luni, 12 martie 2012

Concurs Leda

Incepand de astazi puteti participa la un nou concurs organizat impreuna cu editura Leda.Puteti castiga unul dintre urmatoarele volume:

Blestemul Focului de Chloe Neill
Naluca si Naucul de Stacey Kade

Pentru a participa la concurs raspundeti la intrebarea de mai jos si mentionati volum pe care va doriti sa-l castigati:
Care este autorul sau autoarea voastra preferata?Argumentati.

Concursul se desfasoara intre 12 si 20 martie.Succes.
Multumesc editurii Leda pentru frumoasele carti si pentru tot sprijinul acordat.

35 de comentarii:

shosetzua96 spunea...

Autoarea mea preferata este Veronica Roth deoarece mi-a placum mult Divergent.Povestea de dragoste dintre
Four si Tris e diferita de ce am citit pana acum.
Imi doresc cartea:Blestemul Focului de Chloe Neill

Oana H. spunea...

Richelle Mead a devenit autoarea mea preferata datorita seriei Academia Vampirilor.Imi place foarte mult cum scrie,iar scenele din seria Academia Vampirilor m-au fascinat.Nu toti autorii au darul de a crea ceva atat de incredibil ca Richelle.Poate exagerez,dar nimic nu se compara cu cartile ei.

Cartea :Nascuta la Miezul Noptii de C.C Hunter

Unknown spunea...

Grea alegere. Imi place si Veronika Roth si Richelle Mead, dar..
Tocmai am citit Jocurile Foamei si am ramas profund impresionata. Ma declar o fana inraita a autoarei Suzanne Collins. Aceasta autoare a descris in cele trei carti o lume completi diferita de ceea ce obisnuim sa sa citim in alte carti. Am putea spune ca s-a inspirat din viata reala intr-o mica masura pentru ca saracia este un lucru prin care au trecut multi oameni, iar faptul ca Katniss a ramas 'barbatul in casa' si trebuie sa-si protejeze familia adauga un plus la crearea acestei realitait fictive. Actiunea se inteteste din ce in ce mai mult si iti dai seama de bunatatea lui Katniss cand se ofera in locul surorii ei, dar si intamplarile din padure ne dezvaluie caracterul ei. Nu se putea sa avem o poveste de dragoste ce mi-a placut la nebunie. Toate cartile mi-au placut la nebunie si pot sa va spun ca nu m-am putut opri. Sambata si duminica am uitat de scoal si m-am axat pe aceste carti fiindca odata ce incepi sa citesti nu te poti opri; simti ca esti acolo cu ei si plangi cu ei si suferi si esti absorbita total de carti.
Va sfatuiesc sa citi cartile pentru ca o sa ramaneti cu un gol in inima dupa terminarea fiecarui volum.

As dori Naluca si Naucul.

Nemo spunea...

autoarea mea preferata este Kelley Armstrong.
Cand am auzit prima data de Cronicile Raului Absolut m-am gandit 'doamne ce stupizenie' dar cand am inceput sa o citesc nu am putut sa o las din mana . Fiind fana a supranaturalului mi-a placut imediat . Sunt niste carti umitoare , personajele sunt interesante si puterile lor sunt fascinante [chiar am fost geloasa] Daca cineva m-ar pune sa ii recomand o carte cu siguranta ar fi aceste 3 carti. Kelley Armstrong m-a impresionat si va ramane intodeauna in topul listei mele de autori favoriti.


Ma inscriu pentru Naluca si Naucul

Andrei spunea...

Bafta participantilor !!!

giorgiana spunea...

nume giorgianaturcu
cartea dorita:blestemul focului
scriitoarea mea favorita este Stephenie meyer , deoarece cartile ei m-au facut cel mai mult sa visez, datorita ei imi plac cartile fantasy, cu vampiri, varcolaci si alte creaturi supranaturale, mi-a placut mult povestea de iubire tesuta de ea de-a lungul a patru volume, pentru ca in finalsa ma surprinda cu Gazda, o carte care m-a impresionat mult,despre devotament, iubire, sacrificiu.Astiut cum sa descrie sentimentele, trairile si framantarile personajelor mai bine decat altcineva...nu voi mai trai niciodata emotiile pe care le-am trait citind seria Amurg

Bonnie Ithil spunea...

