sâmbătă, 10 septembrie 2011

Concurs Leda

Am decis sa va mai acord cateva zile in care sa puteti participa la concurs :).Puteti posta raspunsuri pana in data de 25 septembrie.Succes.

Incepand de astazi puteti participa la noul concurs organizat impreuna cu editura Leda.Puteti castiga unul din urmatoarele volume:

Pentru a participa la concurs,dati like pe facebook-ul Leda sau urmariti editura pe twitter,raspundeti la intrebarea de mai jos si mentionati care este volumul pe care va doriti sa-l castigati:
Care este cartea sau seria voastra preferata publicata de editura Leda sau Corint Junior si de ce?

Concursul se desfasoara intre 10 septembrie si 20 septembrie.Succes.
Multumesc editurii Leda pentru aceste carti superbe si pentru tot sprijinul acordat.

31 de comentarii:

Only Books spunea...

Frumos concurs!:)
Am o intrebare: castigatorii vor fi alesi in functie de raspunsurile date(prin jurizare) sau prin tragere la sorti?

Dee.

Madalina spunea...

Castigatorii vor fi alesi in functie de raspunsurile date :).Cel mai interesant si frumos raspuns,care te determina sa-ti doresti sa citesti cartea/seria pe care o mentioneaza va fi premiat :).

ioanaraluk95 spunea...

Seria mea preferata de la Leda este Academia Vampirilor.Nu pot spune ca m-am indragostit de serie in primu moment cand am vazut-o in librarie dar m-a cucerti imediat ce am inceput sa o citesc.Devotamentul lui Rose pentru Lissa este foarte admirabil.Nu multi mai sunt asa in ziua de astazi.Dragostea dintre Rose si Dimitri e foarte dulce.Privirele ascunse,saruturi furate,gelozie...si toate astea au dus la un singur lucru...la si mai multa iubire.Finalul mi s-a parut si trist dar si fericit.Din pacate nu toate personajele au avut parte de un final fericit.Si aici ma refer la Adrian care tot ce a facut a fost sa o iubeasca pe Rose.Stiu ca si el v-a avea parte de finalul lui fericit in noua serie a lui Richelle Mead.Daca va apucati de aceasta serie va asigur ca nu mai lasa-ti cartile din mana pana nu terminati toata seria! :X:X:X
Imi doresc cartea Ingerul Mecanic.

ioanaraluk95 spunea...

urmaresc Leda pe twiiter cu numele de rbdioana :D

Laura spunea...

Seria mea favorita publicata la editura Leda este Instrumente Mortale.M-am indragostit pe loc de aceasta serie,mi se pare fascinanta si foarte interesanta.Iubesc totul de la lumea descrisa in serie si pana la relatia aceasta imposibila dintre Jace si Clary.In general sunt atrasa de genul acesta de carti -in care relatia celor doi e imposibila dar abia isi pot tine in frau atractia unul fata de celalalt.Insa aceasta serie chiar este speciala in atat de multe feluri...In ziua in care am terminat de citit volumul 2 am adormit gandindu-ma la ce se va intampla in continuare cu cei doi.Ce sa mai zic-o ador... Am citit pe nerasuflate cele doua volume aparute pana acum si il astept cu nerabdare( chiar nu mai am deloc rabdare,caut disperata tot felul de citate pe net) pe al treilea.Deci ,pentru ca iubesc atat de mult aceasta serie,voi opta pentru cartea scrisa de aceasi autoare.Deci,Ingerul mecanic este alegerea mea.
Urmaresc ed Leda pe twitter cu numele lo8402.
Superb concurs!!

Geo. spunea...

