marți, 10 iulie 2012

Concurs Leda


Incepand de astazi puteti participa la un nou concurs organizat impreuna cu editura Leda. Puteti castiga unul dintre urmatoarele volume:

Sacrificiul 
Despartirea 
Vrajitor si Vrajitoare

Pentru a participa la concurs raspundeti la intrebarea de mai jos si mentionati volumul pe care va doriti sa-l castigati:
Care este volumul vostru preferat publicat de editura Leda sau CorinTeens? Argumentati.

Concursul se desfasoara intre 10 si 20 iulie. Succes.
Multumesc editurii Leda pentru frumoasele carti si pentru tot sprijinul acordat.

39 de comentarii:

Anonim spunea...

De la editura Leda cel mai mult imi place Seria Careta soarelui nou pentru ca imi plac mult cartile din genul SF-Fantasy, si povestea este foarte interesanta :)
Volumul ce mi-as dori sa castig este Vrajitor si vrajitoare.

Cristinna spunea...

Jurnalele vampirilor este seria mea preferata.Am vazut mai intai srialul,dar in carte este mult mai interesant si imi starneste curiozitatea odata cu fiecare pagina citita.
As vrea sa castig Sacrificiul.

Patricia spunea...

Cartea mea preferata de la editura Leda este "Divergent" de Veronica Roth deoarece sunt fana a genului distopic si imi place foarte mult de evolutia personajului principal Tris de-a lungul romanului.
Mi-as dori sa castig "Vrajitor si Vrajitoare" de James Patterson.

Maria :) spunea...

Triologia mea preferata de la minunata editura Leda este "Fortele Raului Absolut" de Kelley Armstrong. Desigur si Chimie Perfecta si Eve se afla printre cartile extraordinare ale editurii.

Ma inscriu pentru Eve #2 - Sacrificiul :D
Multumesc pentru concurs. Blogul tau este la fel de minunat ca intotdeanua.

Unknown spunea...

Seria mea favorita este Academia Vampirior am iubit aceasta serie de cand am vazut-o si mereu mi-am dorit sa o citesc iar acum vad ca a meritat.
Ma inscriu pentru Cercul Secret 4-Despartierea:)

Marian spunea...

Cartea mea preferata de la editura Leda este Ochiul Lunii de Anonymous deoarece reda limbajul lor din Santa Mondega orasul in care se petrece toata actiunea si tot suspansul care te tine cu inima in dinti cine va muri si cine va supravietui ...
Ma inscriu pentru Eve #2 - Sacrificiul :) .Merci pentru concurs multa bafta in continuare.

Michikit spunea...

Fortele Raului Absolut, cel putin azi. :)) Am foarte multe serii si carti pe care le consider foarte bune, dar acum aleg FRA. A fost o serie pe care am "devorat-o" in 3 zile, cate o zi pentru fiecare carte, ceea ce m-a uimit si pe mine. Mi-a placut actiunea, povestea de dragoste si lumea noua in care ne-a aruncat autoarea. Iar autoarea este geniala, are un stil care te face sa vrei sa termini o carte cat mai repede, dar cand ajungi la sfarsit iti doresti sa nu se fi terminat.

As vrea sa ma inscriu pentru Vrajitori&Vrajitoare.
Multumim pentru concurs (^_^)

Addicted to kryptonite spunea...

Ma inscriu pentru "Vrajitor si Vrajitoare" de James Patterson.

volumul preferat este Initierea din seria Academia vampirilor. de fapt, am iubit toata seria. Dar mi-a placut modul in care a decurs actiunea in al doilea volum. Si, chiar daca moare Mason (genial tip) cartea tot mi-a placut. Pentru ca incep a se contureze mai bine relatiile si imi place ca usor, usor, situatia devine mai dificila pentru Rose. Imi place dilema prietenii sau iubitul

Zircon spunea...

Volumul meu preferat, publicat de editura Leda, este Iubitul virtual de Kate Brian. M-a atras mult titlul cartii, dar si autoarea. Iubitul virtual are un subiect fierbinte si chiar foarte interesant, te atrage de la primele pagini. Ceea ce m-a facut sa cred ca merita sa fie printre volumele mele de carti preferate, a fost complexitatea personajelor si actiunea in sine. Mi-a placut mult si misterul si consider ca aceasta este o carte care merita citita. Subiectul este abordat intr-un stil placut si te tine in suspans pana la sfarsit.

