marți, 24 aprilie 2012

Concurs Leda

Incepand de astazi puteti participa la un nou concurs organizat impreuna cu editura Leda. Puteti castiga unul dintre urmatoarele volume:

Evernight de Claudia Gray
Moarta si Inviata de Kim Harrison
Cele Treisprezece Motive de Jay Asher
Adevar sau Provocare de Sara Shepard

Pentru a participa la concurs raspundeti la intrebarea de mai jos si mentionati volumul pe care va doriti sa-l castigati:
Care este personajul voastru preferat? Argumentati.

Concursul se desfasoara intre 24 aprilie si 10 mai. Succes.
Multumesc editurii Leda pentru frumoasele carti si pentru tot sprijinul acordat.

35 de comentarii:

Anonim spunea...

Pentru Adevar sau Provocare de Sara Shepard.


Care este personajul voastru preferat? Argumentati.


Personajul meu preferat este si va fi forever Rose Hathaway. Citind Academia Vampirilor, am invatat o gramada de chestii, detalii, mai mult sau mai putin importante... cred ca una din cele mai importante lectii a fost ca actiunile tale ii afecteaza intotdeuna pe cei dinjurul tau pentru ca pana la vremea aceea consideram ca pot face orice vreau eu si lumea ar trebui sa ma lase in pace. Rose e puternica, asta e evident, e destul de rea de gura dar asta pentru ca are multe de spus si nu toate suna tot timpul cum trebuie... ii iubeste cu adevarat pe cei din jurul ei. Asta apreciez la Rose, ca poate fi si dura si iubitoare in acelasi timp. Face mereu decizii grele dar corecte, e frumoasa si inteleapta. E personajul meu principal pentru ca ma regasesc oarecum in ea si o simt ca pe un alter-ego al meu si rareori s-a intamplat ca deciziile ei sa fie diferite de modul in care as fi actionat eu, e un personaj care nu te dezamageste si creste continuu... speciala e un cuvant mult prea mic pentru a o descrie pe Rose. E ca o persoana reala.

Enescu Sînziana spunea...

Personajul preferat este Damon din Jurnalele Vampirilor. Il ador deoarece mi se pare uman. Este barbatul bun care incearca sa iasa in evidenta facand lucruri rele.
Este genul de barbat care nu isi ascunde defectele si isi accepta greselile. Si nu in ultimul rand, e al naiba de frumos.
Cartea dorita cele treisprezece motive

Elena spunea...

Personajul meu principal este Rose Hathaway.De ce?De ce am ales-o pe ea?Pentru ca este o persoana cu un comportament mai secial este unul dintre cei mai buni dhampiri si sufera din dragoste ca o adolescenta oarecare.Apreciez faptul ca ea nu iese in evidenta pentru frunosetea ei sau pentru faptul ca este prietena cu o printesa ci prin faptul ca este un foarte bun gardian.Chiar daca e putin cam rautacioasa ea are calitatile esentiale ale unei prietene ale unui razboinic si ale unei iubite.Mereu este gata sa se sacrifice pentru cei la care tine lucru mai rar intalnit.
Cand am citit povestea ei am simtit ca sunt o parte din ea.Acest lucru de datoreaza partii ei rautacioase care ma aduce cu gandul ca ea nu e perfecta ci un om normal care are si sange de vampir,persoana in care ma regasesc si eu(exceptand faptul ca eu sunt umana 100%)

Elena spunea...

Am uitat sa specific ma inscriu pentru Moarta si inviata.Scuze

emy spunea...

Personajul meu preferat este Katniss din Jocurile Foamei.
Katniss este in primul rand o excelenta arcasa si o excelenta sora pentru micuta Prim.
E in regula sa fii speriat cateodata,dar Katniss nu da dovada de frica nici in cele mai tensionate momente.Cel putin,nu in public.Apreciez la ea o gramada de aspecte.Mai ales curajul si iubirea pentru familia ei,astfel incat isi doreste cu orice pret sa castige Jocurile Foamei si sa nu isi lase sora si mama sa flamanzeasca.Totusi,pe cat de buna si iubitoare este ea,sortii nu au tinut cu ea de data asta.Jocurile au inceput,iar Katniss,fata care a fost in foc,a dat dovada de foarte multa istetime in ceea ce priveste tehnicile si metodele de supravietuire in arena periculoasa.
Asa ca, Katniss va ramane mereu personajul meu preferat!