Urmaresc Leda Pe FAcebook cu Geo Sknte si imi doresc Ingerul Mecanic!
Seria mea preferata de la editura Leda este VAmpirii din Morganville.
Astazi am terminat al doilea volum din aceasta minunata serie si imi plang de mila pt ca nu am si volumul trei.
M-au tinut in suspans aceste doua carti,inca de cand m-am apucat de Casa de Sticla.
Am reusit sa ma confrunt cu minunata lume a lui Claire si am reusit sa o urasc pe Monica inca din prima clipa in care a aparut in mijlocul actiunii , si continui sa o urasc,pentru ca ea nu ar fi miscat nici macar un deget pentru Claire,care si-a riscat viata ca sa o salveze pe ea din incendiu!
Revenind insa la prima carte,inca de cum am facut "intalnire" cu Shane,Michael si Eve,m-am indragostit de ei , in special de Michael,care-mi place foarte mult si imi parea atat de rau de el atunci cand se simtea neputincios,incat ma durea pe mine sufletul.Imi place si cum a evoluat relatia lui Shane cu Claire,imi place si faptul ca Eve e cu Michael,iar seria asta are tot felul de suisuri si coborasuri.Il adoram pe Oliver in primul volum,insa acum il urasc din rasputeri si i-as spune si "du-te dracu`" in fata daca as avea ocazia sa intru pentru o clipa,macar,in acest univers paralel al lui Rachel Caine.
Am fost speriata pentru Shane cand a facut acel pact ,in primul volum,si totusi ma asteptam la o muscatura micuta-micuta,am fost putin dezamagita,dar nu mi-a tinut mult supararea,pentru ca nu m-au lasat personajele si actiunea.
Mi-a placut de Amelie din prima clipa!Jur!Tipa e chiar placuta si in spatele mastii acestea de ...femeie dura si bine,vampirita de cine stie cate sute de ani,exista ceva acolo si am impresia ca au fost lucruri interesante intre ea si Sam de care astept cu nerabdare sa aflu.
Cand a aparut si Frank , tatal lui Shane,am zis ca disper,doar din cauza faptului ca l-a omorat pe Michael,dar mi-a venit inima la loc in al doilea volum!
Tipul e un nemernic!Si el,ca si Oliver,ar primi acelasi "du-te dracu`" stilizat daca as fi in fata lor.Sau poate ceva mai mult,pt ca in clipele cand l-a lovit pe Shane,imi venea sa-i sucesc gatul ca la porumbel,dar sa sarim peste asta.
Am fost teribil de infricosata cand l-au luat pe Shane si cu cata raceala trata Amelie toata povestea.Mi-a fost teama ca ar putea chiar sa moara,dar stiam ca acest lucru nu se va intampla , deoarece e un personaj principal!!!
Michael ,in schimb,e un adevarat prieten!Doar ca el a facut ce a facut nu doar pentru Shane,ci si pentru el..pentru ca voia libertate!
Ei bine...astept cu nerabdare sa vad ce se va intampla in volumul 3.Seria e minunata , stilul lui Caine e foarte ok , nu te abureste cu pagini intregi de descriere,dialogul se imbina perfect,totul e superb!Si desigur,exista acel umor specific fiecarui autor,prin replicile personajelor,prin trairile lor!
Seria aceasta,este una perfecta!Tocmai a devenit numarul unu pe lista mea de carti preferate.

Gheorghiev Alexandra spunea...

Urmaresc leda pe fb cu:gheorghiev alexandra
Seria mea preferata care m-a impresionat de la editura leda a fost si va ramane Jurnalele vampirilor.La aceasta serie m-a impresionat foarte mult iubirea dintre vampirul Stefan Salvatore si muritoarea adolescenta Elena Gilbert.
Elena Gilbert este cea mai populara fata de la liceul Robert E. Lee,insa odata cu moartea parintilor ei devine cu totul si cu totul o alta persoana.Venirea lui Stefan Salvatore ii da Elenei un sentiment de dragoste si va incerca din toata puterea sa-i atraga atentia.Cu toate ca ii descopera cel mai mare secret al sau,faptul ca este un vampir din secolul XV al Italiei Renascentiste,Elena va ramane in continuare alaturi de el,chiar daca toata scoala il va invinovati de crima pe care nu a comis-o ajutata de cele doua prietene ale ei:Meredith si Bonnie si fostul sau iubit Matt...Relatia lor este data peste cap din clipa in care Damon(fratele mai mare si malefic al lui stefan)se intoarce in oras,si pentru ca Elena seamana identic cu Katherine(cea care i-a transformat in vampir)se indragosteste si el de ea si considera ca eu motiv bun pentru a o face Regina Intunericului.Ador aceasta serie,cu toate ca serialul este putin diferit fata de carti.Personajul Damon este incantator si foarte chipes,dar alegerea Elenei este cea care conteaza cel mai mult...Lisa Jane Smith scrie minunat si abiastept sa iasa si ultimul volul al seriei:Miez de noapte:x:X.

