duminică, 1 septembrie 2013

Viitorul nostru de Jay Asher şi Carolyn Mackler

Este anul 1996, şi nici jumătate din elevii de liceu din America nu au folosit vreodată internetul. Viaţa în cyberspace este la începuturi, iar reţelele de socializare nu există nici măcar în proiect.

Şi totuşi.

Emma tocmai a primit primul ei computer şi un misterios CD-ROM de la America Online.

Josh este vecinul ei şi prietenul ei cel mai bun, chiar dacă din noiembrie trecut lucrurile au fost puţin cam dificile între ei. Cei doi se conectează şi se loghează şi ajung automat pe Facebook, dar Facebook-ul nu a fost inventat încă!!!

Josh şi Emma îşi privesc fascinaţi profilurile din viitor, peste cincisprezece ani. Soţii, prietenii, carierele, casele, destinele lor, totul este aici. Dar nu e ceea ce aşteptau ei; şi de fiecare dată când îşi deschid pagina, viitorul lor se modifică. Şi în timp ce se luptă cu suişurile şi coborâşurile vieţii lor viitoare, sunt obligaţi să se confrunte cu lucrurile, bune sau rele, pe care le fac în prezent.

Jay Asher este autorul romanului Cele treisprezece motive, care a figurat mai bine de un an pe lista de bestselleruri New York Times, fiind vândut în peste un milion de exemplare numai în Statele Unite, şi a fost tradus în peste 30 de ţări.

Carolyn Mackler este deţinătoarea premiului Printz Honor pentru The Earth, My Butt, and Other Big Round Things; şi autoarea multor cărţi de succes pentru adolescenţi (Tangle, Guyaholic; Vegan Virgin Valentine şi Love and Other Fiour-Letter Words). Scrierile ei au fost publicate în peste 15 ţări.

Niciun comentariu: