duminică, 30 noiembrie 2014

Castigatoarele concursului de fidelitate

Castigatoarele concursului de fidelitate sunt:

Stan Georgiana a postat 142 comentarii si a ales Daca as ramane
Romina Geanina a postat 101 comentarii

Romina, ai ales Daca as ramane, care a fost castigata de Georgiana, deoarece a postat cele mai multe comentarii. Iti voi trimite celalalt volum aflat in concurs, A Werewolf in Manhattan.

Felicitari castigatoarelor si lectura placuta ^_^

Pe pozitia urmatoare s-a clasat Alexa Ioana (59 comentarii)

Va multumesc tuturor pentru comentarii :) In luna decembrie, veti putea participa la un nou concurs pentru cei mai fideli comentatori, precum si la un concurs de sarbatori.

Castigatoarele sunt rugate sa trimita un mail la adresa madalinacionca@yahoo.com cu datele personale (nume, prenume, adresa si numarul de telefon).
Daca in termen de 7 zile, una dintre castigatoare nu-si revendica premiul, urmatoarea persoana din lista va fi desemnata castigatoare.

6 comentarii:

Unknown spunea...

Felicitări! Mă bucur pentru voi.

Unknown spunea...

Multumesc frumos, abia astept sa citesc aceasta carte.

alexa ioana spunea...

felicitari fetelor !!! :*
lectura placuta

Unknown spunea...

multumesc frumos , felicitari Georgiana dar si tie Alexa ! Va pup

Praf de stele spunea...

Felicitari, castigatoarelor!! :*

kayla spunea...

Câteva ore au fost suficiente pentru DR.AKHERE pentru ca iubitul meu să-și schimbe mintea și să se întoarcă la mine. Mulțumesc DR.AKHERE pentru munca minunată pe care mi-ai făcut-o când iubitul mi-a rupt inima. DR.AKHERE a reușit să-mi aducă iubitul meu care a plecat de trei săptămâni înapoi la mine în câteva ore în care l-am contactat. Contactați DR.AKHERE pe Akheretemple@yahoo.com sau mai bine încă puteți da DR.AKHERE un apel sau Ce APP pe +2348129175848 pentru o mai bună înțelegere a ceea ce am spus despre el .. Nu există nici o altă persoană care să vă poată repara relația sau problema căsătoriei decât DR.AKHERE