Bivolaru George-Cristian spunea...

Seria mea preferata de la ed. Leda este Micutele mincinoase .
De ce ? Cand am inceput sa o citesc nu aveam cine stie ce asteptari. Dar aventurile lui Spencer, Aria, Emily şi Hanna m-au facut sa ajung sa cumpar deja volumul 3!Cand ceva e neastept de frumos parca nu vrei sa se termine.
Urmaresc Leda pe twiiter cu numele de cristibi75 si imi doresc Ingerul Mecanic!
NOta:intrebarea era ,de ce dorim cartea nu postari fragmente de review.Corect?

Madalina spunea...

@George:Aceasta este intrebarea:Care este cartea sau seria voastra preferata publicata de editura Leda sau Corint Junior si de ce?
Puteti argumenta alegerea facuta(cartea sau seria preferata) cum doriti voi :)

Ştefana Alexandra spunea...

Urmăresc editura pe twitter cu usernameul StefanaTiba
Doresc: Altfel de Ingeri

Seria mea preferată de la Leda este Jurnalele Vampirilor pentru că felul în care este scrisă seria este puţin diferită de alte serii cu vampiri, plus că vampirii din această carte par ceva mai reali decât ceilalţi apăruţi prin alte cărţi. De asemenea conflictele secundare care apar în carte menţin suspansul şi creează momente interesante pe parcursul romanelor. Simbolul iubirii ce apare între Elena şi Ştefan, precum şi obsesia care o dezvoltă Damon pentru Elena din cauza asemănării dintre ea şi Katherine, sunt extrem de interesante.

andra lavander spunea...

urmaresc leda pe twitter cu neumele andra lavander
seria mea preferata de la leda este academia vampirilor. cand am auzit prima data de ea nu mi s-a parut ca merita citita, dar cateva luni mai tarziua cand am inceput s-o citesc n-am mai putut s-o las din mana. am ramas captivata de povestea lui rose. pusa sa aleaga intre dragoste si datorie, intre dragoste si prietenie. scopul ei este sa-si protejeze cea mai buna prietena si nu-si doreste nimic altceva, dar cand il intalneste pe dimitri se schima. totusi relatia lor este interzisa, iar ea de fiecare data trebuie sa renunte la tot ceea ce-si doreste pentru lissa, cea mai buna prietena. sa-si puna propia viata in pericol pentru a o salva pe a ei nu i se pare mare lucru, dar sa lupte importiva propiilor sentimente se dovedeste mai dificil decat sa lupte impotriva srigiilor. dar atunci cand dimitri este transformat rose trebuie sa aleaga intre lissa, singura care i-a ramas, sau sa-l urmareasca pe dimitri pentru a indeplini o promisiune ce i-a fact-o acestuia. viata ei se dovedeste din ce in ce mai grea. renunta la lissa, dimitri este pierdut, in plus trebuie sa-l ucida cu propiile ei maini. povestea mi se pare captivanta. prietenia este una din motoarele universuui, ce-am fi cu totii fara prietenii nostri, familia nu ne-o putem alege si de cele mai multe ori legaturile de sange sunt singurele care ne leaga, dar avem aceleasi, opinii, crezuri cu rietenii nostri, lor le dezvaluim cele mai ascunse ganduri cele mai mari visuri, cu toate aceste putini ne-am da viata pentru prietenii nostri pentru ca putini ne dam seama cat valoreaza.