Autoarea mea preferata este Anne Rice. Am inceput sa ii citesc romanele cu 5 ani in urma si anume cu cartea Vampirul Lestat care face parte din seria Cronicile Vampirilor.Dupa acest prim volum pur si simplu am ‘’devorat’’ restul seriei dar si a doua serie aparuta la Rao, Cronicile Vrajitoarelor. Poate multi ar da inapoi la vederea cartilor pentru ca sunt multe si groase, dar eu nu am dat nici macar un pas in spate dupa ce le-am vazut , pentru ca sunt minunate.
Chiar daca descrierile se intind pe pagini intregi nu le poti lasa din mana, Anne Rice are asa un dar de a descrie (orase, case, peisaje) pana in cel mai mic detaliu incat te fascineaza dar la fel de bine a creat si personajele, aceste creaturi care sunt esenta romanelor, creaturi pe care nu ai cum sa nu le adori…sa iti doresti sa le cunosti, sa doresti sa existe chiar daca de multe ori au si ceva malefic in ele.
Pot sa spun ca sunt o fana a autoarei, as citi cartile ei de 100 de ori si nu m-as plictisi chiar daca atunci cand as intorce o pagina voi sti ce urmeaza…
Nu pot sa aleg una din cele 3 carti, daca va fi sa castig oricare e bine venita.

lying-yourself spunea...

Autoarea mea preferata este Suzanne Collins. Am citit numai editia Jocurile Foamei ,dar ador cum combina aventura, tragicul si dragostea in acele carti.Felul in care a scris cartile descriu intr-un fel viata,mi-a placut ca nu a incheiat seria cu un final fericit, a facut ca finalul sa fie dulce-amar pentru ca nu totul se termina cu bine si mi-a mai placut cum unele personaje erau exagerate si se credeau mai buni decat toti si cum unele erau simple exact ca in viata noastra. Suzanne Collins are tot ce-i trebuie ca sa te tina sa citesti o carte pana o termini si cand o termini iti pare rau.

Cartea dorita: Blestemul focului

lifemeanscolour spunea...

Cel mai mult imi place Suzanne Collins.Este o autoare care parca are un buton on/off al imaginatiei si curent electric continuu,deoarece nu inceteaza sa-i vina ideile bune si actiunile interesante.Imi place cum leaga actiunile intre ele si iti da mici semne ca sa te prinzi de urmatoarea alegere a lui Katniss,de exemplu,sa stii ca e ceva incurcat in sufletul ei.Jocurile Foamei a fost o serie super.Cred ca este prima serie la care sfarsitul nu a fost chiar asa de "roz",a fost ceva mai realist,mai ales eu fiind obisnuita ca totul sa se termine mereu cu bine,am ramas putin socata.Acesta e darul ei,sa asemene actiunile si sentimentele cu oameni adevarati,nu perfecti sau mereu pe faza.La anumite momente descria atat de bine ca parca simteam ce simtea si Katniss,sau cand era sedata.O autoare care a stiut ce vrea de la seria asta si pe care o admir din tot sufletul.Ma bucur ca au avut oamenii atata cap incat sa faca filmul.:)
Cartea dorita:Nascuta la Miezul Noptii de C.C Hunter

lifemeanscolour spunea...

Multumim pentru concurs,Madalina:*

Zipy spunea...

Autoarea preferata este Rachel Caine.
Mi se pare cea mai buna si amuzanta scriitoare:>
Adica,mie mi-au placut volumele din seria "Vampirii din Morganville", pline de aventura, suspans si baieti draguti;)
Cred ca Rachel are cel mai funny limbaj!! Nu ma satur de celebra replica a lui Eve:"Bite me!":))
Dar pe langa asta stie sa ne arate parti, chiar bine structurate, dintr-un act, oricare ar fi el;)

Zipy spunea...

Hihi!!Se pare ca am uitat sa spun ca ma inscriu pentru Blestemul focului si scuze ca am postat comentariu de 2 ori, dar e mai greu de pe tableta:))

Hellen spunea...