Ma inscriu pentru Eve #2 - Sacrificiul

Corina spunea...

Seria mea preferata de la editura Leda este "Jurnalele vampirilor". Mi-a placut datorita personajelor unice si interesante, in special Bonnie, Meredith si Damon. De asemenea, m-a impresionat in mod placut povestea de dragoste dintre Stefan si Elena.

Ma inscriu pentru cartea "Despartirea", parte a seriei "Cercul secret"

Simona spunea...

Cel mai mult ador seria Divergent de Veronica Roth şi abia aştept să apară volumul doi:). Îmi place pentru că este o idee nouă şi unică pur şi simplu genială:).

Particip pentru Eve.

Elena spunea...

Mă inscriu pentru Eve
Eu Ador totul la seia ,,Academia Vampirilor" de la copertă pana la conținut.De ce-mi place?As putea sa aduc foarte multe argumente dar cred ca seria e atât de reușită din cauza personajului principal,Rose.Seria te ajuta sa intelegi ce înseamnă prietenia si iubirea adevărată si in volumul 4 mi-am dat seama de adevarul vorbei ,,Moartea nu e cel mai rău lucru care ți se poate intampla".Plus ca Rose este o adolescenta ceea ce te ajuta sa-i intelegi modul de gândire mai ușor.Si toate celelalte personaje care sunt foarte bine ,,conturate".Seria Conține toate elementele pentru o serie du succes:iubire interzisă,prietenie adevărată,dușmani si noutate.

Mirela spunea...

sunt multe serii care mie imi plac... dar prefereta mea e INSTRUMENTE MORTALE
as dori vol 2 din eve

cassady spunea...

Personal imi place foarte mult Trilogia Mistica a lui Traci Harding. Ador felul in care combina modernul cu anticul, iar ocupatia de arheolog a personajului principal scoate la iveala multe secrete ale trecutului. Este o serie placuta si alerta. Am citit primele doua volume si astept sa fac rost de al treilea. Imi place mult cum urmareste firul epic prin 3 personaje apartinand unor perioade diferite dar care in final sunt parti ale aceluiasi.

cassady spunea...

Am uitat sa mentionez ca ma inscriu pentru Sacrificiul si Despartirea

giorgiana spunea...

nume:giorgiana turcu
Cartea favorita in prezent publicata la Leda este Spulbera-ma..mi-a placut mult stilul autoarei, mi-a placut personajul Juliette, m-am indragostit si eu putin alaturi de ea de Adam,mi-a placut cum a reusit prin putine cuvinte sa redea atat de bine sentimente si descrieri,mi-a placut Juliette care desi are toate motivele din lume sa urasca oamenii, care au ranit-o si izolat-o,nu devine o fiinta cu suflet rau, care uraste, ci vrea sa ajute ca lucrurile sa devina normale, ca cei care sunt micuti sa creasca intr0o lume normala, in care hrana,aerul si medicamentele sa fie ceva obisnuit.
Particip pt. Vrajitor si Vrajitoare, multumesc.

Unknown spunea...

JONATHAN LETHEM
Orfani în Brooklyn
Pentru ca imi plac foarte mult cartile care te tin in suspans, aventurile si tre' sa recunosc.. crimele.

Andreeea spunea...

Greu de ales. Sunt destul de multe care imi plac foarte mult. Dar, cel mai mult imi place Ingerul Mecanic de Cassandra Clare. Imi place pentru ca este genul SF, Fantasy,YA si de obicei ador cartile astea. Imi place ideea povestii, este foarte interesanta si personajele imi plac foarte mult, in special Tessa si Will.

ma inscriu pentru cartea: Eve 2 Sacrificiul

Ghanda spunea...

Cartea mea preferata de la Leda este Divergent, de Veronica Roth.

Mi-a placut la roman faptul ca, desi in ultimul timp au fost publicate destul de multe romane distopice, pe Divergent am tinut-o minte deoarce personajul principal e fortat sa faca o alegere fara cale de intoarcere si apoi sa suporte tot ce inseamna aceasta alegere: trebuie sa-si infrunte temerile si sa reuseasca intr-o factiune care o priveste ca pe un "outsider". In plus, cartea are elementele unui roman reusit: actiune, romance, inceputul unei revolte... Abia astept continuarea!

Particip pentru cartea Despartirea (Cercul secret #4)

Anonim spunea...

Ma inscriu pentru volumul 2 al seriei Eve, Sacrificiul.

