duminică, 3 februarie 2019

Recenzie Pisica albastră și tabloul misterios de Roxana Antoinette Vornic

Un nou volum palpitant din seria de poveşti „Pisica Albastra”, un adevărat bestseller între cărţile de poveşti scrise de o autoare din România!
Pisica albastră şi tabloul misterios – o poveste cu ritm, duioşie şi haz, o poveste din zilele noastre.

Pisicile albastre chiar există în realitate! Sunt mai degrabă gri, dar rasa poartă numele de „pisică albastră de Rusia”.
Mira, puiul de pisică din carte, e parte dintr-o poveste în care apar o mulţime de personaje interesante (…).
Nu spun mai mult, ca să nu stric surprizele. (…) O carte cu aventuri, dar şi cu dezvăluiri, cu mistere, cum scrie autoarea – colega mea de clasă din liceu: o fată deşteaptă, frumoasă şi… pe jumătate franţuzoaică.
Simona Popescu

Îi mulțumesc din suflet autoarei Roxana Antoinette Wornik pentru acest volum incantator. Dacă v-a atras atenția acest volum și doriți să-l citiți, il puteti achizitiona de pe site-ul Editurii Cartea Romaneasca.

RECENZIE.
O aventură plină de peripeții, care îi va ține pe tinerii cititori cu sufletul la gură, plini de încântare și curiozitate, Pisica albastră și tabloul misterios continuă povestea drăgălașei pisicuțe Mira și a adorabililor ei prieteni din pădurea vrăjită de la poalele muntelui.
De această dată, Mira pornește într-o călătorie presărată cu mistere, secrete și întâmplări pline de neprevăzut, care o va purta departe de casă și de cei dragi ei, tocmai până în uluitorul și magicul Paris.
Expediția Mirei și a partenerilor ei de aventuri se derulează pe fundalul explorării unei noi lumi fascinante, unde Mira va întâlni noi prieteni și aliati, va crea legături de suflet nepieritoare și va descoperi enigmele tăinuite în catacombele Parisului și tainele ascunse în umbrele muzeului Luvru.
Un volum imprevizibil, care vorbește despre teama de necunoscut, curaj, altruism și loialitate, Pisica albastră și tabloul misterios împletește suspansul și aventura cu descrierile pline de viață ale simpaticilor detectivi din regatul necuvântătoarelor și scene alerte, pline de emoție și dinamism.
Măiestria autoarei și eforturile depuse pentru a le insufla viață personajelor și pentru a crea o poveste care îi poate inspira pe micuții cititori să-și depășească limitele, să descopere importanța prieteniei și să aprecieze frumusețea artei, transformă povestea într-o mică bijuterie literară, prețioasă pentru toți cei care pornesc încă din copilărie pe drumul pasionaților de lectură.
O poveste de o inocență fermecătoare, minunat ilustrată, Pisica albastră și tabloul misterios ne dezvăluie latura necunoscută a tărâmului fermecat al animăluțelor și lumea magică, plină de secrete uimitoare, în care acestea își poartă micuțele lupte, își sărbătoresc izbândele și se străduiesc să îi protejeze pe cei dragi lor, toate aventurile lor desfășurându-se în deplin secret, fără a fi bănuite de oamenii printre care acestea își petrec viața.

6 comentarii:

TumesKecil spunea...

Interesting topic for a blog. I have been searching the Internet for fun and came upon your blog. Fabulous post. Thanks a ton for sharing your knowledge! It is great to see that some people still put in an effort into managing their websites. Come visit my blog at TumesKecil
Read my posts at here :
- 3 Cara Print Lewat HP Android via Wifi Menggunakan Printer Wireless
- Cara Mengganti Nama dan Password Xiaomi Yi Cam
- Cara Live Streaming PUBG di Facebook dengan Omlet Arcade

Thanks a lot!

Andreea spunea...

Foarte draguta povestea, multumesc pentru recenzie.

Ioana spunea...

Mi-a placut cartea, sa mai faci recomandari pe acest gen.

Elena spunea...

Imi place foarte mult blog-ul tau, sa mai postezi.

Mariana spunea...

Multumesc mult pentru recenzie!

Oana spunea...

Este foarte tare blog-ul, sa mai postati.