sâmbătă, 31 octombrie 2015

Câștigătoarele concursului Răzvrătirea și Cascada șoaptelor

Câștigătoarele concursului Răzvrătirea și Cascada șoaptelor organizat cu sprijinul Editurii Leda, au fost alese prin tragere la sorți cu ajutorul site-ului random.org.

Câștigătoarele concursului sunt:
dana71 a câștigat Răzvrătirea
Emanuela Bercaru a câștigat Cascada șoaptelor

Felicitări și lectură placută :)

Câștigătoarele sunt rugate să confirme printr-un comentariu la această postare că au aflat că sunt câștigătoare și să-mi trimită un mail la adresa madalinacionca@yahoo.com cu datele personale (nume, prenume, adresă și numărul de telefon).

Dacă în termen de 7 zile, una dintre câștigătoare nu-și revendică premiul, următoarea persoană din listă va fi desemnată câștigătoare.
Mulțumesc Grupului Editorial Corint pentru șansa de a organiza acest concurs, pentru volumele oferite și pentru tot sprijinul acordat.

12 comentarii:

Ema spunea...

Multumesc frumos, Mada! :) Felicitari si Danei!

Praf de stele spunea...

Felicitari castigatoarelor! :)

Ema spunea...

Merci, Andreea! :)

Viziru Georgiana spunea...

Lectura placuta, fetelor! <3

Ema spunea...

Merci, Foxette! :)

Simona Stavar spunea...

Felicitari castigatoarelor !! Lectura placuta :)

Georgiana spunea...

Felicitări cu mici întârzieri :))
@Ema te-ai apucat de Cascada soaptelor?Daca da,cum ti se pare?Pe mine una ma intriga foarte mult si sper sa am ocazia sa o citesc curand!

Simona Stavar spunea...

@Georgiana, și pe mine mă tentează cartea, ca de altfel toate cărțile a căror acțiune se îmbină pe cele două axe, ale trecutului și prezentului :)
Așteptăm părerea ta, Emanuela :)

Georgiana spunea...

@Simona si eu am citit carti de genul acesta,cu trecutul si prezentul,dar am impresia ca in Cascada soaptelor un personaj este din trecut si unul din prezent,ceea ce face aceasta carte interesanta,dupa parerea mea!

Simona Stavar spunea...

Da da stiu, paiii... sincer eu nu am prea citit carti de genul daaar am vazut niste filme in care existau cat de cat niste "fenomene" asemanatoare si, bineinteles, erau foarte intrigante tocmai datorita acestui fapt :> Soo, I's de reaaaaally happy to read such a book :>

Georgiana spunea...

Eu am citit si câteva cărți cum ar fi primul volum din Jurnalele vampirilor,Trezirea in care Stefan isi aducea aminte despre anii in care Katerine avuse-se un mare impact asupra lor si da,filme am vazut si eu multe de acest gen!
Sincer,nu stiu de ce,dar de fiecare data cand citeam actiunea delimitată intre trecut si prezent mereu asteptam sa ajung cat mai repede la prezent datorită faptului ca voiam sa stiu ce se intampla in continuare :))

Simona Stavar spunea...

Cunosc sentimentul =)))))) Vrei sa stii si ce s-a intamplat, dar vrei sa te intorci si la actiunea din prezent, pentru ca esti nerabdatoare sa vezi cum continua :))