miercuri, 15 februarie 2012

Nascuta la Miezul Noptii (Shadow Falls #1) de C.C Hunter

Kylie Galen e o adolescentă ca oricare alta, are probleme cu părinţii, nu face parte din grupul fetelor populare din liceu, iar iubitul a părăsit-o pe nepusă masă.
De parcă viaţa nu i s-ar fi părut suficient de complicată, este urmărită pretutindeni de un bărbat pe care doar ea se pare că-l poate vedea.
Într-o seară, Kylie ia parte la o petrecere unde lucrurile nu decurg deloc cum ar trebui, iar asta îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

Mama ei o trimite la Shadow Falls,o tabără pentru adolescenţi cu probleme. Însă la doar câteva ore după sosire, devine evident că toţi colegii ei au mai mult decât nişte simple „probleme”. Aici, în Shadow Falls, vampirii, vârcolacii, metamorfii, vrăjitoarele şi zânele se antrenează umăr la umăr, învaţă să-şi stăpânească puterile, să-şi controleze magia şi să trăiască în lumea normală.
Kylie nu a simţit niciodată că aparţine acelei lumi, dar, cu siguranţă, locul ei nu este nici aici, alături de o grămadă de ciudaţi paranormali. Sau este oare? Aceştia insistă că face parte dintre ei şi că a fost adusă în tabără dintr-un motiv anume.

De parcă viaţa ei n-ar fi şi aşa suficient de complicată, intră în scenă Derek şi Lucas. Derek vine din neamul zânelor şi este hotărât să devină iubitul lui Kylie, iar Lucas este un vârcolac teribil de arătos, de care Kylie e îndreptăţită să se teamă. Derek şi Lucas sunt cât se poate de diferiţi, însă amândoi au o puternică influenţă asupra ei.
Cine îi va câştiga oare inima? Şi pentru cât timp?
Deşi Kylie nu este sigură pe mai nimic, un lucru devine dureros de clar ,locul ei e în Shadow Falls.

RECENZIE.
Nascuta la Miezul Noptii este un volum fermecator si captivant care te cucereste de la primele pagini. Am adorat tot ce e legat de Kylie si fiintele supranaturale din tabara Shadow Falls si astept cu narabdare al doilea volum al acestei serii superbe.
Kylie este o adolescenta aparent obisnuita, care nu a reusit niciodata sa se integreze prea bine. Singura ei prietena, Sara, este mai tot timpul preocupata de propria persoana, desi, acum ca Trey a parasit-o pe Kylie, bunica ei a murit, iar parintii ei divorteaza, aceasta ar avea si ea nevoie de cineva alaturi. In plus, un barbat misterios, in uniforma militara, o urmareste peste tot si nimeni nu pare sa-l vada in afara de Kylie.
De parca sedintele cu psihologul ei nu ar fi de ajuns, dupa o petrecere oprita de sosirea politie, Kylie e trimisa de mama ei in tabara Shadow Falls, o tabara pentru adolescenti cu probleme.
Inca de la urcarea in autobuzul care o duce in tabara, Kylie isi da seama ca noii ei colegi nu sunt tocmai adolescenti obisnuiti ,iar dupa ce ajunge acolo, adevarul e si mai incredibil decat se astepta.
Se pare ca noii ei colegi de tabara sunt toti fiinte supranaturale, de la varcolaci, vampiri si vrajitoare pana la zane si metamorfi. Singura problema, cu exceptia faptului ca noile ei colege de cabana sunt o vampirita artagoasa numita Della si o vrajitoare impulsiva pe nume Miranda, e ca, Kylie nu crede absolut deloc ca ea ar fi speciala, cu atat mai putin o fiinta supranaturala. Asa ca in timp ce ceilalti supranaturali invata sa-si controleze si dezvolte puterile, Kylie incearca sa descopere daca este si ea cu adevarat o fiinta magica (ea spera ca nu) si ce secrete ascund parintii ei despre descendenta ei.
In plus, barbatul misterios continua sa o urmareasca, iar directoarea taberei, Holiday, o zana, ii dezvaluie lui Kylie ca acesta este o fantoma care are nevoie de ajutorul ei. De parca asta nu ar speria-o destul, Kylie il descopera printre colegii de tabara si pe atragatorul varcolac Lucas, cel pe care-l banuia cand era mica de uciderea pisicutei ei.
Ei bine, din cate stie Kylie, varcolacii ar putea foarte bine sa nu manance doar pisicute. Singura problema e ca teama ei fata de Lucas incepe sa semene tot mai mult cu atractie, iar Derek, un fee fermecator care-i aminteste uneori de fostul ei iubit, devine tot mai cuceritor si pare sa fie intotdeauna aproape cand are nevoie de el. De parca sa se decida pe care dintre cei doi baieti il place mai mult nu e destul de dificil, o amenintare incepe sa planeze asupra taberei, iar Kylie nu se simte deloc in siguranta.
Daca vreti sa aflati ce este Kylie cu adevarat, ce se va intampla cu cei doi baieti, Derek si Lucas, dar si cine incearca sa inchida tabara si vrea sa-i faca rau lui Kylie, cititi primul volum din incantatoarea serie Shadow Falls.

20 de comentarii:

ioana alexandra spunea...

imi place coperta si mabucur ca au pastrat-o!!

Zipy spunea...

Are farmecul ei coperta..paranormala;)
Imi place ideea si trailerul!!

Darkflayer spunea...

coperta mi se pare super

giddusadik spunea...

Pare foarte interesanta, iar coperta este si ea frumoasa.

Geanina spunea...

Nu aveam idee ca acesta carte va fi publicata in Romania. :o:o
Uite un personaj principal care sa nu fie populara, pe culmea succesului sau sa aiba cel/cea mai tare iubit/iubita.
Imi place mult poveste cartii, nu am mai citit de mult timp o carte cu varcolaci.<3

Unknown spunea...

i am absolutely in love with this book!

Oanaaa. spunea...

Am ratat precomanda.. sper sa o castig prin vreuun loc. Daca nu, mi-o cumpar!:x

JustLaugh spunea...

..abia astept sa o citesc!!!:X..am auzit atatea pareri bune despre ea:D

Ade spunea...

E superba cartea

Unknown spunea...

Am citit cartea si e superba. Pacat ca Lucas pleaca. Ma bucur ca am pastrat coperta. Urmatoarele sunt si mai frumoase.

Unknown spunea...

Sper sa o cumparati toti. Merita!!!

Jacqline spunea...

Vreau si eu sa o citesc :D
Imi place descrierea si am citit numai pareri pozitive despre ea :)

Ade spunea...

Vreau sa o citesc!! :X coperta e superba

Zipy spunea...

Gata, mi-am schimbat parerea despre carte in una buna, bineinteles:)

Unknown spunea...

E super draguta...Fetelor o sa va indragostiti de Lucas

Jacqline spunea...

Imi place ca tipa din carte e o adolescenta obisnuita :)
Te cam face sa-ti para rau ca are atatea probleme...

JustLaugh spunea...

am reusit sa o citesc!!:D.... am terminat-o in 2 zile..:))..si m-a enervat ca s-a terminat fara sa aflu ce e mai important..:))..si pana apare celalalt vol..mai e:(..

Unknown spunea...

Acelsi sentiment l-am avut si eu.

Unknown spunea...

Plus ca se afla originea ei tocmai in al treilea volum; sper sa nu ma insel.
Eu il vreau pe Lucas inapoi

Unknown spunea...

Au fost prea putine scene cu el