Concurez pentru: Moarta si Inviata.
Multumim pentru concurs!

Unknown spunea...

Personajul meu preferat este Katniss. Este adevarat ca in ultima vreme sunt foarte multe distopii publicate, dar Jocurile Foamei este o distopie cu totul speciala deoarece personajele sunt construite intr-un mod real, li se atribuie doar calitati si defecte pe care orice om le poate avea.
Katniss este tipul de personaj care se sacrifica pentru cei dragi ei, dovada fiind alegerea ei de a participa la Jocurile Foamei in locul surorii sale mai mici. Aceasta este o dovata de iubire fata de sora ei, dar si fata de mama ei pentru ca ea stia ca va fi mult mai dureros pentru ea sa-si vada fetita cea mica intr-un 'joc' periculos. Deasemenea aceasta este si o dovada de omenie: sa nu-i lasi pe cei mai slabi sa piarda.
O alta dovada a bunatatii lui Katniss este amicitia sa cu Rue, care, la urma urmei, se presupunea a fi dusmanul ei si persoana pe care ar fi trebuit sa o anihileze.
Cred ca si Katniss are punctele ei slabe, dar nu le arate dintr-un motiv foarte bine intemeiat:cei care iti stiu slabiciunile te pot elimina.
Este o fata foarte desteapta pentru ca in lupta pe viata si pe moarte a gasit mereu o solutie sa scape de probleme, asadar a dat dovada de istetime si tactica. Poate tine si de logica.
Mi-a placut mult atitudinea ei din scena cu aruncarea sagetii in mar pentru ca arata cat de...sa spun putin orgolioasa pentru ca a fost evident deranjata de atitudinea celorlalti, dar hotarata sa demonstreze de ce este in stare.
Altii ar spune ca, faptul ca l-a ajutat pe Peeta cand era bolnav a fost o dovada de slabiciune si naivitate, dar eu spun ca aceea a fost dovada de bunatata la coe maxime pentru ca sa ajuti omul care voia sa te omoare si s-a aliat cu ceilalti impotriva ta(nu voia sa o omoare; cine a citit cunoaste)este Dumnezeiesc.
Mi-a placut mult(facand referire la film) ca personajele se potivesc cu descrierea din carte.
Aaa, si mi-a placut de Haymitch :))


Imi doresc Cele 13 motive.

Unknown spunea...

Voiam sa spun 'dovada' mai sus; scuzati eventualele greseli.

lifemeanscolour spunea...

Nu spun ca am un personaj preferat,deoarece mi se pare ca le-as trada pe unele,dar daca e sa aleg o aleg pe Tris,din Divergent.M-a uimit faptul cum la inceput ea era o fetita simpla,fricoasa si cum nu prea avea incredere in ea,apoi,in timp ce actiunile inaintau,ea s-a transformat intr-o adevarata luptatoare,care credea in ea si in puterile ei si era gata sa ii apere pe cei neajutorati sau sa se dedice unei misiuni periculoase.Ea a acceptat cu usurinta o schimbare la ea,de exemplu:tatuajele.Pentru ea aveau o semnificatie importanta,ceva care o trezeste la realitate sau ii aminteste de ceva,ceva pentru care trebuie sa lupte.Cand parintii ei au murit si ea nu mai putea inainta din cauza durerii sufletesti,isi impunea sa continue sa mearga,sa fie puternica pentru parintii ei,pentru ca ei asta si-ar fi dorit.Imi placeau fazele cand se mai lua la harta cu cineva,in special cu Four.Si iubirea ei fata de el e foarte puternica,un alt motiv care ii facea forta sa-i revina in trup in momentele grele.Abia astept sa ma intalnesc din nou cu ea in Insurgent!

Concurez pentru Moarta si Inviata

Duduş spunea...

