luni, 2 aprilie 2012

Castigatoare concurs fidelitate

Multumesc editurii Leda pentru aceste carti superbe si pentru tot sprijinul acordat.
Multumesc si vizitatorilor acestui blog care m-au surprins placut in ultima saptamana si care au fost mai activi ca niciodata :) .Am decis sa aleg 5 castigatori si sa introduc in concurs si volumele Orasul de Sticla si Caderea.

Castigatoarele concursului sunt:
Cristina cu 702 comentarii, a ales volumul Chimie Perfecta
Oanaaa cu 414 comentarii
Just Laugh cu 283 comentarii
Ade cu  238 comentarii
Jacqline cu 225 comentarii

Deoarece atat Oanaaa cat si Just Laugh ati ales tot Chimie Perfecta, va rog sa va alegeti un alt volum dintre cele patru disponibile:
Elixirul Vietii
Printul Mecanic
Orasul de Sticla
Caderea
Celelalte doua castigatoare isi pot alege volumul dorit dupa ce vor alege Oanaaa si Just Laugh.

Castigatoarele sunt rugate sa trimita un mail la adresa madalinacionca@yahoo.com cu datele personale (nume, prenume, adresa si numarul de telefon). Daca pana in data de 8 aprilie nu primesc datele uneia dintre castigatoare, cartea care nu a fost revendicata,va reintra in urmatorul concurs.
Luna viitoare puteti participa la noi concursuri, inclusiv un nou concurs pentru cei mai fideli comentatori ai blogului.

Deoarece la acest concurs am intampinat probleme cu regulamentul, mentionez ca la urmatorul concurs de acest gen, participanti nu pot posta mai mult de un comentariu pe postare, exceptand comentariile postate ca raspuns la o intrebare sau discutiile dintre voi despre carti. De asemenea vor fi luate in considerare doar comentariile de la volumele postate incepand de maine pe blog. 

17 comentarii:

Oanaaa. spunea...

Hehe :) eu nu pot sa aleg alte volume.. m-am inscris numai pentru Chimie Perfecta .. pe restul le am cumparate

Oanaaa. spunea...

Aleg Printul Mecanic.. daca este:d

Darkflayer spunea...

Felicitari fetelor

Darkflayer spunea...

Mada cred ca la urmatorul concurs ar fi drept pentru toata lumea sa nu se faca conversatie la postari .Pentru asta adaugi un chat si acolo se poate vorbi oricat.Daca vor mai multe comentarii lasate de aceeasi persoana la o anumita postare si continutul este aproximativ acelasi ar trebui luat in considerare decat un singur coment.Asa fiecare ar comenta non stop ca sa castige.Sper sa nu supar pe nimeni cu parerea mea,insa cred ca asa este corect.
Felicitari Mada pentru blog.

lifemeanscolour spunea...

Felicitari tuturor!Madalina,daca concursul de fidelitate incepe maine,comentariile din ce luni vor fi luate in considerare?De pe tot blogul sau doar din martie si pana in prezent?

JustLaugh spunea...

aleg Elixirul Vietii...pentru ca toate cartile le am in afara de Chimie Perfecta si Printul Mecanic:D dar au fost alese deja.....iar la celalalt concurs la care am castigat aceasi carte am schimbat cu altceva:D..Multumnesc:*

Ade spunea...

Si eu vreau Elixirul Vietii...am celalalte carti si nu-mi mai trebuie.Daca nu se poate sa faci rost atunci poti sa cedezi locul meu altui concurent :D Multumesc.

Jacqline spunea...

Ok. Atunci eu aleg Instrumente mortale: Orasul de sticla

Madalina spunea...

@Ade, am doar un exemplar din fiecare volum pentru concurs. Nu pot face rost de altul. Daca vrei iti pot trimite Caderea si poti face schimb cu un alt castigator de la un alt concurs, care isi doreste acest volum, cum spunea Just Laugh ca a facut :).

@lifemeanscolour, daca ar incepe maine concursul ar fi luate in considerare doar comentariile postate incepand de la incheierea ultimului concurs de acest gen. Bineinteles, comentariile de la noile postari, nu de la postari mai vechi.

@Darkflayer, la urmatorul concurs de acest gen vor fi permise maxim 5 comentarii/zi. Astfel nu vor mai exista probleme nici cu widgetul, nici cu postatul a 100 de comentarii/zi in termen de cateva zile.
Vizitatorii ca tine, care intra zilnic sa posteze comentarii nu vor avea probleme, in schimb cei care posteaza doar pe timpul desfasurarii concursului nu cred ca vor mai avea timp sa comenteze la toate postarile. Vreau ca astfel sa previn certurile neplacute si blocarea widgetului.
Participantii vor putea comenta la o postare doar daca raspund la o intrebare sau discuta cu alti vizitatori despre subiectul postarii.
Din pacate nu o sa pun un chat pe blog pentru ca anul trecut, cand aveam unul, trebuia sa intru frecvent sa sterg comentariile nepotrivite sau cu injurii ale unor anonimi.

Darkflayer spunea...

Inteleg Mada.Este blogul tau si tu decizi ce o sa faci.Succes in continuare.:*

Ade spunea...

Bine atunci...e ok Caderea ms Mada :X

Madalina spunea...

Multumesc, Darkflayer :).

Ok, Ade :). Atunci maine expediez coletele :).

Emily's Madness spunea...

Felicitari castigatorilor^_^

Unknown spunea...

Multumim, Emily.

Ade spunea...

Am primit cartea.Multumesc mult! :*

Madalina spunea...

Multumesc ca m-ai anuntat :). Lectura placuta.

Sandy spunea...

Felicitari fetelor si lectura placuta!