Autoarea mea preferata a devenit Cecelia Ahern...Am citit in ultimele doua luni patru carti de-ale ei :P.S:Te Iubesc,Suflete pereche,Cadoul si Disparuti fara urma...Imi place cum scrie,scrierile ei sunt usoare si pe intelesul tuturor...si totdata ma regasesc si regasesc in ele...
Cartea dorita :Nascuta la miezul noptii

andreyutza spunea...

Autoarea mea favorita este Lilith St. Crow ,cea care a scris seria ALTFEL DE INGERI si alte serii,carti de succes.Are un stil extraordinar de a scrie ,m-a impresionat foarte mult.

andreyutza spunea...

O am uitat volumul pai ar fi Nascuta la miezul noptii de C.C Hunter.

Elena spunea...

Toate cartile sunt minunate dupa parerea mea pentru ca fiecare are cate o doza de mister si amuzament.Dar autorul e cel care stabileste doza.Eu cred ca Stephany Mayer stie sa combine dozele asa incat cartii sa nu-i lipseasca nimic.Prsonajele ei nu sunt supereroi cu pelerina ci oameni ptinte fiecare ne regasim.Mesajul pe care-l transimte acesta are un impact pozitiv care te face sa crezi in iubirea imposibila si arata cea mai buna parte a oamenilor/vampirilor,persoanajele ei fiind ca un ideal pentru noi.As vrea sa incerc ceva nou asa ca vreau cartea Elita Intunericului.

Elena spunea...

Blestemul focului scz mada pt greseala

Anca A spunea...

Carte Blestemul Focului

Autoarea mea preferata este Stephenie Meyer deoarece este cea care mi-a deschis apetitul pt cartile fantasy.Am citit seria amurg de 4 ori in ultimii ani si de fiecare data in creeaza aceasi emotie.

giddusadik spunea...

Succes tuturor!

giddusadik spunea...

Autoarea mea preferata este Cassandra Clare. Are un talent extraordinar in a scrie. Cartile ei au toate ingredientele necesare oentru a fi perfecte: iubire, umor, suspans, aventura si originalitate. De asemenea, are foarte multa creativitate. Ideile cu care vine pentru fiecare personaj si fiecare poveste in parte sun superbe. Pur si simplu 'te da pe spate'. Iar atmosfera, precum si cadrul in care are loc actiunea din cartile sale sunt perfect zugravite.
In concluzie, are tot ce are nevoie un autor pentru a se face remarcat.


Cartea dorita: Blestemul Focului de Chloe Neill

JustLaugh spunea...

Una dintre autoarele mele preferate este Cassandra Clare.Sa va spun cum am ajuns sa citesc cartile din seria scrisa de ea si anume Instrumentele Mortale.
Intr-o zi o prietena de a mea a venit si mi-a adus-o.Stie ca ador cartile urban fantasy,iar eu am acceptat-o.Stiam despre carte si despre autoare ,insa nu credeam ca imi va place atat de mult .Cartea a fost minunata ,iar cand am terminat-o nu mi-a venit sa cred.
Cassandra Clare este una dintre cele mai buna autoare pe care le stiu.Orasul Oaselor m-a marcat la propriu.Ceea ce mi-a placut cel mai mult la carte este felul autoarei de a scrie ,care este diferit,iar poveste nu se incadreaza in tiparele de minunat ci absolut superb!!.Ador felul in care ea capteaza viata unei adolescente care afla ca defapt ea este un vanator de umbre intr-un fel atat de intrigant.
Mi-a placut foarte mult cum autoarea surprinde momente ale adolescentei si iubirea aceea firava la care toate fetele de varsta lui Clary viseaza.♥
Prima carte a fost superba asa ca am inceput de curand sa o citesc si pe a doua . Intamplarile sunt relatate atat de sensibil si liric ,incat nu poti sa nu indragesti o asa scriere.Recomand tuturor seriile Casssandrei Clare pentru ca merita este o serie diferita si sunt sigura ca modul in care autoarea scrie vă va vraji cum m-a vrajit pe mine.

