joi, 20 octombrie 2011

Concurs Leda

Incepand de astazi puteti participa la un nou concurs organizat impreuna cu editura Leda.Puteti castiga unul din urmatoarele volume:
Pentru a participa la concurs,raspundeti la urmatoarea intrebare si mentionati ce carte va doriti sa castigati.

Care este personajul vostru preferat din seriile
sau cartile publicate de editura Leda sau Corint Junior?

Concursul se desfasoara intre 20 si 30 octombrie.Succes.
Multumesc editurii Leda pentru aceste carti superbe si pentru tot sprijinul acordat.

44 de comentarii:

Anonim spunea...

Unul dintre personajele mele preferatre este Rose din binecunoscuta serie "Academia Vampirilor".

giorgiana spunea...

persoanjul preferat din seria leda este Rose, din Academia Vampirilor.Imi place ca e curajoasa, feminina, desi stie sa se apere mai bine decat barbatii fara a fi mai putin femeie, imi place ca desi iubeste pe Dimitri,poate separa iubirea de scopul vietii ei, ca poate fi o prietena buna,capabila de sacrificii pentru a apara ceea ce crede ea ca e important.

GIORGIANA TURCU

giorgiana spunea...

cartea dorita: eve

Bonnie Ithil spunea...

Sincer sunt multe personaje care m-au fascinat si din cauza lor mi-am dorit sa recitesc cartea respectiva, dar unul care imi place mult si m-a facut sa citesc Academia Vampirilor de 2 ori sau sa recitesc de cel putin 10 ori un paragraf este Adrian Ivashkov, pentru replicile lui amuzante si pentru felul in care este vazut de celelalte personaje.
Cartea pe care mi-o doresc este Cantecele Serafimului:Dragostea si Raul de Anne Rice.

Enescu Sînziana spunea...

Pentru Vampirii din Morganville Carpe Corpus:

Personajul meu preferat este Rose Hathaway deoarece este un personaj foarte complex, ea are atat defecte cat si calitati, eroina din "Academia Vampirilor" nedevenind un kitch pe care majoritatea scriitorilor moderni il fac: eroul trebuind neaparat sa fie perfect. Gelozia, indisciplinarea si contanta "lupta cu legea" sunt defecte care o fac mai umana si care fac apartenenta cu cititorul mult mai usoara. Un alt atuu ar fi faptul ca desi este o luptatoare incredibila nu-si "uita" feminitatea iar felul in care priveste prietenia, in special pe cea care o are cu Lisa, o fac si mai placuta , daca asta este cu putinta.

Bivolaru George-Cristian spunea...

Unul dintre personajele mele preferatre este Claire Danvers din seria VAMPIRII DIN MORGANVILLE.
Cartea dorita: Cele Noua Vieti ale lui Chloe King:Caderea de Liz Braswell

GFC: Bivolaru George-Cristian

Andreea spunea...

Unul dintre personajele mele preferatre este Shane din seria Vampirii din Morganville
Carte dorita Vampirii din Morganville Carpe Corpus

Mirela spunea...

personajul meu favorit e jace...din instrumente mortale cartea: caderea

ioana alexandra spunea...

castigatorii se aleg pe baza raspunsurilor sau prin random??

Geanina spunea...

personajul preferat: Chloe:)
Carte dorita: Patimi de sucub

Madalina spunea...

@Ioana Alexandra:cele mai interesante raspunsuri vor fi premiate :)

Muneca Chucky spunea...

Sunt mult prea multe personaje ce pot sa le aleg si de la care am invatat cate ceva:-Dimitri Belikov(Academia vampirilor)-am invatat ca loialitatea si dragostea pot merge excelent mana in mana si orice s-ar intampla va face orice sa apere ce are mai de pret.
Rose Hathaway(Academia Vampirilor)-pentru ca prietenia si dragostea pot ajunge la un compromis si sa le ai pe amandoua in viata fara sa se bata cap in cap.
Si nu in ultimul rand un personaj mai tanar ca restul celor amintite dar care m-a invatat ca curajul te poate face un om mare,iar soarta ce ti-a fost scrisa trebuie sa o accepti ca atare si nu ai ce sa ii faci,acel personaj este Thomas Ward din Ucenicul vraciului.
Cartea care mi-o doresc este:Blestemul din swoon sau Eve.