Seria mea preferata de la Leda este (momentan) Vampirii Sudului. Pentru ca autoarea a creat o lume foarte plauzibila, in ciuda numarului mare de fiinte supranaturale. Si spre deosebire de alte serii lungi, cu toate ca seria VS are destul de multe volume, mi se pare interesant ca interul ti se pastreaza intact si nu ajungi sa te plictisesti sau sa iti doresti sa ajungi odata la finalul povestii. Iar daca ar trebui sa aleg totusi un singur volum, cred ca cel de-al patrulea, Moarta pentru toti, pentru ca ofera o doza tripla de..Eric! :D

ioana alexandra spunea...

volumul meu preferat de la Leda este Tristeti de sucub de Richelle Mead. am ales acest volum deoarece cu el am inceput calatoria in minunata lume a sucubului meu preferat, Georgina, o tipa foarte sexy, cool, inteligenta si cu un suflet foarte mare! povestea ei si a prietenilor ei mi-a placut la nebunie si m-a facut sa vreau sa existe si in realitate sucubi, demoni, ingeri si alte fiinte supranaturale. dupa parerea mea, Tristeti de sucub este una dintre cele mai bune carti publicate de Leda pana acum!
particip pentru Vrajitor si vrajitoare sau Sacrificiul

Ellena spunea...

volumul meu preferat de la editura LEDA este Trezirea, Jurnalele Vampirilor 1 de L.J. Smith.. Este cartea mea preferata deoarece prezinta niste situatii in care Elena, personajul principal este inconjurata de multi oameni cu puteri supranaturale, iar ea trebuie sa reziste si sa se descurce singura ( fara prietenele ei si fara familie) impotriva acestora.
Ma inscriu pentru cartea Vrajitor si Vrajitoare.

Malina Rosca spunea...

Volumul meu preferat ( la ora actuala ) este Paranormal de Kiersten White , publicat de CorinTeens . Sincera sa fiu , eu una , nu as fi cumpărat acesta carte chiar dacă coperta mi s-a părut cu adevărat frumoasa , dar descrierea cărții nu era prea potrivita , deoarece nu o făcea sa iasă în evidenta absolut deloc și astfel am încadrat-o repede în cărțile cu povesti asemănătoare și în care nu se afla nimic nou .
Dar , când am primit-o cadou , de ziua mea și mai târziu am citit-o , pot spune ca m-am simțit ca și cum am primit un "pumn în fata "(dar era de bine) , deoarece cartea m-a cucerit de la primele pagini , povestea te surprinde cu o acțiune care se înnoadă din ce în ce mai mult iar noi , împreuna cu protagonista (Evie) avem doar nu singur fir pe care putem merge . In aceasta carte am regăsit , o minunata , complicata și amuzanta poveste de dragoste ( intre Evie și Lend ), un piperat și plin de peripeții triunghi amoros ( Lend-Evie-Reth ) , un foarte palpitant mister de rezolvat ( adevărata natura a lui Evie și legătura ciudata dintre ea și Reth ) , descoperirea și elucidarea unei crime ( și în același timp să-și dea seama ce este ciudata legătura dintre ea și criminal) și toate aceste lucruri formând o adecvata călătorie pentru Evie care evoluează , devenind un personaj foarte complex ( matura , curajoasa , cu un foarte bine dezvoltat simt al umorului și care știe sa ia decizi importante chiar și când este presata de timp).
Felul de a scrie al autoarei este foarte reconfortant , cu o mulțime de replici amuzante și foarte bine gândite care m-au făcut sa rad cu lacrimi în unele parți și felul de a înjura a lui Evie este al biiiiip de distractiv !!!
Pentru încheiere , vreau sa-i mulțumesc prietenei mele (știe ea cine!!!) pentru ca mi-a oferit o carte atât de minunata , pe care am savurat-o cu fiecare pagina și sper ca volumul 2 sa apară cat mai repede și sa-mi întreacă toate așteptările!!!!


Particip pentru "Vrajitor si Vrajitoare" sau "Despartirea " ( scuze Mada ca le-am pus pe amândouă dar , dacă nu este corect voi rămâne doar la prima !!!)

Darkflayer spunea...