Personajul meu preferat este si cred ca va mai ramane o buna perioada de timp: Eva din Fiul Risipitor.
Este singurul personaj feminin care m-a impresionat placut datorita faptului ca povestea ei de viata se aseamana oarecum cu a mea.
Ea reprezinta tipul de fata care trece peste orice obstacol, chiar si peste propriul orgoliu, pentru persoana iubita. Consider ca Eva reprezinta idealul femeii indragostite, tipul de fata pe care orice baiat ar dori sa o aiba aproape.
Concurez pentru Cele tre1spr3zece motive.

Nemo spunea...

Personajul meu preferat este Sherlock Holmes . Desi au existat multe carti cu diferite personaje usor asemanatoare cu acesta niciodata , nimeni nu se va compara cu tenacitatea , inteligenta si sarcasmul lui Holmes.Sunt fana a romanelor politiste dar cred ca Sherlock m-a facut sa vad aceste carti , uneori prea serioase , ca pe o distractie si cred ca va fi intodeauna personajul meu favorit.

Concurez pentru cele 13 motive.

giorgiana spunea...

nume:giorgiana turcu




Tocmai am terminat de citit Naluca si Naucul, deci momentan personajul favorit este Alona...mi-a placuyt ca s-a dovedit a fi mai mult decat o blonda prostuta, superficiala, stia ca pentru a fi placuta de cei din jur trebuia sa se prefaca, sa nu arate ca e desteapta, ca e miloasa sau draguta...imi place transformarea pe care o sufera, incercand sa-i ajute pe cei morti sa treaca in alta lume , il ajuta pe Will sa reziste atacurilor fantomelor, sa nu fie catalogat drept schizofrenic...as fi curioasa cum va decurge relatia lor...
as dori cartea cele 13 motive
multumesc pentru concurs

Oanaaa. spunea...

Cele mai bune raspunsuri vor castiga, nu?

Anca spunea...

Personajul meu preferat este Lucinda Price. Seria Damnare m-a fascinat inca de la citirea primelor pagini. Este absolut minunat cum, dupa aflarea unei mici parti din adevar, ea decide sa isi infrunte trecutul si sa isi asume consecintele tuturor fapelor sale. Desi actiunea depaseste sfera realului, deciziile ei raman in limita umanului dupa parerea mea, ceea ce da originalitate acestei creatii. Lucinda are puterea de a rezista in fata primejdiilor si intampina cu hotarare ceea ce trecutul ii dezvaluie, chiar daca aceasta actiune o va costa mai mult decat si-ar fi imaginat vreodata. Nici Daniel nu este un personaj de neglijat. Suferinta prin care a fost nevoit sa treaca de atatea ori m-a lasat fara cuvinte, desi, la inceput, atitudinea lui indiferenta imi displacea.
Este extrem de greu sa alegi un personaj preferat avand in vedere faptul ca sunt atatea romane superbe din care te poti delecta.

Madalina spunea...

@Oanaaa:da, cele mai frumoase si interesante raspunsuri vor fi premiate :).

Unknown spunea...

Personajul meu preferat este Katniss din Jocurile foamei.Am ales-o pentru ca este o fire puternica, reusind sa treaca peste toate greutatile din viata ei prin propriile forte. Imi place ca ea lupta pentru ceea ce isi doreste.Totodata, ea este o fire sensibila, fiind usor impresionata de suferinta sa. Este responsabila si are grija de familia ei, luindu-si pe proprii uneri toate responsabilitatile dupa moartea tatalui ei, chiar si cu pretul vietii.Se sacrifica pentru a-si salva surioara mai mica.Da dovada de un devotament extraordinar cand se aliaza cu Rue si, desi nu reuseste sa ii salveze viata, face ca moartea acesteia sa nu fi fost in zadar. Desi tinde sa fie putin egoista, acest lucru nu face decat sa ii ofere un aer uman caracterului ei.M-a impresionat cu adevarat si m-a ajutat sa imi schimb perspectiva asupra vietii, sa ma maturizez odata cu propria ei maturizare.

Unknown spunea...

Am uitat sa criu cartea pe care mi-o doresc: Moarta si Inviata de Kim Harrison

biux spunea...