Succes tuturor participantilor!

Diana Andreea spunea...

Am o multime de personaje preferate dar cel mai mult imi place Damon Salvatore din Jurnalele Vampirilor.Mi-am dat seama ca oamenii chiar se pot schimba din cauza unei iubiri,ca pot sa isi dea viata pentru ea si sa lupte.M-a invatat ca un om poate fi curajos,ca poate invinge orice obstacole.Pur si simplu m-a fascinat personajul lui si cum se imbina rautatea si bunatatea pentru ceva frumos.Datorita acestor carti mi-am descoperit pasiunea pentru citit si pot sa spun ca sunt chiar dependenta daca nu citesc cel putin 20 de pagini pe zi dar mai ales personajul sau demn si curajos m-a facut sa devin asa.Mi-a placut ca totusi nu s-a lasat infrant de decizia pe care a luat-o Katerine si a mers mai departe.
Cartea pe care mi-o doresc mult si ar fi un cadou perfect pentru ziua mea care e peste 9 zile ar fi:Cele 9 vieti ale lui Chloe King sau Blestemul din Swoon.Daca ti-a placut raspunsul meu e la alegere intre cele 2 carti care vrei tu.Iti multumesc pentru aceasta sansa organizand acest concurs:).

Nicoleta spunea...

Personajul meu preferat este Rose Hathaway, care deţine rolul principal în seria Academia Vampirilor.
Am îndrăgit-o din prima clipă deoarece era în stare să sacrifice orice, inclusiv viaţa sa, pentru cea mai bună prietenă a ei,Lisa. De asemenea am admirat-o pentru dragostea sinceră pe care i-o purta lui Dimitri. Chiar şi atunci când el a devenit strigoi, ea nu a încetat nici o clipă să-l iubească, iar acest fapt mi se pare demn de admirat.
Mi-aş dori să câştig : Patimi de Sucub.

lala spunea...

Personajul meu preferat este Derek din "Fortele raului absolut".
Cartea dorita este: Cantecele Serafimului:Dragostea si Raul de Anne Rice

Andree Sma spunea...

Personajul meu preferat de la editura leda este Rose Hathaway di seria Academia Vampirilor!
Carte:Eve de Anna Carey
GFC:Andree Sma

Ghanda spunea...

Personajul meu preferat dintr-o serie Leda este Derek Souza din "Fortekle Raului Absolut" de Kelley Armstrong.

La inceput, e unul dintre cele mai antipatice personaje, insa tocmai de aceea e usor de indragit, pentru ca poti vedea clar schimbarea care are loc in el pe masura ce actiunea evolueaza si pe masura ce trece de la stadiul de adolescent la cel de varcolac cu drepturi depline, invatand daca nu sa-si controleze, macar sa-si inteleaga instinctele.
De asemenea, la Derek am admirat mereu fidelitatea, acel spirit "de haita" care il face cel mai bun protector al lui Chloe. Totusi, Kelley a reusit sa creeze un personaj uman, deci imperfect, asa ca e foarte usor sa ajungi sa-i detesti spiritul de sacrificiu, care apare in cele mai nepotrivite momente. Insa izbucnirile lui fac deliciul cartii, din punctul meu de evedere, asa ca e de departe personajul meu preferat.

Pentru cartea Eve de Anna Carey.

Diana Gavrila spunea...

Personajul meu favorit din cartile/seriile publicate de editura Leda este Cassie Black din "Cercul Secret".
Cartea dorita: Eve de Anna Carey.
Multumesc.

Geo. spunea...

