joi, 21 iulie 2011

Perfect (Micutele Mincinoase #3) de Sara Shepard


ÎN ROSEWOOD, PENNSYLVANIA, PATRU FETE APARENT PERFECTE
NU SUNT NICI PE DEPARTE ATÂT DE PERFECTE PE CÂT PAR.

Aria nu-i poate rezista interzisului ei fost. Hanna e la un pas să-și piardă cea mai bună prietenă. Emily e înspăimântată de un simplu sărut. Iar Spencer nu se poate abţine să-şi pună mâinile pe orice i-ar aparţine surorii ei.
Norocul meu. Le cunosc pe aceste micuţe mincinoase mai bine decât se cunosc ele însele. Dar mi-e greu să păstrez toate secretele lor doar pentru mine. Aşa că ar fi bine ca ele să facă numai ce le spun eu sau altfel.
Cu trei ani în urmă, Spencer, Aria, Emily, Hanna şi prietena lor cea mai bună, Alison, erau Fetele Şic de la Şcoala Rosewood. Alison era conducătoarea grupului, cea cu care toate celelalte voiau să semene, cea care le cunoştea cele mai întunecate secrete.
Astfel că atunci când Alison a dispărut într-o noapte, durerea resimţita de Spencer, Aria, Emily şi Hanna a fost amestecată cu uşurare. Şi când trupul lui Ali a fost găsit mai târziu în propria ei curte, sub o lespede de beton, fetele s-au văzut forţate să dezgroape câteva amintiri urâte legate de prietena lor. Ar putea ascunde moartea lui Alison mai mult decât crede toată lumea?
Acum, cineva numit A, cineva care pare să ştie totul, arată către una dintre ele, acuzând-o de omorârea lui Alison. A este gata să le distrugă pentru totdeauna viaţa perfectă.Şi o face cu o perseverenţă şi o minuţiozitate diabolice!
O carte captivantă, plină de intrigi, scandaluri şi secrete, Perfect este cel de-al treilea volum din seria Micuţele Mincinoase.
„Glamour şi intrigă.” Elle
„Bârfa-ntastic.O să vă placă la nebunie!” Love It!
„Sexy şi plină de suspans.” Closer

8 comentarii:

Darkflayer spunea...

seria este interesanta.pacat ca nu am putut citi si primele 2 volume

Geanina spunea...

Am citit doar primul volum. Se asemana foarte mult cu serialul, dar am inteles ca din urmatoarele volume actiunea devine mai complexa si este diferita de cea din serial.
Abia astept sa citesc urmatoele volume!

bloodsister spunea...

Imi plac cartile la fel de mult ca si serialul.

Andreea spunea...

Inca nu am al doilea volum:-<

Oanaaa. spunea...

Dragyt, eu nu am deloc seria

Ade spunea...

Am seria!

JustLaugh spunea...

asa...daragute sunt copertile cartilor:D...trebuie sa recuperez si eu seria..ca doar primele 2 vol. le-am citit

Ade spunea...

Frumoasa coperta