Personajul meu preferat este Emily din Emily the strange : Zilele pierdute. Îmi place la nebunie faptul că nu este o fetiță obișnuită. Are un fel de-a fi foarte interesant. Nu este o fată obișnuită. Adică o fată care poartă doar negru și căreia nu-i place rozul e ceva diferit în zilele noastre. Întotdeauna mi-au plăcut extremele și am luat-o pe Emily ca un extrem. Îmi place că e curajoasă. Nu mulți ar avea curajul să pornească într-o aventură, dacă s-ar trezi într-un oraș nou și ar avea amnezie. Este și foarte inteligentă și amuzantă, ceea ce ador la ea. Dar cel mai mult îmi place la ea că e copil, deși după felul în care gândește nu prea îți vine să crezi asta.
Emily nu este singurul meu personaj preferat, dar este cea pe care o admir cel mai mult. :)

Concurez pentru Cele tr1spr3zece motive. =D

biux spunea...

Am vrut să scriu tre1spr3zece .Scuze și pentru celelalte greșeli.

Emily's Madness spunea...

Succes participantilor:)

Jo.hanna spunea...

Particip pentru Evernight.

Personajul meu preferat este Daenerys Targaryen din saga Cantec de gheata si foc de Martin. Imi plac foarte multe lucruri la ea. In primul rand, este realista si isi cantareste foarte bine optiunile. Nevoita fiind sa se confrunte cu greutati peste puterile ei de foarte tanara, ea nu se complace si nu isi plange de mila, ci ii observa pe cei din jur si incearca sa invete arta de a conduce. Curajul si taria de caracter sunt doua calitati esentiale ale lui Daenerys. Nu ii este frica sa priveasca raul si moartea in fata pentru ca, spune ea, numai asa poate invata sa le infrunte. Modul ei de a conduce este bazat pe dreptate, mila si cruzime, cea din urma numai atunci cand este necesara si atat cat este necesara. Stie ca trebuie sa pastreze mereu un echilibru intre iubire si ingaduinta fata de supusii sai, si duritate pentru a nu-i scapa de sub control.
In fine, ar fi multe de zis. Totusi, gestul care m-a impresionat cel mai mult la Daenerys a fost momentul in care ea a decis sa isi opreasca intreaga armata, destul de numeroasa acum pentru a cuceri Westeros, si sa invete mai intai sa conduca un regat, inainte de a porni sa-l cucereasca (asta se intampla pe la finalul volumului al III-lea). Decizia aceasta arata ca este cu mult superioara tuturor pretendentilor la Tronul de Fier, care nu vor decat puterea, fara sa se gandeasca daca vor fi sau nu in stare sa fie regi buni pentru intregul popor.

Malina Rosca spunea...

Particip pentru Adevăr și Provocare de Sara Shepard.

Personajul meu preferat este Clary (Clarissa Morgenstern din Instrumente Mortale de Casaandra Clare)deoarece ,dacă la începutul primului roman gândea și acționa ca un copil fara a se gândi la consecințe (aici poate se datorează și vârstei de doar 16 ani!!). Niciodată gândindu-se la ce ar putea păți ea și la doar cum ar putea sa-i ajute pe ceilalți ,făcând lucruri necugetate dar care întotdeauna într-un fel sau altul ajungeau la rezultatul dorit de ea , iar când își pune ceva în minte toți știu ca nu mai e cale de întoarcere deoarece asa va face. Chiar și atunci când se confrunta cu chestii adolescentine (dragostea,gelozia) sau mai puțin adolescentine(omorârea unui demon,sa fuga pentru a-și salva viata și aflarea unei modalități de a-și găsi , salva și vindeca mama ), ea devine destul de serioasa , matura și acționează cu tact salvând situația. Ea nu s-a pierdut cu firea când afla ca iubitul este defapt fratele ei și tatăl un psihopat care dorește sa șteargă de pe fata pământului toți repudiații (Nimeni normal nu ar trece cu bine peste asa ceva . Spitalul de nebuni l-ar aștepta!!!). Părerea mea este ca Clary a fost,este și va fi una din cele mai complexe , curajoase și frumoase ( roșcata cu ochii verzi!) personaje feminine din cărțile pe care le-am citit ,iar Casaandra Clare chiar știe sa ''pună punctul pe I''scoțând în evidenta toate atuurile personajelor ei. In concluzie Clary este unul din personajele cu un rol de model pentru mine!

Oanaaa. spunea...