Only Books spunea...

Urmaresc editura Leda pe facebook cu numele Andreea Pop.

Nu voi alege să vorbesc despre o carte contemporană pentru că Leda nu înseamnă numai vampiri, vârcolaci şi fantome. Tocmai de aceea, romanul meu preferat publicat de această editură face parte din colecţia Leda clasic, iar titlul său este „O pagină de dragoste”.
Încă de la început, o oarecare briză de iubire s-a înşirat de-a lungul paginilor acestui roman ce avea să-mi bântuie sufletul mult timp după terminarea lui. Două tipuri de dragoste atât de diferite – cea egoistă şi dusă până la extrem a unei copile de doisprezece ani pentru mama sa şi cea a tinerei văduve Helene pentru doctorul fiicei sale, Henri Deberle – se îmbină armonios într-un roman de succes. Doi oameni buni la suflet şi înţelegători sunt împinşi unul spre celălat de o pasiune interzisă. Ambele poveşti de amor sunt tragice, tulburătoare, dar perfect verosimile, fiind vegheate în taină de splendidul Paris. Prin stilul propriu de a scrie, Emile Zola aduce în faţa cititorului un amplu studiu despre viaţă şi căile întortocheate ale acesteia. Balurile şi festivităţile specifice burgheziei nu lipsesc, acestea aducând un plus de clasicism si de splendoare celui mai reuşit roman al lui Zola.
Sunt bucuroasă că am avut plăcerea de a ‚savura’ peste această carte, care te face să te gândeşti serios la ce s-ar întâmpla dacă, într-o zi, o pagină din cartea vieţii tale s-ar rupe...

Only Books spunea...

Oups! Am uitat sa mentionez; volumul pe care vreau sa-l castig este "Ingerul mecanic" - Cassandra Clare

Gheorghiev Alexandra spunea...

Am uitat sa mentionez cartea pe care o vreau:Astfel de ingeri de lili st crow.....

giorgiana spunea...

giorgiana turcu
pe facebook giorgianaturcu@yahoo.com
cartea dorita:ingerul mecanic
seria preferata publicata de lede:academia vampirilor, tocmai am terminat de citit si mi-a parut rau ca s-a terminat, e o serie speciala

Darkflayer spunea...

Carte dorita:Astfel de ingeri de lili st crow
Seria care m-a incantat cel mai mult a fost Fortele raului-Kelly Armstrong
Desi inceput este as spune eu banal pe masura ce continui sa citesti nu iti mai vine sa o lasi din mana.Mi se pare ca aceasta serie aduce ceva nou.Faptul ca vorbeste despre necromantie mie mi se pare extraordinar cu toate ca nu exista ceva asemanator in viata reala.dar in cea imaginara cu siguranta exista.Are actiune deci nu poti sa te plictisesti citind-o.

Ella xD spunea...

decii.. bunaa:)

Urmaresc pe Twitter cu numele Ella xD3

Cartea pe care o vreau : Ingerul mecanic

Seria preferata :
Cu siguranta Academia Vampirilor . De ce? Este o carte frumoasa..si o aventura..acestei carti daca i-ai dat prima pagina nu o mai poti lasa pana nu o citesti toate .
Seria asta te tine cu sufletul la guraa incontinuu.. . E cum sa zic?:)) Are aventura..in file:)) .
Richelle Mead a imbinat foarte frumos si imperceptabil cele doua lumi..cea a fictiunii si a realitati . Face ca lumea lui Rose si a lui Dimitri sa para de vis..chiar daca ea e plina de obstacole si de greutati . Talentul si mintea buclucasa a lui Rose + temperamentul lui Dimitri fac o poveste de dragoste superba .
Oricum toate personajele au fost cladite cu multa munca si rabdare din partea autoarei .
Respect pentru ea :X !

monika.love96 spunea...

Urmaresc Leda pe twitter cu numele de yomiaa

Cartea pe care mi-o doresc:Ingerul Mecanic

Seria Preferata:

Am atatea serii preferate de la editura Leda incat nu ma pot hotara.Nu pot sa aleg intre "Academia Vampirilor","Jurnalele Vampirilor","Fortele Raului Absolut","Jurnalele lui Stefan","Astfel de Ingeri" si multe altele.Insa voi incerca.Si,voi alege seria "Academia Vampirilor".
Imi place aceasta serie din mai multe motive.Care sunt acestea?
Actiunea este una foarte bine descrisa,cartile sunt scrise in asa fel incat sa te tina cu sufletul la gura pana termini o carte,si te apuci de urmatoarea,personajele sunt foarte bine conturate,iar dialogurile nu te vor plictisi niciodata.
Din prima clipa in care intri in lumea lui Rose,te atesezi atat de ea cat si de restul personajelor.Cand citesti parca te afli in mintea lui Rose si astfel te indragostesti si tu de Dimitri sau de Adrian,vrei sa o protejezi cat mai mult posibil pe Lissa,sau pur si simplu simti nevoia sa te descarci lovind ceva.
Cu ajutorul acestei serii eu sincer am invatat ce inseamna prietenia adevarata,iubirea sincera,durerea pe care o simti atunci cand o pierzi pe persoana pe care o iubesti cel mai mult,durerea pe care o ai atunci cand trebuie sa alegi intre doua persoane care te iubesc si pe care le iubesti,dar si ce inseamna tradarea unei persoane pe care ti-o credeai prieten.
Seria aceasta contine multe trairi si sentimeente,iar pentru mine este o serie care intotdeauna va ramane in minte si in inima mea.

Danuta spunea...

Urmaresc print twitter : foru_girls

Cartea mea preferata ? Hm ... pai am multe carti care imi plac, insa cea care o ador cel mai mult si m-a fascinat enorm este Tara Duncan. Poate ca unii dintre voi nici nu ati auzit de ea. Poate ca ati zice de ce imi place cartea asta, si nu alta mult mai populara.
Pe mine m-a fascinat mult Tara Duncan, prin talentul de scriere al autoarei.
Cuprinte toate categoriile care imi plac mie, si de aceea este seria mea favorita, si abia astept sa apara si restul de volume.

Imi doresc Micutele mincinoase.

Unknown spunea...

Urmaresc prin facebook: Daniela Elena Soare

Am multe serii care imi plac de la editura Leda,dar preferata mea este seria lui Richelle Mead:Georgina Kincaid.
Este una dintre primele serii de genul pe care am citit-o si pot spune ca m-a fascinat de la prima pagina.O ador pe Georgina.Are un caracter puternic,e o luptatoare.Uneori imi doresc ca si eu sa fi fost ca ea.
Si-a vandut sufletul pentru nu a-i sti pe altii ca sufera din cauza ei,il iubeste cu adevarat pe Seth si isi doreste sa ii poata oferi mai mult,chiar daca nu poate.E o femeie puternica si reuseste sa treaca peste toate intotdeauna.O admir pentru ca lupta sa ii faca pe altii fericiti(Seth,fostul ei sot)si nu se uita la fericirea ei.
Este un personaj complex.Richelle a stiut cum sa ii dea viata si pentru asta ii multumesc.

Cartea dorita:Altfel de ingeri

giddusadik spunea...

Multumim, Madalina, pt. aceasta minunata sansa de a castiga o carte! :D
Seria mea preferata de la ed. Leda este 'Fortele Raului Absolut' de Kelley Armstrong. It's amazing! Pur si simplu nu m-am putut dezlipi de aceste carti odata ce le-am inceput. De fapt, eu le vazusem la librarie odata, dar fiind vorba despre oameni morti, am avut o oarecare retinere in a o cumpara. Dar cand am vzut-o cu revista Bravo cu preet redus, m-am gandit ca nu am nimic de pierdut daca o cumpar. Asa ca am cumparat-o si m-am pus imediat pe citit. De la inceput m-a captivat si cand am terminat de citit Invocarea, eram foarte disperata sa incep si Revelatia cat mai repede posibil. , a fost o carte superba!