Carte dorita : Carpe Corpus de Rachel Caine

Personajul meu preferat din seriile de la Leda...hm, sa ma gandesc...
Optez pentru Seth Mortensen din Georgina Kincaid.
Seth este genul de personaj timid si total diferit de persoanele din viata reala. (Desigur, mai exista si in realitate persoane din acestea, doar ca le gasim mai greu).
Are o capacitate de intelegere extraordinara, mai ales cand a aflat ca Georgina este sucub. El a acceptat-o asa cum este si a demonstrat ca iubirea se claseaza mai presus de alte lucruri. Cu toate acestea, el este in evolutie. Pe parcursul seriei afla mai multe lucruri care-l determina sa ia anumite decizii care pot rani persoana iubita.

Naddawi spunea...

Personajul meu preferat... hmm, sunt atat de multe carti si personaje bune! Cred ca am sa aleg Tessa Gray din seria 'Instrumente Mortale' de Cassandra Clare. Este atat de curajoasa, o calitate intalnita mai rar la eroinele cartilor. Este si desteapta, iar iubirea ei pentru Will este foarte frumoasa.

Naddawi spunea...

Cartea dorita: 'Eve' de Anna Carey

Raluca Tudoras spunea...

Doresc cartea Cantecele Serafimului:Dragostea si Raul de Anne Rice
Personajul preferat: Elena din Jurnalele vampirilor

Cristina spunea...

Personajul meu preferat este eroina seriei "Fortele Raului Absolut", Chloe Saunders. Imi place faptul ca nu se da batuta, este creativa si are o putere incredibila de a trezi sufletele celor morti fara ritualuri. Desi este la o varsta destul de frageda, are un strop de femininitate si un mod unic de a gandi si de a interpreta lucrurile.

Cartea dorita: Cele noua vieti ale lui Chloe King de Liz Braswell

Ila spunea...

Personajul preferat este Chloe Saunders din Fortele raului absolut

carte dorita: Cele noua vieti ale lui Chloe King

Anonim spunea...

Personajul meu preferat este Damon Salvadore din Jurnalele Vampirilor si
cartea pe care o aleg este: Cele noua vieti ale lui Chloe King

Carmine spunea...

Personajul meu preferat se regaseste in seria Fortele Raului Absolut si este intruchipat de Chloe Saunders

Imi doresc: Blestemul din Swoon

Andreea spunea...

Nume: Andreea Puf
Personajul preferat este Clary din Instrumente Mortale.
Imi doresc: Blestemul din Swoon

Darkflayer spunea...

Personajul meu preferat este Damon Salvatore pentru ca este mereu imprevizibil,seducator.

Nume:Vircan Issabel
GFC:Darkflayer

Dana spunea...

Personajul meu preferat este Rose Hathaway , eroina seriei “Academia Vampirilor” . Mi-a placut personalitatea ei din primele pagini ale cartii! Personajul este unul extrem de complex, care prin faptele sale pline curaj te face sa te indragostesti imediat de carte!
Marturisesc ca nicicand nu am mai intalnit un personaj atat de curios si neastamparat , dar si feminine, care reuseste sa cucereasca prin sinceritatea debordanta , dar si prin simtul umoarului foarte dezvoltat!
Consider ca una dintre putinele personaje , pe care eu le consider un adevarat model de urmat, care fara sa fie “fara cusur” , reuseste sa-ti acapareze inima ca un paianjen ce-si tese panza plina cu mister. Desi rebela si neastamparata , Rose reuseste sa dea o noua definitie cuvantului prietenie , demonstrandu-ne ca poti sa te simti implinit si atunci cand iti sacrifici viata pentru o persoana care reprezinta intregul tau univers , o oaza de incredere careia sa te deschizi ca un boboc scaldat de lumina diminetii , un prieten.
De la Rose am mai invatat si ca nimic nu trebuie lasat asa cum ti-l face soarta , trebuie sa te lupti pentru ceea ce doresti indiferent de consecinte. Prin intermediul ei am simpit fiorii primei dragoste , invatand ca trebuie sa faci absolut orice , sa te lupti cu oricine , chiar si cu moartea , pentru a fii alaturi de persoana iubita !
Cred ca personajul Rose Hathaway e unul dintre putinele modele care te invata cu adevarat sensul adevarat al vietii si motivul pentru care s-o traiesti , reusind prin cuvinte simple , dar pline de adevar sa-ti transmita mesaje puternice.