De când am început să trăiesc în și prin cărți, în sufletul și mintea mea s-au perindat multe personaje. De la Damon din Jurnalele Vampirilor la Viktor Frankenstein din Elixirul Vieții, de la Zoey din Casa Nopții la Bella din Amurg, de la Katniss din Jocurile Foamei la Tris din Divergent și de la Eve la Tally din Urâții.
Destul de greu de ales, nu?
Dar de ce să mă complic cu personajele incomprehensibile feminine când îmi pot urma vocea interioară și să îmi adâncesc în suflet un personaj masculin. Însă, aici, alegerea devine și mai dificilă, în condițiile în care eroii noștri sunt toți extraordinari, frumoși, arătoși, sarcastici în felul lor.
Și, pentru că, afectiv, nu pot alege, ma rezum la doar doi.
Primul care mi-a îndulcit lectura a fost Christophe din Altfel de îngeri.
Cu ușurință descris ca tipul hot, puternic și inteligent, Christophe a oferit o altă notă acțiunii de până atunci din serie. Deși nu îl cunoaștem prea bine în volumul întâi, situația se schimbă în volumul al doilea, atunci când, inevitabil, se apropie de Dru, fiind singurul care o susține, o apără și care îi oferă informații vitale.
Totodată, Christophe dovedește o stăpânire de sine extraordinară, controlându-și foarte bine impulsurile de orice fel, lucru rar întâlnit.
Dar, de ce este el unul dintre personajele mele favorite?
Pentru că el este tipul care miroase înnebunitor a plăcintă de mere, tipul care iese mereu în evidență voit. Deși pare că Graves îi face mare concurență lui Christophe, eu rămân de partea lui, ca o fată veșnic îndrăgostită de băiatul rău.
Și, ca să revenim cu picioarele pe pământ, dând la o parte băieții răi, să ne gândim puțin la Jace Wayland. Dacă l-am putea extrage pe Jace din carte, majoritatea fetelor l-ar numi păpușelul acela perfect, cu părul blond și creț, cu ochii aurii în lumina soarelui, încadrați de gene perfecte, superb în ansamblu, incredibil de sexi.
Wow! Da, perfecțiunea întruchipată în aparență. Dar nu de asta îl regăsești peJace în vârful listei mele de personaje preferate. Ca și Christophe, Jace este carismatic, șarmant, ușor promiscuu.
Am observat că Jace ascunde ceva adânc în subconștientul lui, dovedind o răceală vizibilă față de oricine încearcă să se apropie de el.
Situația se schimbă, însă, când o întâlnește pe Clary, părând să se atașeze de aceasta dar menținând aceeași distanță.
M-a impresionat povestea pe care i-o spune lui Clary, din copilăria lui. Acea poveste când tatăl său îi rupe gâtul vulturului pe care Jace îl dresase și la care ținea atât de mult. Practic, Jace a învățat că „a iubi înseamnă a distruge”.
În orice caz, Jace este un luptător, un personaj care a învățat că încrederea maximă trebuie să ți-o acorzi doar ție însuți iar, în aroganța lui, devine cel mai bun vânator de umbre.
Iată două personaje masculine din seriile mele preferate, două personaje foarte bine conturate, care te cuceresc imediat și fac tot deliciul cărților.

Particip pentru Adevăr sau Provocare.

Anonim spunea...

Personajul principal este Robert Langdon, pentru ca imi place cum rezolva misterele din romanele lui Dan Brown.

Anonim spunea...

Miklo Csaba Ferenc
Personajul principal este Robert Langdon, pentru ca imi place cum rezolva misterele din romanele lui Dan Brown. As vrea sa castig volumul Moarta si inviata. P.S. te rog sa stergi commentul de inainte unde am uitat sa precizez ce carte mi-as dori :D

Jacqline spunea...