Cartea dorita: Ingerul Mecanic de Cassandra Clare

ioana alexandra spunea...

Seria mea preferata de la Leda este, fara indoiala, Academia vampirilor de Richelle Mead.
Primul capitol al acestei minunate serii l-am citit online si am ramas placut surprinsa cand am vazut cat este de frumos. Pur si simplu m-a atras de la primele pagini ( nu multe carti au reusit sa ma atraga din prima; am asteptari mari atunci cand incep sa citesc o carte).Primul volum l-am devorat pur si simplu, la fel si al doilea, al treilea, s.a.m.d.Abia asteptam sa apara urm. volum si cu cat citeam mai mult cu atat mai mult imi placea aceasta serie si vroiam sa citesc tot mai mult. Ba chiar am amanat citirea ultimului volum, in speranta ca "voi lungi povestea". Bineinteles, finalul a fost pe masura asteptarilor mele. Eram fericita ca totul s-a terminat cu bine si trista in acelasi timp ca se terminase. M-am indragostit de toate personajele seriei, si de cele bune si de cele rele. Fiecare are farmecul sau si rolul lui bine conturat in pov. De la Rose am inv. ca atunci cand vrei ceva cu adevarat in viata, trebuie sa lupti pt. acel lucru cu toate puterile tale si sa nu te dai batut niciodata.Iar Dimitri, din frum. povesti pe care i le spunea Rozei despre tara sa natala m-a facut sa ma indragostesc de Rusia si sa descopar multe lucruri noi si interesante despre acea tara.
Revenind la serie, nu ma pot decide care este preferatul meu, dar secventa care m-a impresionat cel mai mult este cea in care Dimitri se lupta cu Donovan, in speranta ca va indrepta o parte din raul facut cand era strigoi. Toata tristetea pe care o resimte el in acel moment si toate vb. frum. si incurajatoare pe care i le adreseaza Rose m-au impresionat profund.
Academia vampirilor este o serie frumoasa, plina de actiune, mister si suspans din care ai despre ce invata: dragoste, loialitate, sacrificiu.
carte dorita: Micutele mincinoase 3

ioana alexandra spunea...

am uitat sa specific: urmaresc Leda pe fb cu numele Yoana Alexandra

deea spunea...

Urmaresc blogul Leda pe Twitter cu numele desprecarti1
Mi-as dori sa castig volumul 3 din Micutele Mincinoase

O carte este singurul loc în care poţi examina un gând plăpând fără să îl distrugi, sau poţi explora o idee controversată fără să îţi fie teamă că îţi va exploda în faţă - unul din cele câteva refugii unde mintea unui om poate avea parte atât de provocare, cât şi de intimitate.
Citind o carte evadezi din lumea reala,inveti sa zbori fara sa ai aripi,iti faci o multime de prieteni care nu te vor dezamagi niciodata,salvezi lumea de pericole nemaintalnite etc.
Cartea mea preferata este :”Limitele spiritului” si este al cincelea volum din supeba serie “Academia vampirilor”scrisa de Richelle Mead.Recunosc,aceasta cartea a avut ceva special,deoarece m-a captivat si m-a “tinut” intre paginile ei inca de la primele pagini pe care le-am citit.Mi-a placut totul la ea,cu o mica exceptie:faptul ca are si sfarsit,la fel ca toate lucrurile frumoase.Imi doream sa nu se mai termine niciodata,sa raman vesnic alaturi de Rose,Adrian,Dimitri,Lissa si Christian,sa radem si sa trecem prin mii de intamplari impreuna.
Am plans si am ras alaturi de Rose,i-am tinut pumnii cand a avut de infruntat situatii dificile,a fost cea mai buna prietena a mea,am legat o prietenie care nu se bezeaza pe vorbe ci pe litere si propozitii.
Alaturi de Adrian m-am distrat si m-am amuzant si in clipele in care simteam ca bucuria este ceva indepartat la care nu poti ajunge.
Dimitri m-a invatat ca trebuie sa te antrenezi din greu pentru a fi cel mai bun.
Cu ajutorul Lissei am inteles mai bine ce inseamna sa ai un prieten adevarat langa tine,gata sa infrunte orice pentru tine,iar Christian m-a invatat ca nu trebuie sa te descurajezi cand ceilalti te considera un ciudat.
Cei care au citit "Limitele spiritului" vor intelege ce incerc sa spun,iar cei care inca nu au patruns in lumea lui Rose si a prietenilor sai le recomand sa o faca,deoarece odata ce pasesti in aceasta lume,nu mai poti iesi.