Nu am nici o carte asa ca oricare ma incanta:D

Alexandra Ioana spunea...

Autoarea mea preferata este Richelle Mead.De ce Richelle? Pentru ca scrie niste povesti uimitoare de dragoste si prezinta cei mai aratosi vampiri,sucubi si demoni.Una din cele de mai succes serii este Academia Vampirilor,urmata bineinteles de sucubul nostru cu inima de aur:Georgina Kincaid.Academia Vampirilor prezinta povestea unei eroine puternice Rosemarie Hathaway,o tanara in varsta de 17 ani dhampir,care se lupta pentru a o apara pe prietena ei cea mai buna:printesa moroi Vasilisa Dragomir.Insa,totul se schimba din moment ce il cunoaste pe gardianul Dimitri Belikov (un strigoi in varsta de 25 de ani),care devine si el gardianul Lissei si o antreneaza pe Rose.Cei doi se indragostesc fara sa.si dea seama,si traiesc o poveste interzisa de iubire,pasionala si senzuala care te tine cu sufletul la gura.Iar,cealalta serie Georgina Kincaid reprezinta povestea unui sucub,foarte sexy,care seduce barbatii pentru a le sustra energia,insa aceasta se indragosteste de un scriitor seth Mortensen,care ramane fascninat si el de frumusetea acestui sucub cu inima de aur,asa cum spune si:Lili St.Crow.Amandoua sunt niste serii foarte frumoase,si foarte diferite fata de seria Saga Amurg a lui Stephenie Meyer.O sa ajungi sa indragesti personajele ei din ce in ce mai mult.Richelle Mead scrie absolut spectaculos,fantastic,o vei indragi inca din prima pagina deschisa a cartilor ei.

Mi.as dori Blestemul Focului sau Naluca si Naucul

Rossana spunea...

Nume: Anisie Roxana Andreea
Cartea dorita: Naluca si Naucul

Care este autorul meu preferat? Hmmm..... Il aleg pe Dan Brown. Am citit aproape toate cartile scrise de el, in afara de Simbolul Pierdut pe care o voi citit in curand, si pot zice ca a reusit sa ma faca sa-i ador cartile. Brown are un stil aparte, m-a tinut cu sufletul la gura de la prima si pana la ultima pagina a fiecarei carti, si nu ma puteam desparti de ele pana nu ii aflam misterele. Le luam cu mine la scoala, iar la unele ore le ascundeam sub caiete si asa reuseam sa ma teleportez dintr-o atmosfera plictisitoare intr-o lume plina de mister, conspiratii si coduri secrete. Dintre cartile lui, preferata mea este Ingeri si Demoni. Nu ai ce sa nu adori la aceasta carte. Am citit-o repede ca sa-i aflu sfarsitul, dar in acelasi timp as fi vrut sa nu se termine niciodata. Cartea contine multe date istorice, biserici, statui, cultul Illuminati, toate acestea fiind bazate pe date reale, care te fac sa crezi ca actiunea din carte a fost reala, iar daca ai vizitat Roma, atunci nu ai cum sa nu te vezi alaturi de eroul principal.

Unknown spunea...

A fost destul de greu sa decid dar totusi am ales-o pe fabuloasa Stehenie Meyer.Pentru mine aceasta autoare inseamna destul de mult.Cartile ei m-au facut sa descopar lumea Fantasy.Cu cartile ei am inceput prima oara sa descopar cat de tare e sa citesti.Prim seria Amurg am reusit sa descopar toate tipurile de carti:romantice,dramatice,fatantasy si asa mai departe.Pentru mine Spehenie Meyer va insemna mereu ca o autoare originala.
Acum pot vorbi si despre felul cum scrie ea.Bineinteles ca de la prima carte a seriei am adorat-o pe autoare.Ma tinea in supans din carte in carte.Bine ca mi-am cumparat toata volumule odata,deoarece daca mi le luam pe rand nu puteam rezista pana sa imi vina si celalalte carti.Apoi am inceput sa citesc si Gazda,si Noua si scurta viata a lui Bree Tanner,o carte care apartine tot de seria Twilight.Dupa ce le-am citit pe toate am realizat ca Spehenie Meyer este autoarea mea preferata.Fiecare pagina "BEEEM!!" cate o bomba noua la fiecare pagina.Cred ca mereu imi va placea aceasta autoare indiferent de carte.

