duminică, 12 mai 2013

Sub aceeasi stea de John Green

Îşi vor aminti oamenii de mine? Ce sens are viaţa mea? Ce vreau să las în urmă?

Deşi un medicament miraculos i-a prelungit viaţa, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că, de când se ştie, a fost „în fază terminală“.
Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters, suferind şi el de aceeaşi boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă.
Spirite înrudite, împărţind acelaşi farmec şi acelaşi simţ al umorului, Hazel şi Gus încep o cursă contra cronometru în care învaţă ce înseamnă să iubeşti.

„Sub aceeasi stea este un amestec de melancolie, duioşie, înţelepciune şi umor.” The New York Times

„Povestea de iubire dintre Hazel şi Augustus este cu atât mai reală, cu cât este condamnată încă de la început. Curajul şi seninătatea de care dau dovadă sunt o lecţie de viaţă dintre cele mai impresionante.”  Entertainment Weekly

John Green s-a născut la 24 august 1977. Pentru romanul său de debut, Looking for Alaska, a fost recompensat cu Michael L. Printz Award (2006). Cea mai recentă carte a sa, Sub aceeasi stea, a ocupat prima poziţie pe lista de bestselleruri a publicaţiei The New York Times.
Fiind unul dintre cei mai activi scriitori pe platforme virtuale, John Green, împreună cu fratele său, a creat Brotherhood 2.0, cel mai popular proiect video online, accesat pe YouTube de peste 30 de milioane de fani Nerdfighter din întreaga lume.

#1 TIME Magazine Fiction Book in 2012
Entertainment Weekly Best Fiction Book in 2012
#1 New York Times Bestseller
#1 Wall Street Journal Bestseller
USA Today Bestseller
The Huffington Post Best Books in 2012
Publishers Weekly Best Book
School Library Journal Best Book

3 comentarii:

Alexandra Ioana spunea...

imi place mult cartea asta :D
sper sa pot sa mi-o cumpar dupa ce va aparea :D

deea s spunea...

deabia astept sa o citesc:D si sa vad si filmul:D

TheoRyaMarya spunea...

Buna! Leapsa cu top 3 carti de la mine! http://justmejustforever.wordpress.com/2013/06/16/top-3-carti-leapsa-de-la-lexy-d/