Geanina spunea...

Seria mea preferata de la editura Leda, este ,,Sang albastru'' de Melisa de la Cruz. Mi se pare o serie geniala , saptamana aceasta am inceput primul volum , Sange Albastru si nu am lasat-o din mana. M-am indragostit de stilu Melisei de la Cruz, cu naratiunea la persoana a3a si cu frumoasele ei descrieri a istoriei New York.
Inca un motiv pentru a o cataloga drept seria mea preferata este si frumosul aspect exterior al carti, defapt al ambelor carti, dar a2a coperta este superba .
Titlurile primelor doua volume mi se par geniale, ma duc cu gandul la istorie, la balurile mascate din vechiile timpuri, la domnitele si cavalerii cu ,,sange albastru’’ si la o alta epoca, diferita de cea din zilele noastre.
Un alt lucru la acesta carte , sper din tot sufletul ca in Bal Mascat sa se continuie, sunt acele pagini din jurnalul Catherinei Carver, care ma fac sa citesc capitol cu capitol pentru a descoperii noi pagini din jurnalul ei, pe care momentan nu le-am putut asocia cu poveste unei fete din New York.
Schuyler cu zambetul ei, cu stiul ei aparte, uneori haotic de a se imbraca, cu fusta lunga hippy, cu lacul negru de pe unghii si cu pasiunea pentru desen m-a cucerit. Desi nu am citit foarte mult din aceasta carte Schuyler mi se pare o fata incercat de soarta, mama ei fiind in coma din copilarie, iar tatal i-a murit de mica, ea convetuind acum cu bunica ei, cu care are o relatie distanta si rece.
Oliver, cel mai bun prieten al eroinei mi se pare un baiat exceptional, care ar face orice pentru prieteni, in special pentru Schuyler si mi se par geniali pantalonii lui.(Naratoare a avut grija sa evidentieze imbracaminte lui si mi-a placut mult stilul lui Oliver.)
Poate ca ma insel fiind doar la inceputul primei carti, dar Bliss mi se pare ca are un secret, ea este retreasa, populara doar din pricina lui Mimi ,,regina scolii’’ si buna ei prietena, sincer pana in acest moment ea este favorita mea, deoarece m-a cucerit cu misterul ei.
M-am indragostit de Jack pe care naratorul mi l-a lasat tiparita in minte cu un aspect exterior superb , dar si cu un suflet brazdat de cicatrici si cel mai important lucru ca este vampir.
Aaa, era sa uit, cand am vazut cartea aveam dubii in a o citi , dar citatul de pe spatele copertii :,, Azi poti sa tragi un fum cu prietenii pe o alee din Lower East Side, sa bei si sa-ti face de cap intr-un club de noapte la moda . Maine, poti sa fii mort.’’ Mi-a alugat orice dubiu si acum realizez ca citatul acela mi-a facut un bine , acum fiind indragostit de aceasta serie.
Acestea sunt doar cateva motive pentru ama declara fana acestei serii.