Particip pentru "Nascuta la Miezul Noptii"

giorgiana spunea...

daca ma pot razgandi, as dori naluca su naucul,,,oricare carte e de dorit

Unknown spunea...

Autoarea mea preferata este Melissa Marr.Este o scriitoare extraordinara, care a avut o foarte ciudata sursa de inspiratie, ar spune unii.Spun asta pentru ca, chiar inainte sa incep sa citesc Fantezie, am citit scurta ei caracterizare de la sfarsitul cartii si, sincera sa fiu, m-a socat.Spunea ceva despre experienta ei ca barmanita intr-un bar pentru motociclisti si despre cum i-a crescut interesul pentru tatuaje.Asta mi-a cam taiat elanul, pentru ca la inceput eram foarte dornica sa citesc cartea si pot spune ca am crezut ca m-am agitat pentru o carte despre condamnati.Totusi, nu vroiam sa o las sa se aseze prea mult praf pe ea si am inceput sa o citesc.Nici ca m-am mai oprit, era grozava.In general, cred ca opera autorului spune tot ce trebuie spus despre el, exact asa cum este, iar cartea prezenta o alta persoana, complet diferita de ceea ce mi-am imaginat eu la inceput.Acum abia astept sa apara noi carti de Melissa Marr si sunt mai mult ca sigura ca o sa-mi placa.
In ce priveste concursul, daca e sa castig, desi nu cred, mi-as dori Naluca si Nalucul, se potriveste cu personalitatea mea dezorientata.

Ellena spunea...

Nume: Elena Maftei
Carte dorita: Nacuta la miezul noptii
Autoarea mea preferata este Stephenie Meyer deoarece cartile ei sunt celebre in toata lumea ( Saga Amurg, Gazda) . Este o scriitoare care stie sa iti capteze atentia inca de la primele capitole. Daca nu ati citit cartile ei, chiar merita!!! Sunt printre preferatele mele! Adica... cine a citit Amurg si nu i-a placut? Este o autoare exceptionala!!!

Diana spunea...

Autorul preferat…nimeni alta decat L.J Smith. Luna asta am citit seria” Jurnalele Vampirilor” si prima carte din Cercul Secret-Ritualul(si nu ma opresc aici). De ce L.J Smith? Pentru ca mi`au placut cartile ei pe care le`am citit. Imaginatia ei nu are limita in aceste doua serii, Cartile care m`au facut zile in sir sa uit de mine, sa uit sa respir, sa mananc, sa dorm... »Jurnalele Vampirilor » . Pot spune ca aceste carti mi`au schimbat viata. Datorita lui L.J Smith am vazut ca viata nu e facuta doar din curcubee.
Smith mi`a deschis ochii. Nici nu ma mai intereseaza ca ma critica mama spunand ca sa nu imi mai strang banii de pachet pt carti. Merita tot sacrificiul.
Biblioteca mea contine in mare parte carti cu acest autor. Numarul a ajuns la 13 si nu se opreste aici.. 

Dana Stefania spunea...

Fara dar si poate , autoarea mea preferata este Jane Austen. Prin romanele sale , aceasta femeie , careia ii port un respect deosebit , mi-a aratat principiile morale ce trebuie respectate pentru a duce o viata frumoasa , impodobita de fericire si zambete .
Prin simplitatea si totodata complexitatea romanelor sale , ea a reusit sa modeleze sufletul meu , transformând inocenta copilareasca, in gandirea calculata de acum !
Alaturi din personajele mele preferate , am invatat ca trebuie sa-ti asculti glasul inimii si ca nimic nu e mai important decat iubirea , fiindca fara ea totul e un desert iluzoriu…
Paginile romanelor sale innoada sentimente profunde si dintre cele mai diverse : iubire si ura , fericire si tristete , iluzie si dezamagire .Conflictul si tensiunea apar inca de la primele pagini si cresc neincetat pastrandu-se asa pe tot parcursul operelor.
Desi foloseste cuvinte simple , dar incarcate de o simbolistica fascinanta , Jane transmite prin cartile sale mesaje profunde , scotand in evidenta viata femeii in trecut , cu bucurii, cu umilinte , dar mai ales inundata de iubire!
Romanele sale de o originalitate unica , uimesc si acum , dupa zeci de ani prin autenticitatea debordanta , unicitatea personajelor si vitalitatea povestii , reusind cu simple cuvinte sa creeze un roman de success care a impresionat generatii intregi si va continua sa o faca, transformand-o pe Jane Austen “Femeia de aur a epocii sale”.