Particip pentru cartea Despartirea (Cercul secret #4)
Vomlumul preferat este Chimie perfecta de simone Elkeles.Cred ca este cea mai interesanta poveste de dragoste pe care am citit-o.nu am putut sa o las din mana,pur si simplu m-a fermecat.Aveam impresia cand citeam ca as fi chiar in timpul in care se petrecea actiunea si ii puteam observa Pe alex si Brit cum se tachineaza si in acelasi timp se apropie si mai mult unul de celalalt.O poveste care te tine cu sufletul la gura si te face sa iti doresti sa parcurgi cat mai repede filele ca sa afli finalul fericit.

Unknown spunea...

Seria mea preferata este Georgina Kincaid scrisa de Richelle Mead.
Indragesc foarte mult aceasta serie deoarece stilul autoarei mi se pare unul spontan, dar in acelasi timp foarte exact. Nu ai cum sa nu te atasezi de personajul principal Georgina care este un detectiv deghizat in sucub, dupa parerea mea, si care reuseste mereu sa se azvarle in probelme. La un moment dat ai impresia ca asta ii face placere, sa descopere secrete, sa nu stea cu mainile in san, sa fie dinamica si sa-si bage nasul peste tot, in sensul bun, insa cu cauze rele. Richelle reuseste sa contureze personajele extraordinar de bine, atat fizic at si moral, lucru care apropie seria foarte mult de realitate chiar daca este catalogata drept o seria fantastica. Umorul nu lipseste din carti, coprportamentul Georginei si replicile ei sunt cateodata...usturatoare, insa cu siguranta garanteaza rasul daca ai o stare proasta. Nici de celelalte personaje nu te rusinezi: imidul Seth si nebunaticul Roman...wow, ai da orice sa existe si in viata reala.
Cred ca acesta este si farmecul seriei: tot timpul iti doresti sa se petreaca aceste lucruri in viata reala sau sa fii tu parte din ele, sa fii tu protagonistul; seria te face sa vrei sa simti aceeasi adrenalina ca Georgina si sa incerci aceleasi sentimente de durere, dragoste ca si ea.
Nu are ce sa nu-ti placa la seria aceasta, pana si copertile sunt superbe.
P.S. ADOR SI ACADEMIA VAMPIRILOR!!!


Particip pentru EVE-Sacrificiul

Elena G spunea...

Seria mea preferata este Jurnalele Vampirilor de L.J Smith. Iubesc aceasta serie deoarece are tot ce ti-ai putea dori intr-o carte, un triunghi amoros, fantasty si drama.
Ma inscriu pentru cartea "Despartirea"

Larisa spunea...

Volumul meu preferat este Eve de Anna Carey. M-a atras ideea cartii in sine si consider ca autoarea a redat foarte bine portretul unei societati create pe minciuna si care folosea fetele intr-un mod atat de josnic. Am admirat curajul lui Eve care este nevoita sa se intoarca impotriva celor pe care ii credea protectorii ei si sa infrunte soarta pe cont propriu.
Particip pentru Sacrificiul.

black angel spunea...

Cartea mea preferata este Naluca si Naucul deoarece iubesc povestile cu fontome:)
Ma inscriu pentru Despartirea.

Jacqline spunea...

Volumul meu preferat este "Spulbera-ma". O carte care in timp ce o citesti si mult timp dupa aceea iti invadeaza visele, te pune pe ganduri si iti ofera o stare pe care nicio alta carte pe care am citit-o pana acum nu mi-a oferit-o.
"Spulbera-ma" este o "poezie" de la prima pana la ultima pagina. O carte in care am intalnit cele mai poetice descrieri, mi s-au transmis cele mai profunde sentimente si m-a facut sa ma minunez de fiecare "vers" scris de autoare.
Realismul cu care este scrisa te face sa uiti ca lumea in care traiesti nu este cea descrisa de Tahereh Mafi.
"Spulbera-ma" este o carte PERFECTA!

Ma inscriu pentru Vrajitor si vrajitoare de James Patterson.

Multumim pt concurs! :)

Sandy spunea...

Editura Leda au multe carti care imi plac, la fel si CorintTeens, insa cel mai mult mi-a placut cartea "Chimie perfecta" de Simone Elkeles. M-am indragostit de aceasta carte inca de la primele pagini. Dupa ce am terminat de citit cartea, am vrut sa o citesc din nou. Cartea nu prezinta numai o poveste de dragoste, ci si o lectie de viata. Oamenii nu trebuie judecati dupa felul in care arata ( culoarea pielii, imbracamintea ), gandesc, mediul in care traiesc etc. Mi-a placut mult felul in care e scrisa cartea: atat din perspectiva lui Brittany cat si din a lui Alex.