Nume : Brasoava Dana Stefania
Gfc: Dana
Carte dorita :Blestemul din Swoon de Nina Malkin

andra lavander spunea...

personajul meu preferat este Damon Salvator din Jurnalele Vapirilor. desi incearca sa para rece si dur, jucand rolul baiatului rau, sufletul ii este mistuit de sentimente profunde si sincere. Stie sa iubeasca, este una din cele mai mari calitati ale sale, dar si un defect. Ramane fidel iubirii pentru Katherine mai bine de 100 de ani si in tot acest timp nu renunta la speranta ca o a revedea. Cand o intalneste pe Elena se indragosteste iremediabil de ea si este capabil de orice in numle iubirii. Sentimentele nutrite pentru Elena sunt mistuitoare, ii tulbura linistea transformand-l intr-un alt om, mai bun, mai sincer, mai loial. Sa te indragostesti e usor si sa lupti pentru iubirea impartasita este firesc, dar sa stii ca nu ti se raspunde la iubire cu iubire si totusi sa fii constient ca va ramane in inima ta pana la ultima bataie, pana la ultima farama de aer care iti ajunge in plamani. Sa ai chipul ei in fata ochilor de fiecare data cand incerci sa dormi, singurul gand al vietii tale sa fie ea si totusi sa stii ca nu va fi niciodata a ta. Cel mai greu este sa ai persoana iubita langa tine si sa fii constient ca nu-ti va apartine nicicand este cel mai dificil. Dar el traieste cu deurerea atata timp cat Elena este fericita. Isi sacrifica fericirea pentru fericirea ei, ar putea sa o obilge sa-l iubeasca, dar nu o face pentru ca atunci cand iubesti pe cineva trebuie sa-l lasi liber.
cartea aleasa:carpe corpus sau blestemul din swoon

Anonim spunea...

Este o alegere tare dificila, sunt atat de multe personaje care imi plac.
Preferatul este Jerome, seful Georginei Kincaid, mi se pare genial creionat de Richelle Mead. Imi place grija lui fata de "lighioanele" nemuritoare din subordine si ma impresioaneaza faptul ca a "cazut", a devenit din inger demon, pentru ca s-a indragostit de o femeie.
Oana
Cartea dorita: Eve.

Miha:D spunea...

Buna intrebare. Dar sincera sa fiu imi place la nebunie de Chloe. Chloe Saunders din seria Fortele raului absolut de Kelley Armstrong, carti tiparite de editura Leda.
Imi place foarte mult de Chloe pentru ca este destul de apropiata de varsta mea si este foarte bine conturata. Am vazut multe asemanari intre noi doua, poate si asta m-a atras la ea, dar cel mai mult mi-a placut ca autoarea a descris-o foarte ,,real'' daca pot sa spun asa. Gandeste de doua ori inainte sa faca ceva, iar prietenii si familia sunt din perspectiva ei si a mea pe primul loc. Cartea pe care mi-ar placea sa o castig si ar fi Blestemul din Swoon de Nina Malkin

RRoxana spunea...

Carte dorita: Dragostea si Raul.
Personajul meu preferat este Sookie, protagonista seriei Vampirii Sudului. Daca ar exista o Sookie in realitate, as face TOT posibilul pentru a o intalni. E un fel de mentor, care m-a invatat cum sa reactionez si cum sa ma comport in situatiile limite, rar intalnite. Am ras impreuna cu ea, am plans cand plangea ea, si tot timpul mi se parea ca traiesc in lumea ei atunci cand am citit cartile True Blood.

Geanina spunea...

Madalina, sper sa nu fie nicio problema daca mai scriu un comentraiu. Am crezut ca se va alege prin tragere la sort.
Carte dorita: Patimi de sucub.