Referitor la concurs ,mi-as dori Blestemul Focului sau Naluca si Nalucul .

Ryuu spunea...

Autoarea mea favorita este nimeni alta decat Lili St. Crow.
De ce aceasta alegere? Simplu. Am citit primele doua volume din seria Altfel de ingeri si mereu m-au lasat cu sufletul la gura. Parca nu vroiam sa se termine cartea, iar apoi sa astept dupa alta. Si acum am impresia ca mai e o vesnicie pana la final de mai...
Oricum, din prima m-am indragostit de stilul autoarei, ceea ce nu fac prea des cu cartile pe care le citesc. Se vede foarte bine ca ea pune 80% din suflet in creatia sa. Descrierea, absolut totul este mirific;si nu mi s-a intamplat odata, ci de mai multe ori, sa simt ca fac parte din carte. Mereu imi imaginam absolut totul, ceea ce la multi autori nu prea poti.


Cartea pe care mi-as dori-o este Naluca si naucul

Anonim spunea...

Autoarea mea preferată este cu siguranţă KELLEY ARMSTRONG! Cărţile ei sunt scrise într-un mod alert şi palpitant, sunt pline de suspans, momente imprevizibile şi pericole ce te ţin cu sufletul la gură. Cu mintea ei de geniu, reuşeşte să creeze diferite cocktailuri explozive cu toate ingredientele posibile: dragoste, ură, acţiune, horror, fantasy, suspans si thriller, toate acestea puse în dozaj maxim şi amestecate într-o tornadă ameţitoare de cuvinte frumos măiestrite. Ştie să îmbine perfect genuri care creează dependenţă încă de la prima pagină! Ea este una dintre ursitoarele magice care m-au introdus în această lume magică a cărţilor. Ea este cea care m-a învăţat să gust o carte cuvânt cu cuvânt, silabă cu silabă, literă cu literă; i-am recitit cărţile de multe ori şi, oricât le-aş reciti, nu m-aş plictisi. Pentru că e fantastică. Pentru că a avut puterea de a crea o poveste magnifică, un basm pe care nu o să îl uit niciodată. O iubesc! Pur şi simplu! ♥

Mi-aş dori foarte mult să câştig "Blestemul Focului" de Chloe Neill!

Diana spunea...

Am uitat sa mentionez: concurez pt toate cartile...

RimePeHartie spunea...

Hmmm...Simplu! Autoarea mea preferata este Richelle Mead. Academia vampirilor m'a fermecat cu totul (am ajuns sa o recitesc, de 4 ori pana acum). Richelle Mead are un stil anume de scris, se face remarcata prin naturaletea cu care da viata faptelor. Ea a fost prima autoarea care mi-a deschis apetitul (ca sa zic asa) pentru cartile fantasy si ii sunt pe deplin recunoscatoare. Dupa ce am trecut prin numeroasele sentimente care le-am descoperit prin intermediul seriei AV a urmat si seria Georgina Kincaid care m'a determinat sa cumpar toate volumele. Chiar daca le citisem de la biblioteca nu puteam sta linistita stiind ca nu se afla in colectia mea de carti. Lacrimile care le-am varsat, zambetele care mi s-au asternut pe chip si bataile de inima neregulate, au fost datorita acestei minunate femei, Richelle Mead, careia ii multumesc pentru ca mi-a deschis portile in aceasta minunata lume a cartilor.

Mi-as dori cartea Nascuta la miezul noptii.

Luyziana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Mama, mama cati s-au inscris...Foarte multi! Sper sa fac rost de carti rapid.