duminică, 6 decembrie 2015

Câștigătoarea concursului Nemira

Câștigătoarea concursului Parfumul iubirii organizat cu sprijinul Editurii Nemira, a fost aleasă prin tragere la sorți cu ajutorul site-ului random.org.

Câștigătoarea concursului este Reeah Ree
Felicitări și lectură placută ^_^

Câștigătoarea concursului este rugată să confirme printr-un comentariu la această postare că a aflat că a câștigat și să-mi trimită un mail la adresa madalinacionca@yahoo.com cu datele personale (nume, prenume, adresă și numărul de telefon).

Dacă în termen de 7 zile câștigătoarea nu-și revendică premiul, următoarea persoană din listă va fi desemnată câștigătoare.
Mulțumesc Editurii Nemira pentru șansa de a organiza acest concurs, pentru volumul oferit și pentru tot sprijinul acordat.

La concurs s-au înscris 22 de persoane, dar una dintre participante nu a respectat cerințele concursului și nu a fost introdusă în tragerea la sorți.

5 comentarii:

Simona Stavar spunea...

Felicitări câștigătoarei! Spor la citit!

Ema spunea...

Felicitari! Sa ne spui cum a fost cartea :D

Andreea Dragan spunea...

OMG! Deci, nu cred! :)) Multumeeeesc mult de tot! Nici nu pot sa cred ce fericita sunt. Multumesc mult si pentru felicitari, o sa revin probabil pe aici si-o sa spun cat de mult mi-a placut dupa ce ajunge si-o citesc. :)) Multumesc! :D

Andreea Dragan spunea...

Am trimis aseara un mail, sper ca l-ati primit. :3 Multumesc mult.

Georgiana spunea...

Felicitări si lectură placuta! :)