James Carstairs a devenit personajul meu preferat inca din primele pagini ale cartii. La inceput mi-a placut datorita infatisarii sale, jumatatea sa asiatica parandu-mi-se, cel putin, interesanta, iar parul si ochii sai argintii completand perfect acest look.
Apoi, a venit momentul in care a cunoscut-o pe Tessa si faptul ca a placut-o din primul moment in care a vazut-o si a continuat sa-i ofere afectiunea si sprijinul sau in ciuda tutror evenimentelor neplacute... m-a facut sa-l apreciez si mai mult.
Este genul de personaj transparent, care isi pune sentimentele pe tava indiferent de consecinte. Iubeste neconditionat si nu va putea rani niciodata sentimentele cuiva.
Poate ca aura irezistibila de baiat rau a fratelui sau a atras mai multa simpatie din partea cititoarelor, insa, eu sunt genul de fata careia i-ar placea sa aiba langa ea un baiat cu personalitate puternica si in acelasi timp, sensibil.
Care sa faca din pasiunile mele, pasiunile lui. Care sa ma ocroteasca si sa-mi ofere siguranta. Care sa-si daruiasca sufletul fara sa ceara nimic in schimb...
Exact asa cum este James!

Particip pentru Moarta si inviata.

Ana spunea...

Personajul meu preferat este Allan din cartea Maitreyi de Mircea Eliade. Desi pare un personaj inebunit dupa orice se poate obtine usor totusi pe parcursul romanului isi capata rabdarea si intra in jocul seductiei, fara a fi vulgar. Insa tot acest joc se frange. Imi place pentru ca este conturat atat cu calitati cat si defecte, este inteligent dar si naiv, se opune poftelor dar si le da frau liber, este romantic cat badaran intr-un fel sau altul

PixieDust spunea...

As dori sa particip pentru “Cele 13 motive”.
Personajul meu preferat este Dl Darcy din "Mandrie si prejudecata”. La inceputul romanului,el are o atitudine aroganta fata de restul societatii izolandu-se, facandu-se neplacut, avand o latura opusa cu Dl Bingley, care radia de veselie la balurile organizate de localnici. Pe parcursul romanului, mi-am dat seama ca el are o alta personalitate, fiind o persoana sensibila si iubitoare, insusiri pe care le putem vedea in relatia sa cu sora lui si cu Elisabeth Bennet. Are o inima mare, care ar darui totul persoanelor dragi si fiind profund ranit daca acestea sufereau, mai ales daca era din cauza lui. Iubesc acest personaj, dar si povestea lui de dragoste cu Elisabeth care pare perfecta in ciuda evenimentelor triste petrecute pe parcursul romanului.

monika.love96 spunea...

Particip pentru Adevar sau Provocare de Sara Shepard

Care este personajul meu preferat? Hm.... greu de spus. Mai ales atunci cand ai de ales dintre Eve si Alona. Dar cred ca nu o sa o aleg pe niciuna dintre ele, si imi voi incerca norocul cu Cassie, din seria „Cercul Secret”. De ce tocmai Cassie? Trebuie sa recunosc la inceput si eu mi-am pus aceasta intrebare. Dar apoi tot eu mi-am si raspuns la ea. Ma aseman cu Cassie intr-un fel destul de ciudat, chiar daca ea e vrajitoare, iar eu nu. Cassie este sensibila, dar in spatele acelei fete sensibile se ascunde o fata care ar face orice pentru prietenii ei si pentru familie. De asemenea este in stare sa ii infrunte pe cei mai mari decat ea, si este in stare sa renunte la persoana iubita, pentru ca aceasta sa fie fericita alaturi de altcineva. Pe scurt este o persoana puternica, chiar daca nu fizic. De aceea Cassie Black o sa ramana personajul meu preferat, chiar daca pentru putin timp.

CRACIUN ANA MARIA spunea...

personajul meu preherat este elena gilber dun jurnalul vampirilor este foare popularaq si ar face orice pt as pastra statutul in plus e cea mai tare

Anonim spunea...

Andreea T.Particip pentru "Cele 13 motive"
Personajul meu preferat este Lucinda Price din seria "Fallen".Personajul ei este fascinant,deoarece chiar daca are numai 17 ani si isi intalneste iubirea vieti ei are de indurat multe greutati.Blestemul aruncat asupra ei si asupra lui Daniel este cel mai greu lucru de infruntat pentru ea.Ma fascineaza,pentru ca iubirea lor este atat de puternica,incat pe Luce a omorat-o in vietile trecute,ei intalnindu-se in fiecare viata cand ea implineste 17 ani.

Simona spunea...

