luni, 21 mai 2012

Jurnalele Vampirilor Vanatorii: Fantoma de L.J Smith

Fantoma, volumul 1 din ciclul Vanatorii, seria Jurnalele Vampirilor, volumul 8, creată de L.J. Smith.

Elena este in primejdie. Amenintata de o aparitie sumbra venita din lumea de dincolo, ea nu poate fi protejata decat de cei doi frati Salvatore, Stefan si Damon.

Elena Gilbert şi prietenii ei au luptat împotriva spiritelor malefice şi au reuşit să salveze orăşelul Fell’s Church, dar cu un preţ foarte mare: viaţa lui Damon Salvatore.
Cândva, Damon se luptase crâncen cu fratele lui, vampirul Stefan, să câştige inima Elenei. Cum Damon a dispărut, Elena şi Stefan pot fi în sfârşit împreună. Şi-atunci, de ce Elena visează în continuare la Damon?
În timp ce sentimentele ei faţă de Damon devin tot mai profunde, Fell’s Church e bântuit de o apariţie sumbră. Elena ştie cum este în iad, dar un asemenea demon nu a mai văzut niciodată. Singurul lui scop este s-o omoare pe Elena şi pe cei dragi ei.

Dragă Jurnalule,
SUNT ACASĂ! Nici nu îndrăznesc să cred, dar iată-mă aici!
Întregul Fell’s Church are şansa unui nou început. Dar, cu excepţia mea şi a prietenilor mei apropiaţi – Meredith, Bonnie, Matt, dragul meu Stefan şi doamna Flowers – nimeni altcineva nu ştie că viaţa nu s-a mai scurs ca de obicei de la Ziua Oraşului încoace.
Am reuşit! Am salvat pe toată lumea!
Pe toţi, cu excepţia lui Damon…
Ceea ce e ciudat – de fapt, ridicol – este acest sentiment de speranţă care se naşte în adâncul meu. Şi dacă, îmi tot spun, şi dacă de fapt, cumva, Damon n-a murit?
Şi apoi speranţa se destramă, pentru că el e mort, şi trebuie să accept asta. Dacă vreau să rămân puternică, nu mă pot minţi singură.
Dar speranţa mi se furişează din nou în suflet. Şi dacă…?
Elena

Pentru ultimele informaţii privind seria Jurnalele Vampirilor, vizitaţi www.vampirediaries.com.

Cartea are formatul 13 x 20 cm, cartonată, 448 pagini, preţ: 39,90 lei. La precomandă beneficiaţi de reducerea de 25% şi de transportul gratuit, data de aparitie: 1 iunie 2012.

SURSA.

10 comentarii:

Andrei spunea...

Imi place foarte mult seria si serialul

Darkflayer spunea...

Abia astept sa apara.

Unknown spunea...

Coperta e superba; simpla si frumoasa

Cristina Criss spunea...

Coperta este in genul primelor 4 volume cu jumatatile de fata :D mi se pare draguta si ma bucur ca va aparea de ziua copilului, un cadou frumos vom avea :D

Crina|| booktwist_ spunea...

N-am citit seria asa ca o sa zic pas, insa e bine ca apare pentru restul cititorilor.

Jacqline spunea...

M-am oprit la al treilea volum si nu stiu cand ma voi apuca si de urmatoarele.
Probabil ca la un moment dat o sa mi-l achizitionez si pe acesta :)

Malina Rosca spunea...

cartile astea nu mai snt scrise de aceeasi autoare ci de un autor anonim.......asa ca nu le voi cumpara! din respect pt L.J.Smith care a fost concediata la propriile ei carti!!!

Madalina spunea...

@Malina, Jurnalele lui Stefan sunt scrise tot de o alta autoare, la fel si volumul 4 din Cercul Secret si sunt sigura ca cel putin Jurnalele lui Stefan tot le-ai cumparat.
Cred ca daca suntem putin sinceri putem recunoaste ca L.J nu prea mai facea o treaba buna, daca tinem cont de ultimele volume din JV. JS mi s-au parut mult mai frumoase si sunt sigura ca la fel va fi si acest volum.
Daca nu doresti sa mai cumperi seria e alegerea ta, dar eu as zice sa-i dai o sansa noului autor inainte de a te pronunta.

Alexandra Ioana spunea...

sunt uimita :O
nici n am crezut ca o sa se scoata continuarea la seria Jurnalele vampirilor,chiar daca autoarea numai e aceeasi,eu am tot ciclu si o sa.l iau si acest volum,imi place foarte mult seria si serialul de asemenea.

Unknown spunea...

Ar fi si pacat sa ma opresc din citit doar pentru ca autoarea nu este aceeasi. Eu nu vreau sa am seria incompleta si sa ma gandesc 'ce-ar fi daca?' sau alte lucruri. Niciodata sa nu spui niciodata, nu? Poate ca volumul acesta este intr-adevar bun