Sandy spunea...

Scuze, ma inscriu pentru Vrajitori si Vrajitoare.

alexa spunea...

Cartea mea preferata de la editura leda este Ochiul lunii scrisa de anonymous.Mi-a placut foarte mult naratiunea si suspansul.
Ma inscriu pentru Vrajitor si Vrajitoare.

Anonim spunea...

DIVERGENT de Veronica Roth! Pur si simplu e cea mai frumoasa carte pe care am citit-o in viata mea: mi-a placut subiectul romanului, actiunea si chiar imaginatia de care a dat dovada autoarea! Mi-a placut la nebunie de curajoasa de Tris si de frumosul Four. Totodata, pot sa spun ca mi-a placut cum a decurs povestea de dragoste dintre cei doi. Asa ca... in cocnluzie, tot ce tine de aceasta carte nu m-a dezamagit deloc :) Abia astept sa citesc INSURGENT, in orice caz.

Cartea pe care as vrea s-o castig este DESPARTIREA.

Crina|| booktwist_ spunea...

Particip pentru "Vrajitor si Vrajitoare".

Volumul meu preferat este Casa de sticla din seria Vampirii din MorganVille. Imi place pentru ca acest volum deschide o serie interesanta pe care o ocolisem de ceva vreme. Am citit pana la volumul patru inclusiv si abia astept sa fac rost si de celelalte. Personajele din serie sunt bine conturate si imbinate cu actiunea creaza un volum pe care nu poti sa-l lasi din mana.

Unknown spunea...

Particip pentru Sacrificiul.


Este o intrebare destul de dificila deoarece editura Leda si CorinTeens au extrem de multe serii si volume interesante.
Oricum cred ca ma voi rezuma sa vorbesc despre Divergent.Pot spune ca am fost destul de greu convinsa de prietenele mele sa citesc aceasta carte,chiar daca pe toate blogurile se spunea ca este o carte excelenta.Cel mai mult in aceasta carte m-a impresionat personajul principal Beatris,sau Tris cu mai obisnuia sa i se spuna.Imi placea de ea foarte mult deoarece era o persoana curajoasa,chiar foarte curajoasa chiar daca ea nu se credea asa.Era cu adevarat o Neinfricata.A trait si momenta grele,dar si memente mai fericite ca si cele in care era impreuna cu Four.Dragostea puternica dintre cei doi invioreaza cartea si te face sa admiri iubirea dintre ei.
Subiectul in general este extrem de interesant.O distopie perfecta pentru adolescenti din ziua de azi.Chiar daca am citit doar primul volum(deorece doar aceasta a aparut) pot spune ca va fi mereu seria mea preferata.

diana_andreea2994 spunea...

Particip pentru Vrajitor si vrajitoare
Cartea mea preferata de la editura Leda este Furia din seria Jurnalele Vampirilor deoarece prezinta transformarea Elenei in vampir, primejdiile prin care trec cei trei protagonisti Stefan, Elena si Damon pentru a o infrange pe fata vampir din trecutul celor doi frati, Katherine, precum si triunghiul amoros care se formeaza intre cei trei, Elena recunoscand in final, inainte sa moara ca "Si pe Damon il iubea".

ggg spunea...

Particip pentru Vrajitor si Vrajitoare

Cartea mea preferata de la editura leda este Divergent de Veronica Roth deoarece este plina de lectii de viata.Te invata ce sa alegi,ce fel de oameni si de imprejurari.Este o minunata imbinare intre dragoste,suspans si aventura.Iubesc aceasta carte care m-a facut sa descopar minunata lume a distopiilor.

Georgiana spunea...

Ma inscriu pentru Vrajitor si Vrajitoare.

Seria mea preferata de la Leda este "Jurnalele vampirilor" deoarece sunt niste carti pline de neprevazut, cu care este imposibil sa te plictisesti.

Ioana-Emanuela27 spunea...

Cartea mea prefrata de la editura Leda este Rafuiala, al treilea volum din seria Fortele raului absolut. Mi-a placut foarte mult aceasta carte deoarece a avut o actiune complexa (ca si in primele doua volume dealtfel) cu multe peripetii si intamplari captivante pentrecute intr-un timp foarte scurt. De asemenea mi-a placut foarte mult si cuplul format din Chloe si Derek, deoarece in aceasta carte relatia lor a prins contur.
Particip pentru Eve:Sacrificiul