Particip pentru cartea "Adevar sau provocare" de Sara Shepard.Personajul meu preferat va fi intotdeauna Chloe Saunders din trilogia "Fortele raului absolut",pentru ca se confrunta cu o gramada de probleme la numai 15 ani.Ea trebuie sa aleaga intre fratii Souza:Simon si Derek.Finalul este unul foarte neasteptat,pentru ca in ciuda faptului ca Derek este mereu grosolan si nu se poarta frumos cu ea,el se indragosteste de ea,Chloe avand parte de primul sarut.Desigur,trece prin o groaza de greutati,pentru ca Derek este un varcolac,iar ei trbuie sa-l gaseasca pe tatal lui de mult pierdut.Personajul ei este unul curajos,care da dovada de maturitate si asta ador la personajele de tipul ei.

Gheorghiev Alexandra spunea...

Particip pentru cartea:"Cele 13 motive"deoarece imi doresc foarte mult aceasta carte.

Ei bine,am ajuns la partea cea mai interesanta,personajul meu preferat,nu?Printre Daniel Grigori,Dimitri Belikov,Edward Cullen,Charlisle Cullen,Lestat de Lincourt,Patch(Ingerul Noptii),Four (Divergent),Lucinda Price,Bella Swan,Esme Cullen,Rose Hathaway,Elena Gilbert,se afla si misteriosul vampir Damon Salvatore.Am sa-l aleg pe el,deoarece de la bun inceput,decand l-am vazut prima data,si am citit despre el am ramas fascinata de ochii lui albastri transparenti,care te poti vedea prin ei <3.Ei bine,Damon este fratele mai mare a lui Stefan Salvatore,care a fost nascut in anii 1800 cu fratele sau pana cand a devenit vampir,transformat de Katherine Pierce femeia-vampir pe care o iubise.Acelasi vampir pe care o iubise si fratele sau Stefan Salvatore.Dupa ce realizeaza ca nu l-a iubit niciodata,si si-a batut joc de el,Damon o intalneste odata cu intoarcerea sa in Mystic Falls pe frumoasa adolescenta muritoare Elena Gilbert care seamana izbitor cu Katherine,si se indragosteste de aceasta.Manat de dorinta,de a se razbuna pe fratele sau si de a o avea pe Elena e in stare sa omoare pentru ea.Damon este cel mai sexy vampir,periculos si cu o privire ajunge sa farmece toate adolescentele care ii ies in cale,dar toate aceste fapte ale sale au consecinte dezastruoase.Pe langa faptul ca este sexy si fermecator,el se bucura de violenta si brutalitatea de care o face singur in urma crimelor sale.Damon nu pierde ocazia de a se razbuna si pe fratele sau mai mic Stefan Salvatore ca banuieste ca l-a tradat,deoarece a iubit aceeasi femeie-vampir.

Sandy spunea...

Pentru Evernight de Claudia Gray.

Personajul meu preferat este Madison, din seria Madison Avery. Madison este un personaj complex si bine conturat. Este genul de adolescenta care nu incearca sa fie populara, incearca doar sa fie ea insasi. Este o fire puternica, nu isi lasa problemele in mainile altcuiva ci ii place sa si-le rezovle singura; indrazneata, dar nesigura pe ea. Cel mai mult apreciez la ea simtul umorului si faptul ca este loiala fata de persoanele la care tine.

Unknown spunea...

Sunt multe personae care imi plac si care pot zice ca ma regasesc in ele.Dar cel mai legat ma simt de Tris din Divergent.
Deci,frate,o iubesc pe fata aia:x.Este foarte luptatoare si reuseste sa devina o fata care sa se adapteze la situatie.La inceput si s-a parut o fata ca oricare alta.Dar dupa ce a inceput sa intre prin pielea colegilor ei dintre novici Neinfricati,am inceput sa vad ce fel de persoana este.Curajul ei...Pff..Nici nu am ce zice de curajul ei.Deci e atat de curajoasa si periculoasa..Incat pot zice ca mie personal mi-ar fi frica de ea:)))..Dar totusi este si o persoana sensibila..exact ca mine.Care pune la suflet totul si incepe a planga din toate greutatile.O iubesc pe Beatrice!!

Particip pentru Adevar sau Provocare

Ana spunea...

Am uitat sa specific ca particip pentru Cele tr1spr3zece motive