Personajul meu preferat este Georgina Kincaid. M-a cucerit chiar din prima carte fiind genul acela de fata dupa care orice baiat tanjeste. Este un demon sexy si elegant, atragand privirile oricarui muritor si reusind sa le absoarba energia. Daca ar fi reala Georgina ar cuceri inima orcarui baiat si ar fi modelul fetei perfecte.
Ce m-a fermecat la acest frumos sucub este faptul ca, desi poate avea orice baiat, ea se simte atrasa de Seth, un simplu scriitor. Daca ar fi sa ma aseman cu acest personaj nu cred ca as avea forta sa resping persoana iubita doar pentru a nu-i face rau. Cred ca acest lucru evidentiaza forta sa morala, poate ca isi doreste sa fie un simplu muritor si sa poata iubi, dar ea continua sa lupte. Sufletul sau este sfasiat deoarece nu poate nici sa il sarute pe barbatul iubit. Seth este o persoana extraordinara, o accepta pe Georgina, ii este alaturi la greu desi aceasta este un demon.
Richelle Mead reuseste sa-mi capteze atentia si admiratia cu acesta superba serie plina de dragoste, pasiune , crime , dar si tristete si regret. Extraordinara autoare mizeaza pe intruchiparea unei fiinte complexa , foarte puternica, frumoasa , ce tradeaza regrete prufunde.
Am citit primele doua carti si mi-au placut enorm! In continuare sper sa pot afla cum va decurge relatia dintre cei doi, imi doresc ca Georgina sa fie in contiunare puternica!

Vero234 spunea...

Personajul meu preferat este Alice Deane din seria Cronicile Wardstone. Imi place foarte mult pentru ca ne asemanam foarte mult.Este un amestec de bine si rau, de pericol si frumusete care cred ca descrie cel mai bine ceea ce este.Avem firi asemanatoare si sunt de acord cu toate deciziile pe care le-a luat pana acum.Si desi nu traiesc intr-o lume a spiritelor care umbla nestingherite, lumile noastre se aseamana mai bine decat ar parea.Dar cel mai important lucru este ca o inteleg pe deplin.si asta ma face sa o indragesc atat de mult.
Cartea pe care as dori-o este Dragostea si Raul.

Gheorghiev Alexandra spunea...

nume:Gheorghiev Alexandra Ioana
gfc:Gheorghiev
Personajul meu preferat este:Rosemary Hathaway din seria Academia vampirilor de richelle mead a editurii Leda.Rose este personajul principal al acestei serii,este o adolescenta in varsta de 18 ani,dhampir,gardianul si cea mai buna prietena a printesei moroi Vasilisa Dragomir,ultima ramasa din familia sa.Născută undeva la sfârșitul lui Martie, tânăra adolescentă acum în vârstă de 18 ani este o combinație între voință, bunătate și putere adăugându-se un strop de mândrie și impulsivitate.Aceasta adolescenta te face s-o iubesti din prima clipa,deoarece:este o buna luptatoare si ii apara pe cei pe care ii iubeste din tot sufletul si cu toata puterea ei,uneori chiar cu pretul vietii ei.Rose tine o legatura telepatica cu prietena ei cea mai buna,adica:îi poate pătrunde în minte și-i poate simții momentele de slăbiciune sau tristețe.Viata lui Rose se complica din momentul in care se indragosteste de antrenorul ei:Dimitri Belikov,un strigoi in varsta de 24 de ani.Se complica relatia lor pentru ca acesta o apara si pe prietena sa Lissa,dar Dimitri lupta pentru Rose pana in ultima clipa a vietii lui,si ajung sa se daruiasca unu,altuia.Este o serie superba,plina de iluzii,senzualitate,pasiune si multe lupte aprige.
Orice premiu este binevenit pentru mine,nu conteaza.

Larisa spunea...

Unul dintre personajele mele favorite este Chloe Saunders din seria Fortele raului absolut. Chloe este doar o adolescenta, aparent ca toate celelalte, asta pana cand descopera ca poate readuce mortii la viata. Faptul ca se descurca foarte bine cu abilitatea sa, chiar daca la inceput se sperie, dar apoi devine stapana pe sine si se descurca exceptional m-a determinat sa o clasific printre personajele mele favorite. M-am gandit ca daca eu as fi fost in locul ei, m-as fi speriat de moarte si probabil nu as fi avut atat curaj ca ea. Chloe, prin aventurile ei ne invata ca ceea ce ne sperie la inceput poate fi controlat prin propriile noastre forte si ne arata ca suntem stapanii propriului nostru destin.
Carte dorita: Eve de Anna Carey

Larisa spunea...