Geanina spunea...

Like pe fb cu Grosu Geanina, iar cartea pe care mi-o doresc este Perfect!

Dana spunea...

Ca un devorator de litere ( titlu de care sunt foarte mandra) insetat ce sunt , tot ce este noutate in materie de carti , marturisesc cu sinceritate ca ma atrage in mrejele sale , fiindu-mi aproape imposibil sa ma desprind!
Momentan ma declar oficial obsedata de seria “Micutele mincinoase “ , primele 2 volume fiind deja asezate la loc de cinste in biblioteca , aflata in crestere continua!
Probabil ca pasiunea pe care am construit-o avand ca temelie paginile cartii , s-a datorat si faptului ca sunt foarte atrasa de romanele politiste , chestie mostenita si de la tatal meu!
Intre paginile lor ,cele 4 prietene trec prin intamplari incredibile tesute cu fir de mister si suspans! Un alt motiv pentru care primele volume mi-au placut foarte mult , se datoreaza si faptului ca ma regasesc foarte bine in pielea personajelor , cele 4 fete amintindu-mi de prietenele mele , pentru care as fii capabila sa ma avant si in cele mai negre si intunecate cosmaruri!
Nici unul dintre volume nu are un final sigur , fiecare terminandu-se cu si mai mult suspans decat precedenta acest lucru determinandu-te sa o citesti si pe urmatoarea .
Povestea capata niste intorsuri ce te fac sa tresari cu fiecare pagina intoarsa , povestea avand o intensitate atat de mare incat iti acapareaza inima ca o panza de paianjen. Citindu-le , intrebarile se revarsa valuri-valuri peste inima ta , nepermitandu-I sa-si ia un ragaz de la suspansul ce o macina!
Astept cu nerabdare urmatorul volum , cel pentru care as si dori sa particip , “Perfect”, dar cu aceiasi nerabdare le astept si pe urmatoarele deoarece consider ca aceasta este o poveste de care imi va fii greu sa ma dezlipesc !
Desi privita la inceput ca o lectura usoara , pentru mine s-a dovedit mult mai mult decat asta , s-a dovedit o lectie de viata , fiind una dintre cartile care te aduce cu picioarele inapoi pe pamant , aratandu-ti adevarata fata a lumii .
Imi doresc cartea Perfect deoarece consider ca seria are un iz puternic de originalitate , impletit usor cu o unicitate debordanta ce va marca sufletele multor generatii de acum inainte!
Carte dorita : Perfect
Urmaresc pe facebook cu numele : Dana Stefania

Alessandra spunea...

Seria mea preferata de la Leda este Fortele raului absolut de Kelley Armstrong. Aceasta serie este scrisa intr-un mod alert si plina de suspans, este plina de pericole ce mi-au pandit sufletul la fiecare cuvant pe care il citeam .Aceasta serie m-a facut sa privesc lumea cu alti ochi.
Autoarea stie sa imbine perfect groaza cu dragostea, dand nastere unei opere nemaiintalnite
Povestea cartii m-a impresionat enorm si mi-a marcat profund sufletul.
Perfect scrisa seria Fortele raului absolut este cea mai buna serie citita vreaodata!
Am dat like pe Facebook cu numele Alessandra Badea.
Cartea dorita Altfel de Ingeri de Lili St. Crow

IRLover spunea...

eria mea preferata este Academia Vampirilor,deoarece cred ca se datoreaza faptului ca a fost prima mea seria cu vampiri.Pot spune ca de la prima pagina m-a captivat si stiam ca va fi o seria cu multa actiune si romantism.Am trait aceleasi sentimente ca si Lissa,Rose si Dimitri cu fiecare volum.Pe langa multa actiune aceasta carte are si romantism.O recomand tuturor pentru ca aceasta seria va va ajunge la inima.

Imi doresc Ingerul Mecanic!

Andreea spunea...

Ahh:-<L-am ratat si pe asta:(

Ade spunea...

Succes!