 7. :))
Imi place cum arata coperta volumului 8, iar povestea vad ca prinde contur in afara oraselului in care s-a petrecut pana acum actiunea. Bun, e ceva nou atunci.

Andreea Ilie spunea...

Inca nu am citit seria,dar sunt nerabdatoare sa o incep:D

Anonim spunea...

eu nu sunt fana adica nu am citit sertia dar ma bucur pentru etuziasmul pe care il vad aici odata cu vestea aparitiei acestui volum

ioana alexandra spunea...

@Roxana sa stii ca si mie mi-ar fi placut ca aceasta sa fie coperta ultimului volum din Georgina. adica, se potrivea:)
oricum, este frumoasa si se potriveste si cea aleasa de Leda.

Cristina Criss spunea...

@Roxana, Oliver este un personaj dat naibii la propiu. :)) Am citit primele 7 volume si nici acum nu sunt hotarata daca sa urasc sau nu personajul, este mai cameleonic asa. Intr-o clipa il vezi de partea binelui ca mai apoi sa se afle in tabara cealalta si invers. :))

Ade spunea...

Din pacate nu am apucat sa citesc aceasta serie cu toate ca am toate cartile in biblioteca.Am auzit si parari pozitive si negative despre aceasta serie..si cred ca o sa-i acord o sansa

Unknown spunea...

@Ioana- nu-i asa? Coperta este superba si s-ar fi potrivit perfect cu 'Dezvaluiri de Sucub' :)
Dar, nu sunt complet dezamagita, din moment si coperta aleasa de cei de la Leda este foarte frumoasa :)
@Cristina Criss- exact la o situatie de genul acesta ma refeream, in care Oliver are un caracter cameleonic- deci s-ar putea sa-i salveze pe eroii nostri din situatia periculoasa in care se afla sau sa-i ajute pe dusmanii lor sa-i ucida mai usor :)

ionutzk spunea...

o super carte ...o recomand tuturor

Anonim spunea...

Super a apărut vol.8 de cand îl aşteptam....: *