joi, 4 octombrie 2012

Frumosii (Uratii #2) de Scott Westerfeld

Totul este perfect. Perfect gresit.

În sfârşit, Tally este frumoasă. Şi are tot ceea ce şi-a dorit vreodată. Arată perfect, are haine splendide, iubitul ei este teribil de sexy, iar în noua lume din care face parte acum, ea a devenit un personaj cât se poate de popular.
Dar, dincolo de distracţie, petreceri non-stop, libertate totală, are sentimentul confuz şi sâcâitor că totuşi ceva nu este în regulă. Ceva important.
La un moment dat, din trecutul ei de urâtă, soseşte o scrisoare. Citind-o, îşi aduce aminte ce este greşit în viaţa frumoşilor şi, brusc, pentru ea distracţia se termină.
Din acea clipă, Tally se confruntă cu o alegere dificilă: să facă efortul de a uita tot ce a aflat sau să lupte pentru propria-i viaţă, pentru că autorităţile nu au de gând să-i ierte pe cei care deţin anumite informaţii.

Pentru mai multe detalii despre autor şi cărţile lui, vizitaţi www.scottwesterfeld.com.

Bestseller New York Times
Nominalizat de American Library Association la titlul de cel mai bun roman pentru adolescenti.


2 comentarii:

Unknown spunea...

Coperta e superba; 2 fete, 2 vieti diferite. Intr-adevar prima carte a fost deosebita, cel putin pt mine; am invatat si cateva lectii..iar a doua carte zic eu o sa fie la fel de buna daca nu si mai buna. Sper sa afle tot....

Cristina Criss spunea...

Nu sunt fana a copertilor, insa apreciez povestea este una originala si chiar a starnit interesul a multor cititori din Romania.