Scuze, am uitat sa mentionez mai sus ca ma numesc Motora Larisa si urmaresc blogul prin GFC cu numele Larisa.

Alexandra spunea...

Nume: Solnitaru Denisa Alexandra
GFC: Alecsa All


Personajul meu preferat.. As avea mai multe, pentru ca de fiecare data cand citesc o carte ma trezesc admirand anumite calitati ale personajelor principale. De fiecare data gasesc ceva ce mie mi se pare special, ceva ce face personajul respectiv diferit de orice altceva ce am citit pana atunci.
Preferata mea pana acum este Dru Anderson, protagonista seriei Altfel de Ingeri. Este un personaj interesant, diferit,puternic, care stie sa ia viata asa cum o primeste.
Ce m-a atras la Dru de la inceput a fost felul in care ea si-a trait viata. Vanand monstrii impreuna cu tatal ei. Asta nu e viata pe care o duce orice alta adolescenta normala. Nu oricine se trezeste dimineata si omoara creturi ce pun in pericol oamenii, nu oricine isi pune viata in pericol pentru cineva pe care nici macar nu il cunoaste.
Dar ea nu s-a dat batuta si a continuat sa-si ajute tatal asa cum a putut pana in momentul in care acesta a fost transformat in zombi.
O alta caracteristica a ei ce m-a marcat a fost dorinta de a supravietui, care s-a manifestat de la inceputul pana la sfasitul volumului. Dru a fost nevoita sa isi ucida tatal pentru a-si salva viata..oare cate persoane ar fi in stare sa faca asa ceva..Ea nu a cedat psihic desi va fi nevoita sa traiasca cu gandul asta toata viata . Ea a continuat sa tina fata pericolelor din ce in ce mai mari care i se asezau in cale, pentru ca batalia era departe de a se fi terminat.
A fost pusa in pericol si atacata mai mult decat o persoana normala ar putea si totusi nu a renuntat si a continuat sa lupte punandu-si viata in pericol, pentru ea si pentru Graves, noul ei prieten.
Este inteligenta, determinata, puternica si nu isi pierde niciodata speranta. She's awesome :)

Neagos Larisa spunea...

Imi place foarte mult sa citesc si este greu sa aleg dar cred ca cel mai mult imi place Chloe Saunders deoarece este doar o fata de 15 ani care incepe sa fada mortii si trece prin multe aventuri datorita puteri ei.Descopera ca este mai buna decat ceilalti necromati si este forte interesant acest lucru.
Doresc cartea:Eve de Anna Carey.

ioana alexandra spunea...

