marți, 28 august 2012

Pe cuvant de spioana (Fetele Gallagher #2) de Ally Carter

După ce l-a urmărit (aplicând cele mai bune metode de operaţiuni sub acoperire), l-a cucerit şi apoi a trebuit să renunţe la primul ei prieten, Josh, tot ce-şi doreşte acum Cammie este un semestru liniştit, fără băieţi. (De altfel, cam aşa suna şi promisiunea făcută în faţa unui detector de minciuni într-un buncăr subteran secret al CIA!) Dar asta e mai uşor de spus decât de făcut când eşti elevă la cea mai bună şcoală din lume pentru spioane, Colegiul Gallagher pentru Tinere Excepţionale.

Şi deşi Cammie are un I.Q. de geniu, tot mai există unele lucruri pe care nu le ştie. De pildă: oare fostul ei prieten o să-şi aducă vreodată aminte de existenţa ei? Cât de mult va trebui ea să plătească pentru ceea ce a făcut în semestrul trecut? Şi, cea mai importantă întrebare dintre toate: de ce se poartă mama ei atât de ciudat?

În ciuda celor mai bune intenţii ale lui Cammie de a fi o elevă normală, se pare că pericolul o însoţeşte mereu. După ce este învinuită pentru o breşă de securitate care pune în primejdie statutul ultrasecret al şcolii, Cammie şi prietenele ei află că şcoala lor urmează să găzduiască nişte musafiri misterioşi, nume de cod: Blackthorne.

Şi, în curând, fetele se strecoară prin pereţi şi coridoare secrete, montează microfoane şi dispozitive de urmărire şi iau amprente pentru a afla adevărul despre Blackthorne şi pentru a o disculpa pe Cammie. Chiar dacă au încredere în talentele lor de spioane, de data asta ţintele sunt mai dificile (şi mai sexy!), iar miza pentru inima lui Cammie, şi iubita ei şcoală, mai uriaşă ca niciodată.

4 comentarii:

Cristina Criss spunea...

Zilele acestea am inceput sa citesc din primul volum si sper sa fie o carte buna, care sa ma determine sa ii cumpar si continuarea. Deocamdata ma acomodez cu povestea si stilul de scris al autoarei.

Anonim spunea...

An citit prima carte (ieri) şi a fost super! De abea aştept următoarea carte. A fost atât de interesantă, încât nu m-a lăsat inima să o las din mână.

Jacqline spunea...

Coperta acestui vol. mi se pare cea mai draguta :D
Abia astept sa il citesc :)

Unknown spunea...

Am o colega innebunita dupa serie, eu inca nu le-am citit...