Personajul meu preferat este Dimitri Belikov din celebra si mult iubita serie Academia Vampirilor.
Din toate persoanjele principale masculine de pana acum Dimitri mi-a ramas cel mai bine intiparit in minte si in inima.
Este un persoanj complex, cu bune si cu rele ( ca tot omu’ aaa pardon, vampiru’:D), abil, inteligent, foarte romantic dar si malefic ( atunic cand este strigoi). Dimitri risca totul pentru binele si siguranta celorlalti, spunand ca ei au prioritate. Isi pune viata in pericol si chiar e pe punctul de a o pierde in atacul de la Sf. Vladimir, cand face tot posibilul sa salveze cat mai multe vieti, fara a-i pasa de consecintele pe care le-ar putea suferi el. Acela e si momentul in care pierde lucrul care ii e cel mai scump: sufletul. Prefera sa fie omorat decat sa-i raneasca pe cei din jur, sa devina un ucigas de vieti nevinovate, un adevarat monstru. Dupa ce Lissa il preschimba inapoi in dhampir, se invinovateste incontinuu pentru tot raul facut in timpul vietii lui de strigoi, se autodepreciaza si se indeparteaza de Rose crezand ca nu mai este capabil de sentimente pure, frumoase. Omoara din ce in ce mai multi strigoi, cu scopul de a renaste, de a indrepta raul facut. Desi este un tip aprig, dur, Dimitri este capabil si de iubire. Poseda un autocontrol remarcabil, o puternica stapanire de sine, are o daruire si o concentrare rar intalnite si este mereu devotat meseriei sale. Este rational si in cele mai ingrozitore momente si lupta sa-si pastreze autocontrolul cu Roza fata de care nutreste sentimente puternice e iubire. Incearca sa-si pastreze renumele dobandit si sa faca numai ce este corect. Pe cat e de dur si malefic in lupta contra raului, pe atat de pasional si romantic e fata de persoana iubita.
Lumea ar fi mai buna daca ar exista oameni ca Dimitri: corecti, care sa puna dreptatea pe primul plan, inteligenti si cu "coloana vertebrala"..
Daca as fi Rose, iar Dimitri ar fi langa mine,nu as mai avea nevoie de nimic. Simpla lui prezenta m-ar linisti si m-ar face sa ma gandesc ca lumea aceea perfecta,la care de multe ori am visat, in care nu exista rautate iar oamenii traiesc in pace, chiar exista.
Toate aceste lucruri, caracterul si felul lui de a gandi, impreuna cu modul in care ni-l prezinta Richelle in carte m-au facut sa-l numesc pe Dimitri Belikov personajul meu preferat.
doresc Eve sau Caderea sau Patimi de sucub:D ramane la aprecierea ta

Anonim spunea...

PERSONAJ PREFERAT?!!? Doamneee, in ce incurcatura mare m-ai bagat! Pur si simplu m-ai lasat fara cuvinte! Nu iti prea pot raspunde la aceasta intrebare, dar ma voi stradui, de dragul cartii "Blestemul din Swoon" de Nina Malkin pe care vreau sa o castig la acest concurs superb! Deci, inainte de a alege personajul preferat, cred eu ca ar trebui sa spun cartea preferata! Asa ca spun "Revelatia", care este cartea mea preferata, face parte din seria mea preferata, "Fortele Raului Absolut", este scrisa de autoare mea preferata, Kelley Armstrong, din care rezulta ca toate acestea contin personajul meu preferat: Chloe Saunders! Cea mai grea operatie matematica pe care am facut-o vreodata; nu Chloe, ci ceea ce am scris mai sus! Chloe nu este ceva rupt din caietul de matematica, ci este personajul meu principal. Oricine si-ar fi putea da seama ca ea este personajul meu preferat, bineinteles daca o cunosteau, doar vazandu-mi camera! Pe pereti stau atarnate postere desenate de mine cu Chloe, asa cum mi-o imaginez eu: fata ideala cu ochii verzi si cu parul roscat spre negru. Dulapurile sunt acoperite de copertile celor trei carti spectaculoase. Totul pare un univers marginit la capete de Chloe Saunders. Probabil multi m-ar intreba de ce am ales-o pe ea si nu pe altcineva! Pentru ca mi-a placut la nebunie felul in care a fost conturata, modul ei straniu de a gandi si de a lua decizii in orice situatie. Pentru ca este descurcareata, frumoasa si un pic nebunatica. Pentru ca stie sa iubeasca si nu se lasa sedusa doar de ocazie si de aspectul fizic. Pentru ca stie sa fie naturala. Pentru ca stie sa fie ea insasi. Niciodata nu voi ceda locul lui Chloe altui personaj, oricat de dragut ar fi si oricat de mult mi-ar placea. Chloe ocupa un loc important in inimea mea si asa va ramane pentru totdeauna. Pentru ca intre noi doi a fost 'dragoste la prima citire', nu ca la iubiti, ci ca la prieteni. Cei mai buni prieteni!

Anonim spunea...

Fac referire acum la ultima carte citita. Blestemul din Swoon. Din aceasta carte personajele mele preferate sunt Dice si Sin. Dice pentru ca este o adolescenta nehotarata, libertina si sexy, iar Sin pentru ca este o fatoma, iar asta e deajuns! :D
Imi doresc Cele noua vieti ale lui Chloe King.

Ade spunea...

Succes! :X